Menu

drobný problémek se stíny :)

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod G-unit Soldier » pon 01. lis 2010 17:39:49 » drobný problémek se stíny :)
zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někomu dělá totéž co mně, přiložím obrázek, mam ATI Radeon HD 5770, nové ovladače mám stáhlé, fix mod mám taky tak se chci zeptat jestli to dělá jen na mém PC nebo i na ostatních :), už jsem se stínama otravoval v Gothic III. :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
G-unit Soldier
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 03. pro 2009 18:06:16

Příspěvekod stepvo » úte 02. lis 2010 15:14:09 » Re: drobný problémek se stíny :)
Mno, já nevím, zkoušel ses podívat do nastavení grafiky? Máš tam k nastavení různý kvality stínů. Jinak je jasný, že někdě v jeskyni nebudou takové stíny jako někdě venku na přímým slunci...
Gothic 1 a Gothic2 = nejlepší hry na světě
Uživatelský avatar
stepvo
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. čer 2010 9:36:31

Příspěvekod G-unit Soldier » stř 03. lis 2010 16:11:16 » Re: drobný problémek se stíny :)
mám vše na plno a myslím jen ten stín co jde od té ohnivé koule jinak není žádný problém se stíny,mi se ten stín zobrazí jen když dám pauzu,potom alt+tab, potom se vrátím do hry dám pokračovat a stín tam je, ale když už kouli vystřelím tak stín zase zmizí
Uživatelský avatar
G-unit Soldier
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 03. pro 2009 18:06:16

Příspěvekod Lavinian » pon 24. led 2011 7:59:29 » Re: drobný problémek se stíny :)
Zkus hru opatchovat.
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana

Příspěvekod G-unit Soldier » pon 24. led 2011 12:56:28 » Re: drobný problémek se stíny :)
mám tam všechny patche :)
Uživatelský avatar
G-unit Soldier
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 03. pro 2009 18:06:16

Příspěvekod Lavinian » pon 24. led 2011 15:06:54 » Re: drobný problémek se stíny :)
A co ovladače na grafiku?
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron