Menu

Zaseknutí v menu

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod pecha nuda » ned 24. říj 2010 14:45:01 » Zaseknutí v menu
Mam problem kdyz zapnu hru tak se mu spusti v menu ale kdyz kliknu na jakoukoliv polozku tak se mi hra zasekne a musim ji vypnout pres spravce uloh. Kdyz jsem ji naposled hral nekdy dopoledne a pak vypnul pocitac tak se s nim nic nedelalo, pak jsem ho zanul a chtel si zahrat tak se to objevilo takze se neco pokazilo kdyz byl pocitac vyplej coz je dost divny. Reinstal nepomaha poradte mi nekdo pls co s tim??? predem dik
Uživatelský avatar
pecha nuda
Uživatel
 
Příspěvky: 151
Registrován: ned 30. bře 2008 16:39:27

Příspěvekod Nergalik » úte 26. říj 2010 20:49:16 » Re: Zaseknutí v menu
Mam ten samy problem po cca 5-7 dnech co jsem mel pauzu hra vytuhne v menu pak se na chvili zase menu rozebehne a pak totalni vytuh.Uz mi dosla trpelivost a jdu hru vratit na takovejhle paskvil uz mi dosla trpelivost.k upresneni,jeste se mi nestalo,abych mel na svem pocitaci jakykoliv problem s jakoukoli soudobou hrou.
Nergalik
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 14. říj 2010 20:16:22

Příspěvekod Jémák » úte 26. říj 2010 20:55:40 » Re: Zaseknutí v menu
já vím, že tohle je na naštvání, ale zkuste napsat na technivkou podporu comgadu, oni by snad mohli mít nějaké novější info o tomto problému, popř o datu vydání nového patche :???:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Nergalik » úte 26. říj 2010 21:02:08 » Re: Zaseknutí v menu
Jémák píše:já vím, že tohle je na naštvání, ale zkuste napsat na technivkou podporu comgadu, oni by snad mohli mít nějaké novější info o tomto problému, popř o datu vydání nového patche :???:


To težko, většinou čerpaji info z techto for.Ja uz se rozhodl a nehodlam uz stravit s timto vyrobkem ani minutu.Pockam si radsi na Risen 2.
Nergalik
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 14. říj 2010 20:16:22

Příspěvekod Jémák » stř 27. říj 2010 5:57:37 » Re: Zaseknutí v menu
to nebyla rada, ale jen spíše doporučení - pokud vím, tak je comgad jako oficiální čr distributor pořád ve styku s JW a navíc víš, jak probýhá reklamace DVDček - tímto tuhle debatu uzavírám - je to čistě na tobě, jak se rozhodneš..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod kloudici » stř 27. říj 2010 9:46:12 » Re: Zaseknutí v menu
Nergalik píše:Mam ten samy problem po cca 5-7 dnech co jsem mel pauzu hra vytuhne v menu pak se na chvili zase menu rozebehne a pak totalni vytuh.Uz mi dosla trpelivost a jdu hru vratit na takovejhle paskvil uz mi dosla trpelivost.k upresneni,jeste se mi nestalo,abych mel na svem pocitaci jakykoliv problem s jakoukoli soudobou hrou.

Zkus ještě tohle:
Zazálohuj si save, pak je vyhoď, spusť novou hru, po prvním rozhovoru s Ivy hru ulož, shoď ji, vlož do hry zpět staré save a zkus některé z nich načíst. Mně se stalo totéž a tohle mi pomohlo
viewtopic.php?f=340&t=11784&p=328119#p328119
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2073
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod pecha nuda » stř 27. říj 2010 20:32:23 » Re: Zaseknutí v menu
Tak problem vyresen (a uz jsem to i dohral, konecne) je to tim ze mam moc ulozenych sejvu. Vzdy tak kolem 500 tohle nastane. Takze staci vzdy kdyz se to kousne(me se to pak nestavalo jen v menu ale nekdy i pri nacitani nebo kdyz jsem zapnul inventar) vypnout hru, trochu promazat sejvy a je to. Nevim jestli to pomuze vsem ale u me to stacilo.
Uživatelský avatar
pecha nuda
Uživatel
 
Příspěvky: 151
Registrován: ned 30. bře 2008 16:39:27

Příspěvekod Jémák » stř 27. říj 2010 20:45:30 » Re: Zaseknutí v menu
:shock: 500 savů? to máš za třicet her, ne? :) já jsem si neudělal více než dvacet, za celou hru ( tedy automatické jsem čas od času promázl), ale stejně nevěřím tomu, že bych měl celkově více než padesát - schválně zítra to sčítnu.. :)
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod pecha nuda » stř 27. říj 2010 20:52:12 » Re: Zaseknutí v menu
Mas pravdu napr na Risen jsem mel 17 savu ale tam jsem to "prekladal". Ale tady jsem se na to vykaslal a kazdej save jsem dal jako novej a takhle jsem se na tu 500 dostal pri vstupu do dzungle a pak uz jsem promazaval, ale taky to muze bejt tim ze jsem napr ze starcraftu nebo jinejch strategii casto ukladat.
Uživatelský avatar
pecha nuda
Uživatel
 
Příspěvky: 151
Registrován: ned 30. bře 2008 16:39:27

Příspěvekod ZpeT » stř 27. říj 2010 22:00:40 » Re: Zaseknutí v menu
127 save za celou hru :)
ZpeT
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 17. říj 2010 13:35:07


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé