Menu

Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 20:39:35 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
Jémák píše:to první je že stáhneš nejnovější PhysX ze stránek, které jsem odkazoval jako druhé - nainstaluješ a uvidíš, zda to nepomohlo :wink:


NO KONEČNĚ!! Tak už mi toi běží!! Takže problém byl v tom PhysX. Já sem si ho při instalaci odškrtnul, takže sem ho tam vůbec neměl :) Tak ti moc děkuju za rady a hlavně čas! A já jdu objevovat další taje této skvělé hry!
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Jémák » pon 04. črc 2011 20:41:01 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
uff, to máš štěstí, protože mě už docházely nápady :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 21:08:24 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
Jémák píše:uff, to máš štěstí, protože mě už docházely nápady :wink:


:D No tjn. Nemáš taky náhodou nápad nato, v jakym souboru změnim sensitivitu myši? Pro mě je to i při minimu v menu hry hrozně moc živý :-)
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Jémák » pon 04. črc 2011 21:10:54 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
ač to nemám nainstalovaný, tak se zkus podívat do adresáře se hrou po nějakém texťáku, ve kterém by bylo nějaké osobní nastavení - tam to většinou bývá a stačí to pak jen změnit.. přesné názvy by musel ale asi někdo jiný, opravdu to z hlavy nedám dokupy :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 22:48:19 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
Tak jsem to našel. Kdyby si chtěl někdo změnit sensitivitu myši, tak soubor se jmenuje InputSettings a je v dokumentech ve složce ArcaniA - Gothic 4. Hodnoty jsem dlouho zkoušel. Mě vyhovuje toto:

<Attribute name="sensitivity_pc" type="vector_2d" x="0.100000" y="0.100000" />
<Attribute name="sensitivity_xbox" type="vector_2d" x="0.150000" y="0.150000" />
<Attribute name="sensitivity_factor_pc" type="vector_2d" x="0.003000" y="0.003000" />
<Attribute name="sensitivity_factor_xbox" type="vector_2d" x="2.000000" y="1.000000" />
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod hlen » pon 11. črc 2011 9:43:27 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
tak koukám že úplně stejný problém mám i já. a přesně povipínání všeho možnýho nepomohlo, zkusím tak ten novej physx
dík za radu
hlen
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 22. čer 2011 17:10:38

Příspěvekod Lavinian » pon 18. črc 2011 21:53:53 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
Hlen, nebudu hádat z věštecké koule, ale by bylo dobré, kdybys napsal svoji PC sestavu
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé