Menu

Problem ve hre-stojici telo a litaci vlasy!!!!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Bedny » stř 08. pro 2010 17:00:56 » Problem ve hre-stojici telo a litaci vlasy!!!!
Dobry den
Chtel jsem se zeptat jestli nejakym dalsim lidem co maji gothic 4 dela problem grafika ve hre kdyz hraji hru tak postavy ktere vidim maji nebohyblive telo respektive kdyz snimi mluvim hybe se jim jen hlava a tvar jinak telo je jak socha nevite co stim jinak hraji hru na nejvysi detaily a sem tak se to obcas seka ale jinak v poho(poradte prosim diky za odpovedi)????
Bedny
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. pro 2010 16:46:53

Máš stažený patch? Tady je link na "polský", se kterým hra běhá víceméně bez problémů - viewtopic.php?p=323745#p323755
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Bedny » stř 08. pro 2010 20:10:01 » Re: Problem ve hre-stojici telo a litaci vlasy!!!!
No mam stahly ten CZ hot fix patch (muzu to na ten patch prepatchovat nebo reinstal gothic a prvne polsky a pak cesky?
Bedny
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. pro 2010 16:46:53

Snad rovnou ten polský, problémy by to dělat nemělo.
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Bedny » čtv 09. pro 2010 17:15:10 » Re: Problem ve hre-stojici telo a litaci vlasy!!!!
No problem je furt ale mam tam dve ikony na spusteni toho gothicu jeden je ten polsky a druhy cesky a stejne tam mam furt problem slevitujicimy vlasy (je mozne ze jsem nekde udelal chybu ale nevim kde).
Bedny
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. pro 2010 16:46:53

Příspěvekod Ján » pon 27. pro 2010 20:17:03 » Re: Problem ve hre-stojici telo a litaci vlasy!!!!
mám ten istý problém , môj Pc síce nieje žiadna výhra ale minimálne požiadavky splňa všetky až na procesor ,, ten mám amd Sempron 3300+ 2.2 Ghz
Ján
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 27. pro 2010 19:38:01

Příspěvekod Ján » pon 27. pro 2010 20:28:02 » Re: Problem ve hre-stojici telo a litaci vlasy!!!!
na iných forach si niektorý myslia že je to spôsobené jedno jadrovím procesorom , ak je to tak , v tom prípade mám smolu

http://forum.worldofplayers.de/forum/sh ... p?t=882431

pre tých ktorí rozumejú nemecky , tam sa to pravdepodobne rozoberá ( podla toho screenu ) toto je myslím ale demo
Ján
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 27. pro 2010 19:38:01

Bedny: Jaký máš procesor? Skus nastavit nejnižší grafiku, třeba ta tvoje to nezvládá.
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana

Příspěvekod LP3W7 » sob 22. led 2011 22:57:25 » Re: Problem ve hre-stojici telo a litaci vlasy!!!!
Jj bude to nejspis jednojadrovym procesorem. Taky mi to na jednojadru udelalo :( Na dvoujadru i na ctyrjadru jede v pohode :)
Gothic ? Nejlepsi RPG :)
Uživatelský avatar
LP3W7
Uživatel
 
Příspěvky: 92
Registrován: sob 01. zář 2007 10:15:26

Příspěvekod Perseus » pon 24. led 2011 14:44:15 » Re: Problem ve hre-stojici telo a litaci vlasy!!!!
V demu mi to dělalo to samé. Je už problém s jednojádrovými procesory v plné hře vyřešen, nebo stále je? Pomáhá to mu patch?
Má křídla jsou má ochrana, nebe je mým domovem, ptactvo je má rodina a Joker je můj nepřítel
Uživatelský avatar
Perseus
Uživatel
 
Příspěvky: 124
Registrován: pát 06. úno 2009 19:37:29
Bydliště: V oblacích pod rouškou tmy

Hru nedoporučuji kupovat/stahovat, když máte jednojádrový procesor. Buguje to a ještě se to strasně seká.
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé