Menu

Začátek

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Scipio » pon 27. pro 2010 12:48:09 » Začátek
Tak jsem si koupil Arcanii. V pohodě jsem ji nainstaloval, ale když dam novou hru, tak jde intro, pak se to načítá a poté slyším hlasy. Mužu čekat třeba 5 minut, ale pořád je vidět načítání, jenže když dam třeba W atd. tak slyším, že postava i běhá, dam Escape, tak slyším, že tam je menu. Jen tam je stále obrazovka jako že se to načítá, ikdyž to už zřejmě načtené je. Nevíte někdo co s tim ? :???: :???: :|
Uživatelský avatar
Scipio
Uživatel
 
Příspěvky: 214
Registrován: stř 01. dub 2009 16:31:33

Příspěvekod Jémák » pon 27. pro 2010 12:50:39 » Re: Začátek
zkoušel jsi všechno zaktualizovat? a co patch, máš?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Scipio » pon 27. pro 2010 12:58:14 » Re: Začátek
Během instalace jsem dal všechno aby se nainstalovala a patch nemám.
Uživatelský avatar
Scipio
Uživatel
 
Příspěvky: 214
Registrován: stř 01. dub 2009 16:31:33

Příspěvekod erikkk » pon 27. pro 2010 17:40:08 » Re: Začátek
no tento istý problém som mal aj ja, písal som na jowood je to spůsobené slabou grafickou kartou :( nerozbeháš to...
erikkk
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 17. říj 2010 21:24:47

Příspěvekod Perseus » pon 27. pro 2010 19:36:11 » Re: Začátek
Zkus si nainstalovat nejnovější ovladače na graf. kartu. Jakou kartu máš?
Má křídla jsou má ochrana, nebe je mým domovem, ptactvo je má rodina a Joker je můj nepřítel
Uživatelský avatar
Perseus
Uživatel
 
Příspěvky: 124
Registrován: pát 06. úno 2009 19:37:29
Bydliště: V oblacích pod rouškou tmy

Příspěvekod Scipio » pon 27. pro 2010 21:03:31 » Re: Začátek
ATI 1g pamět

Jinak skusil sjem to na jinym pc, tam je graficka karta slabší a jde to jenže se to vela seka, tak že se to ani neda hrat.
Uživatelský avatar
Scipio
Uživatel
 
Příspěvky: 214
Registrován: stř 01. dub 2009 16:31:33

Příspěvekod Lavinian » pon 24. led 2011 7:51:34 » Re: Začátek
ATI 1g pamět


Jaký model? Minimum pro spuštění hry je Radeon 2xxx.
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé