Menu

Instal

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Kofol » sob 11. pro 2010 22:53:14 » Instal
:cry: Ahoj koupil jsem si arcanii ale mam problem.
1.Dam instal fajn vlajecka mackam instal disk D
2.chci spustit hru a hlasi me to-- D: Arcania- Gothic 4 Arcania.exe
3.Ale vubec mi nevyjede okno do ktereho mam zadat cd key
4.spusteni teto aplikace se nezdarilo protoze jeji soubecna konfigurace neni spravna.
5.pa´tch sem taky naistaloval
6.pomoc :)
Kofol
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 11. pro 2010 22:45:03

Příspěvekod McMatejovsky » sob 11. pro 2010 23:04:06 » Re: Instal
7. bez ji vratit, ver ze ji hrat nechces !
Dohráno: Gothic 1 = 5x, Gothic 2 = 1x, Gothic 2 NotR = 8x, G2A Návraty = 5x, Gothic 3 = 1x, Gothic 3 FG = 1x, Risen = 4x
Uživatelský avatar
McMatejovsky
Uživatel
 
Příspěvky: 272
Registrován: stř 23. zář 2009 21:18:44

Příspěvekod Kofol » ned 12. pro 2010 0:56:41 » Re: Instal
no me de spis o to ze mi neobjevx okno na zadani cd klice po instalaci hry :cry:
Kofol
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 11. pro 2010 22:45:03

Příspěvekod Jémák » ned 12. pro 2010 8:52:19 » Re: Instal
kód se zadává až po instalaci, tedy před spuštěním samotné hry ( tedy jestli si to pamatuju dobře) - spíš napiš, jakou máš sestavu.. :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Kofol » ned 12. pro 2010 10:35:29 » Re: Instal
Amd Dual core 2.7
2 GB RAM DDR 3
GAINWARD GT220 1GB DDR3
windows vista
Kofol
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 11. pro 2010 22:45:03

Příspěvekod Jémák » ned 12. pro 2010 11:03:11 » Re: Instal
takže hra se ti nainstaluje, stáhne se přes autoupdate patch a pak už to nechce cdkey a ani hra se ti nespustí? rozumým tomu dobře?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Kofol » ned 12. pro 2010 11:35:33 » Re: Instal
Ano naistaluju pak naskoci release date check ten taky stahnu a pak uz nic chci spustit pres ikonu pise
D: Arcania- Gothic 4 Arcania.exe
spusteni teto aplikace se nezdarilo protoze jeji soubezna konfigurace neni spravna.
i kdyz stahnu ten 256 path
Kofol
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 11. pro 2010 22:45:03

Příspěvekod Kofol » ned 12. pro 2010 13:23:25 » Re: Instal
tak se mi stahli nejake aktualizace a najednou mi naskocil update ten jsem preskocil zadal cd key a uz to jede :)
jen nevim jestli mam stahovat ten hotvix kdyz to de i takle?
Kofol
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 11. pro 2010 22:45:03

Příspěvekod Jémák » ned 12. pro 2010 13:28:05 » Re: Instal
viewtopic.php?f=340&t=12048

tenhle je poslední - pokud jsi autoupdate přeskočil, nemáš nejspíše tento poslední - proto bych ho asi stáhl - na druhou stranu pokud ti to jde a neseká se to, vyprdni se na to - hra zase takové bugy, které by bránily dohrání neobsahuje, takže to půjde i bez toho :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé