Menu

Program Arcania přestal pracovat.

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Magog » pát 07. led 2011 20:10:37 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Ahoj měl jsem stejný problém dokud jsem nepoužil cz patch pak se hra v pohodě rozeběhla, až do doby kdy mám zabít skřeta abych osvobodil lorda ze zajetí. Po zabití skřeta hra do minuty spadnne(Program přestal pracovat-Proto ho windovs ukončil).
Mám Windovs Vista, NvidiaGTS250, 2G ram. Hra je origo cz platinová edice.
Psal jsem už i na cdprojekt ale tam mi odepsal jen začít hrát od staršího uložení ale jelikož nemám rozehrál jsem to znovu a bojím se že se to bude opakovat. Začínat po třetí se mi rozhodně nechce :cry:
Magog
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 07. led 2011 19:48:41

Příspěvekod Jémák » pát 07. led 2011 20:21:21 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
pokud by jsi tam došel a hra by ti opět spadla, můžu ti nějaký save poslat. záleží jestli to do onoho místa vydržíš, přeci jen je to dost daleko :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Magog » pát 07. led 2011 20:25:04 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Teď jsem prošel přes most u pany jelikož vím co kde hledat tak to jde rychle a nelítam tak po mapě jako po prvé už mne to nebyví vrátit se snad budu moc pokaždé hledat artefakty
Magog
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 07. led 2011 19:48:41

Příspěvekod Magog » ned 09. led 2011 0:28:02 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Tak už je to v pohodě dnes dopoledne jsem se přes něj dostal sice jsem pár úkolů udělal jinak ale vyšloto
Magog
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 07. led 2011 19:48:41

Příspěvekod Scryber » pát 19. srp 2011 19:21:47 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Take si nevim rad zkusil jsem skoro vse ale....stale to pada....neni to tim ze mam notas?Ale pri tom zde mam Ati radeon mobility zatim zadna hra krome Dungeon siege mi nedelal problem....a jaktoze mi original cesky nejde?Kdyz jsem mel cracknutou eng verzi...a jelikoz se mi to zalibilo koupim sem orig a hned tohle....1KKc v trapu...jestly mate nejake eso rukavu helf ^^
Scryber
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 19. srp 2011 19:16:59

Příspěvekod Jémák » pát 19. srp 2011 19:42:10 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
pokud tedy to padá a HW požadavky vyhovují anebo jsem ještě lepší, tak viewtopic.php?p=323745#p323745 - mezi tím si aktualizuj další ovladače a programy, viz viewtopic.php?p=317478#p317478

s tím patchem - ty jsou rozepsané zde viewtopic.php?p=323755#p323755
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Lavinian » pát 19. srp 2011 20:06:02 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
scryber: to že máš Mobility Radeon ještě neznamená, že ti to pojede rychle. Prosím, řekni alespoň Procesor\CPU a plný název grafické karty
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé