Menu

Program Arcania přestal pracovat.

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Oxygen » stř 24. lis 2010 21:49:01 » Program Arcania přestal pracovat.
Jak už z názvu vyplývá tak je to prostě chyba, která mi ukončí hru, je to asi takhle: Spustím hru, v pořádku naběhnou mi tam výrobci a podobně (Spellbound, JoWood a NVIDIA) ale po ré NVIDII se mi prostě ukončí hra s tabulkou Program Arcania přestal pracovat. Tohle se mi stalo taky u pár her ale nepřišel jsem tomu na kloub.
Oxygen
Uživatel
 
Příspěvky: 33
Registrován: pon 27. zář 2010 23:01:24

Příspěvekod Messiah » stř 24. lis 2010 21:53:10 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Toto se stává, když je na tvůj operační systém příliš mnoho dotazů a nemá je kam ukládat. Takže máš zjednodušeně řečeno příliš málo paměti RAM. Před spuštěním hry povypínej některé nedůležité služby a procesy, čímž uvolníš nějaké místo v paměti. Arcania je prostě až nesmyslně náročná na hardware.
Messiah
Trvalý ban
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 21. lis 2010 12:52:43
Bydliště: Planeta Země, Sluneční soustava :)

Příspěvekod Oxygen » stř 24. lis 2010 22:36:22 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Je nějaké místo kde to povypínat? Samozřejmě kromě vpravo dole na obrazovce kde jsou spušťené nějaké aplikace (skype, icq atd.)

Edit: Paměť RAM mám 4 GB (Kvůli Windows Vistě jen 3 GB)

Edit: Našel jsem ty procesy, jsou přes správce úloh ale tu záložku "Procesy" ani žádnou jinou tam nemám zobrazenou.
Naposledy upravil Oxygen dne stř 24. lis 2010 23:05:26, celkově upraveno 1
Oxygen
Uživatel
 
Příspěvky: 33
Registrován: pon 27. zář 2010 23:01:24

Příspěvekod Messiah » stř 24. lis 2010 23:04:09 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
3 GB mám i já, to by mělo být dost. Prostě před hraním vypni blbosti jako ICQ, Skype, možná i antivir, ten nepotřebuješ pro hraní. Ve správci úloh můžeš vypnout i některé funkce služby Windows, ale jen pokud víš, co děláš.
Messiah
Trvalý ban
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 21. lis 2010 12:52:43
Bydliště: Planeta Země, Sluneční soustava :)

Příspěvekod Oxygen » stř 24. lis 2010 23:20:31 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Bohužel i tak mi to nefunguje.
Oxygen
Uživatel
 
Příspěvky: 33
Registrován: pon 27. zář 2010 23:01:24

Příspěvekod Messiah » stř 24. lis 2010 23:35:46 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Pokus se ještě defragmentovat disk a vyčistit PC od bordelu například pomocí tohoto programu. Pokud ani to nepomůže, tak už nevím.
Messiah
Trvalý ban
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 21. lis 2010 12:52:43
Bydliště: Planeta Země, Sluneční soustava :)

Příspěvekod Watty Watts » čtv 25. lis 2010 8:46:32 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
FAQ Technické sekce - viewtopic.php?p=317479#p317479
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Oxygen » pát 26. lis 2010 17:40:43 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Watty Watts píše:FAQ Technické sekce - viewtopic.php?p=317479#p317479


Tohle řešení mi teda nepomohlo...
Oxygen
Uživatel
 
Příspěvky: 33
Registrován: pon 27. zář 2010 23:01:24

Příspěvekod Oxygen » čtv 09. pro 2010 22:22:23 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Chlape, tak jsem to zkusil přes CCleaner a po těch výrobcích a tak mi tam na 2 sekundy naběhlo hlavní menu, potom zase tabulka Program Arcania přestal pracovat, zkusím ještě něco vymazat.
Oxygen
Uživatel
 
Příspěvky: 33
Registrován: pon 27. zář 2010 23:01:24

Příspěvekod Oxygen » úte 14. pro 2010 22:59:43 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Bylo to takhle, když vyšla Arcanie rozhodl jsem se ji stáhnout abych věděl jak šlape apod. všechno fungovalo dokonce jsem to dohrál, tak jsem si objednal českou verzi, nainstaloval jsem to, zadal CD klíč prostě všechno a už mi to nešlo, reinstaloval jsem to 2x ale stále nic, tak jsem si tam nainstaloval zase tu stáhnutou verzi a ta už kupodivu taky nejde a žádnou frekvenci zvuku jsem neměnil co se týče té první stáhnuté anglické verze a té české.
Oxygen
Uživatel
 
Příspěvky: 33
Registrován: pon 27. zář 2010 23:01:24

Příspěvekod Jémák » stř 15. pro 2010 6:08:44 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
ta frekvence zvuku - tam byl problém v tom, že byla kvalitnější, než ta, kterou zvuková karta zvládla, tak proto byly se spuštěním problémy.. no a teď - když ti tedy už nejde ani ta stará verze, která před tím šla, a ani ta nová, tak bych se určitě podíval na to, co po instalacích v systému zůstalo - podle mého tam muselo zůstat něco, co to blokuje a tím, že jsi se snažil instalovat i druhou verzi, tak se k tomu původnímu něco přidalo a tím se stalo to, že nejde ani ta nová.. je to sice jen moje domněnka, ale něco by se s tím zkusit mělo - normálně by to vyřešitl nejspíše reinstal windowsu - tím by se odstranily ony zbytky, registry by se opět vrátily do formy a vůbec celkově by se to vyčistilo. pokud se ti ale do toho nechce, tak musíš vše kompletně ještě jednou vyčistit - všetně zbylé složky v program files, včetně složky s nastavením v dokumentech, všetně všech částí v registru - na to bych si ale už asi sehnal nějaký přímo zaměřený program, který se registry zabývá, Ccleaner je takový od všeho něco..

jak jsem psal, je to jen nápad, alespoň takto mi to přišlo, tak když to vyzkoušíš, tak za to nic nedáš a uvidíš :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Oxygen » stř 15. pro 2010 14:32:47 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
No myslím, že mám řešení, vymazal jsem všechny uložené pozice z předchozí verze, a ještě celé Demo, jinak děkuji za rady, docela jsem si vyčistil kompl :-D
Oxygen
Uživatel
 
Příspěvky: 33
Registrován: pon 27. zář 2010 23:01:24

Příspěvekod Jémák » stř 15. pro 2010 15:42:49 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Ty jsi tam měl ještě demo? :shock:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Oxygen » stř 15. pro 2010 21:02:32 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
Taky, ale i u moji první stáhnuté verze jsem ho měl a nedělalo to žádné problémy, to byl problém s uloženými pozicemi, jelikož byly z té verze, která byla vymazána a pak nově nainstalována.
Oxygen
Uživatel
 
Příspěvky: 33
Registrován: pon 27. zář 2010 23:01:24

Příspěvekod Jémák » stř 15. pro 2010 21:08:22 » Re: Program Arcania přestal pracovat.
takže teď to vše šlape tak, jak má? ono s těmi savy bylo dost problémů - od bílé obrazovky, až přes padání hry při velkém množství savů.. tak alespoň že tak :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé