Menu

Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Kopac » ned 03. črc 2011 21:41:57 » Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
Prostě jsem hru nainstaloval vč. nejnovejsiho patche CZ, ale hra nelze spustit. Žádná hláška nevyskočí. Jen to chvilku popřemejšlí a nic se nestane. Co s tim? Díky.
Naposledy upravil Kopac dne pon 04. črc 2011 16:50:16, celkově upraveno 1
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Jémák » pon 04. črc 2011 6:43:19 » Re: Funguje Gothic 4 pod Window 7 64 bit ?
tak tím, že se to snažíš rozjet na 64b win 7 to rozhodně není - já to hrál jak na obojích a bez problémů. zkus třeba vypnout, popř odinstalovat antivir, zda ti to neblokuje..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 13:54:43 » Re: Funguje Gothic 4 pod Window 7 64 bit ?
Jémák píše:tak tím, že se to snažíš rozjet na 64b win 7 to rozhodně není - já to hrál jak na obojích a bez problémů. zkus třeba vypnout, popř odinstalovat antivir, zda ti to neblokuje..




No mám noda32. Pokud ho vypnu, tak se mi G4 nespustí. Tak zkusim noda32 odinstalovat. pokud to fungovat bude, tak tzn., že s nodem32 G4 nefunguje? To bych za ten antivir vyhodil zbytečně litr ...
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Jémák » pon 04. črc 2011 13:57:11 » Re: Funguje Gothic 4 pod Window 7 64 bit ?
co si pamatuju, tak na začátku měla kloudici problém právě s nodem - po instalaci hry ho opět nahodila a vše v pohodě :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 14:54:14 » Re: Funguje Gothic 4 pod Window 7 64 bit ?
Jémák píše:co si pamatuju, tak na začátku měla kloudici problém právě s nodem - po instalaci hry ho opět nahodila a vše v pohodě :wink:



Tak jsem odinstaloval noda i G4. Nainstaloval jsem G4 znovu a pořád mi nejde spustit. Tak ted už fakt nevim :-(
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Lavinian » pon 04. črc 2011 15:26:12 » Re: Funguje Gothic 4 pod Window 7 64 bit ?
Jaký máš procesor a grafickou kartu?
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana

Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 15:52:28 » Re: Funguje Gothic 4 pod Window 7 64 bit ?
Lavinian píše:Jaký máš procesor a grafickou kartu?



Procesor: Intel Core i7 920 2.67GHz
RAM: 6 GB
Grafická karta: Ati Radeon HD 4870 X2
Operační systém: Windows 7 Ultimate 64bit

Nyní bez antivirovýho programu a G4 mám smozřejmě origoš. Nechápu to ...
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 16:52:18 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
Tak jsem to zkousel znovu přeinstalovat a zase nic. Někdo měl problém v antiviru, ale mě to nefunguje i bez něho. To je divny ne?
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Jémák » pon 04. črc 2011 18:42:11 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
většinou to tím bývalo - třeba pak ještě zkusit vypnout firewall v samotném win - fakt nevím. Ono jestli všechno při instalaci proběhlo tak, jak má - tedy hra se správně nainstalovala, objevil se i auto update a stáhl / y se patch / e, tak by v tom nic nemělo bránit - ono spuštění může blokovat i nějaký jiný nainstalovaný program - nemáš třeba stáhlý Micr. essentials nebo nějaký jinou ochranu?

a hra se aktivovala anebo jsi stáhl i onen poslední patch, který aktivaci ruší? a hru máš originál anebo odněkud stáhlou? mě fakt už asi víc nenapadá, je to opravdu dost divné :???:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 19:04:19 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
Jémák píše:většinou to tím bývalo - třeba pak ještě zkusit vypnout firewall v samotném win - fakt nevím. Ono jestli všechno při instalaci proběhlo tak, jak má - tedy hra se správně nainstalovala, objevil se i auto update a stáhl / y se patch / e, tak by v tom nic nemělo bránit - ono spuštění může blokovat i nějaký jiný nainstalovaný program - nemáš třeba stáhlý Micr. essentials nebo nějaký jinou ochranu?

a hra se aktivovala anebo jsi stáhl i onen poslední patch, který aktivaci ruší? a hru máš originál anebo odněkud stáhlou? mě fakt už asi víc nenapadá, je to opravdu dost divné :???:



Vypnutí Firewallu win taky nepomáhá. Hru mám originál. Normálně nainstaluju hru. Auto update jsem zrušil a místo toho nainstaloval poslední patch pro českou verzi co je tady na webu podle návodu. Zkoušel sem to spustit už i před instalací toho patche i po, ale beze změny. Jiný programy co by to mohly rušit nemám ... max. Nero, ale to pochybuju.
Snad přeinstalovat win .. :roll: :cry:
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Jémák » pon 04. črc 2011 19:28:39 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
chvíli počkej prťka, já se večer kouknu na wog fórumm a uvidím co a jak :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 19:40:00 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
Jémák píše:chvíli počkej prťka, já se večer kouknu na wog fórumm a uvidím co a jak :wink:



Ok. Ještě chvili počkám ... ale už zálohuju data ...
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Jémák » pon 04. črc 2011 20:03:22 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Kopac » pon 04. črc 2011 20:09:55 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel



Promin, ale německy neumim ani Herzlich willkommen! Ba ne, to je jediný co umim. Takže možnost 1. nevim co znamena. U možnosti 2. je to asi o frekvenci zvuku. To už sem koukal, a mám ji na 24 bitů, 48 000 Hz. Co je prosím to první?
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Jémák » pon 04. črc 2011 20:21:43 » Re: Nelze spustit hra ikdybych se rozkrájel
to první je že stáhneš nejnovější PhysX ze stránek, které jsem odkazoval jako druhé - nainstaluješ a uvidíš, zda to nepomohlo :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé