Menu

Gothic 4 sekanie

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod razor2010 » pon 29. lis 2010 19:58:09 » Gothic 4 sekanie
moja zostava : intel core 2 duo 2.9 GHZ CPU E7500
windows 7 32-bitovy
4 GB RAM
graficka : ATI RADEON HD 5600 serries

VERZIA HRY : STIAHNUTA OD RELOADED

Moj problem je v tom ze moja zostava by mala splnat HW gothicu 4 ale seka mi.
Aktivity v hre ako napr. kovanie , sekanie zbranou , dialogy , nacitacie obrazovky atd. mi idu v poriadku bez sekania
,ale ked sa hlavny hrdina rozuteka tak to trha .
Skusal som vsetky 4 patche ani jeden nepomohol , nepomohol ani jeden z crackov od reloaded ani skidrow , stahoval som najnovsie ovladace , precistil pc , reinstaloval hru a opatovne nainstaloval do druheho disku dokonca som preinstaloval windows asi 3 krat ale nic z toho nepomohlo :evil: :cry:
Piste sem prispevky o podobnych problemoch alebo aj NAPISTE AK VAM ARCANIA IDE DOBRE BEZ SEKANIA ,napiste aku mate zostavu aby som vedel cim to je uz to skumam skoro 2 mesiace a stale neviem prist nato preco
PORADTE PLS !!!!!!!!
Uživatelský avatar
razor2010
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 27. říj 2010 20:15:15

Příspěvekod Forgotten boy » pon 29. lis 2010 20:13:04 » Re: Gothic 4 sekanie
Ja mam ten isty problem a tiez si neviem dat s tym rady urobil som tiez vsetko to co aj RAZOR 2010 len som nepreinstaloval windows ale myslim ze to by nepomohlo aj tak poradte niekdo ak viete .
Forgotten boy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 29. lis 2010 20:09:05

Příspěvekod Jémák » pon 29. lis 2010 20:28:01 » Re: Gothic 4 sekanie
To co jsi rozepsal ty, to bychom ti poradili i my - pokud to nezabralo, nevymyslíme asi nic dalšího - oni sami psali, že na některých sestavách se Arcania zkrátka bude sekat - sice nevím čím to, ale je tomu tak.. Kdyby jsi chtěl, tady je moje sestava:

AMD Phenom II. X4 965, 4GB Ram. GF 250 GTX a jede to suprově - fakt ani jeden záškub, zkrátka nic :???:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod razor2010 » úte 30. lis 2010 15:25:50 » Re: Gothic 4 sekanie
Teraz je asi naj graficka GeForce GTX 460 .Vsetkym co maju ten isty problem co ja tak urobte nasledovne :

Vymente procesor za vykonnejsi a hlavne si kupte lepsiu grafiku napr. spominanu GTX 460 . Ja mam graficku kartu sice z pamatou 1 GB ale je to ATI RADEON a je jedno ci by bola aj 500 GB stale je to ATI RADEON takze nestaci mat len velku pamat grafickej ale dobru znacku . To je moja rada .

Alebo inak by som este radil jednu vec , ktoru urobim asi aj ja - ked sa vam nechce kazdy rok davat za novu grafiku 10 tisic a starat sa o to kolko FPS cam to ide kupte si XBOX 360 . Stoji menej nez graficka karta na pc a to aj z FLASHOM
(to je upravenie xboxu tak aby sa na nom dali hrat aj neoriginal hry stiahnute alebo napalene FLASH stoji do 50 eur )
stale to vyjde lacnejsie ako ta graficka . Volba je na vas .
Uživatelský avatar
razor2010
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 27. říj 2010 20:15:15

Příspěvekod Forgotten boy » úte 30. lis 2010 15:36:04 » Re: Gothic 4 sekanie
Premyslal som nad tym co ste tu popysali a mam taku otazku na Jémaka ci mas hru : STIAHNUTU ALEBO KUPENU !
Lebo ma napadlo ci to neni tym ze ja aj razor mame hru stiahnutu . Tam by mohol robit problem aj to ze po nainstalovani si to zacalo pytat heslo aby sa hra dala spustit , je ju nutne preto cracknut kedze kod nemam pretoze mam hru STIAHNUTU a na internete nikde heslo nieje.
Forgotten boy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 29. lis 2010 20:09:05

Příspěvekod razor2010 » úte 30. lis 2010 15:41:28 » Re: Gothic 4 sekanie
JJ aj mna to napadlo to s tym crackom vyskusal som vsetky ale na kazdom to sekalo .

Ak by niekto mal KLUC KU GOTHIC 4 tak ho sem prosim vas napiste ale sem hodte URL odkaz na stranku kde to je .
Mohlo by to pomoct vyriesit problem s tym sekanim .Teda az je to tym ale za pokus to stoji .
Uživatelský avatar
razor2010
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 27. říj 2010 20:15:15

Příspěvekod Jémák » úte 30. lis 2010 16:37:05 » Re: Gothic 4 sekanie
Forgotten boy píše:Premyslal som nad tym co ste tu popysali a mam taku otazku na Jémaka ci mas hru : STIAHNUTU ALEBO KUPENU !


Koupenou - tady se stažené ani neřeší !! zvlášť odkazy na cracky, serials a jiné podobné věci.. Pokud máš staženou, zkus se zeptat tam, odkud jsi to stáhl, zda s tím nemají také problémy, popř neznají něco, co by ti pomohlo..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod razor2010 » úte 07. pro 2010 15:32:54 » Re: Gothic 4 sekanie
teraz dostanem novy pc lepsi takze sem potom napisem ked otestujem GOTHIC 4 ako mi ide :idea: a podla toho uz budem
vediet preco to seka ak uz sekat nebude mal som slaby pc a odporucim vam zostavu a ak to sekat bude treba kupit
originalku :!: Kazdopadne dam vediet :wink:

ok takze to bolo tym ze trebalo originalku :D
Uživatelský avatar
razor2010
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 27. říj 2010 20:15:15

Příspěvekod Nithus » čtv 19. kvě 2011 16:21:24 » Re: Gothic 4 sekanie
Hra je mizerne optimalizovaná, čo pripustili samotní autori, v originálke ani v crackoch spásu nehľadajte. Bohužiaľ už to nie je to, čo to bývalo za doby Piranha Bytes. V Gothic 3 bolo len síce veľa bugov, keď to vyšlo, ale hra aspoň išla svižne na silných strojoch.
narzul píše:to kapsářství se my líbí
Uživatelský avatar
Nithus
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: pon 23. čer 2008 21:03:52
Bydliště: pod tým dreveným mostom s tou kládou nakrivo

Příspěvekod Max » sob 21. kvě 2011 16:55:24 » Re: Gothic 4 sekanie
Vymente procesor za vykonnejsi a hlavne si kupte lepsiu grafiku napr. spominanu GTX 460 . Ja mam graficku kartu sice z pamatou 1 GB ale je to ATI RADEON a je jedno ci by bola aj 500 GB stale je to ATI RADEON takze nestaci mat len velku pamat grafickej ale dobru znacku . To je moja rada .


Nebudu tu rozebírat ATI vs Nvidia, jen řeknu, že tímto to vůbec není.
Problém je v tom, že Arcania je mizerně optimalizovaná pro radeony. Řeší to patch poláků, ale ten na stáhnutou verzi nenainstaluješ, každopádně si nemyslím, že by tě to muselo mrzet.
Uživatelský avatar
Max
Uživatel
 
Příspěvky: 615
Registrován: pon 31. pro 2007 10:54:54
Bydliště: Polokontinent


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron