Menu

Grafické a jiné problémy ve hře

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Jémák » úte 26. říj 2010 21:00:22 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
já jsem to právě poprvé také tak rozjel a šlo to normálně, ale pak jsem si je kvůli přehlednosti také vyhodil, tak nevím, jestli to může být tím - u Arcanie je ale možné opravdu vše :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod kokky » úte 26. říj 2010 21:09:47 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
Jasně, zkusím ten reinstal. Jen je mi to divné...sejvy s první hry jsou ok, i sen je ok, ale jak se mám probudit, tak toto...Snad reinstal pomuže...
kokky
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: ned 26. zář 2010 21:11:44

Příspěvekod kokky » úte 26. říj 2010 22:55:31 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
kloudici: Dík za tip. Vyšlo to. Zálohoval jsem si sejvy a pak je z původního adresáře odstranil včetně videosettings.xml a po spuštění hry jsem měl defaultní nastavení grafiky a vše už jede...
kokky
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: ned 26. zář 2010 21:11:44

Příspěvekod Sibur » stř 27. říj 2010 7:56:10 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
mimo car, letajici travy apod... padate taky obcas pod textury? obzvlaste v dungeonech mi hrdina cas od casu propadne do neznama.
Sibur
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: stř 06. kvě 2009 8:39:56

Příspěvekod Jémák » stř 27. říj 2010 8:01:50 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
vůbec, hru hraju podruhé a tohle se mi ještě nestalo :)
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod kokky » stř 27. říj 2010 8:22:36 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
Nic jihého se mi ještě nestalo. Je ten problém při druhém hraní, ale už je to vyřešeno.
kokky
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: ned 26. zář 2010 21:11:44

Příspěvekod kloudici » stř 27. říj 2010 9:23:43 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
kokky píše:kloudici: Dík za tip. Vyšlo to. Zálohoval jsem si sejvy a pak je z původního adresáře odstranil včetně videosettings.xml a po spuštění hry jsem měl defaultní nastavení grafiky a vše už jede...

Byl to jenom nápad, protože já jsem měla jiný problém, který jsem takto vyřešila - zničeho nic mi nešel nahrát žádný save (přitom hru jsem dohrála a jenom jsem chtěla jít zkusit dohledat ty sběratelské věci), tak jsem je zazálohovala, vyhodila, rozehrála jsem novou hru a po prvním rozhovoru s Ivyj sem hru uložila, shodila, vložila zpět staré savy, hru spustila a najednou šly i ty staré savy načíst. Takže jak píše Jémák - u Arcanie je opravdu možné vše a nezbývá než improvizovat .
Ale pod textury mi nikdy nikdo nazapadl.
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2073
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod razor2010 » stř 27. říj 2010 20:19:02 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
ja mam problem ze hra ma poziadavky ktore moj pocitac splna malo by to ist na high detailoch ale ked si to dam na HIGH tak to trha neseka ale trha


mam : windows XP /intel core 2 duo procesor
1500 mb ATI RADEON HD 5500 serries grafiku a
4 GB RAM
Uživatelský avatar
razor2010
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 27. říj 2010 20:15:15

Příspěvekod Jémák » stř 27. říj 2010 20:40:03 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
a máš to opatchované?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod relouth » čtv 28. říj 2010 9:42:35 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
razor2010 píše:ja mam problem ze hra ma poziadavky ktore moj pocitac splna malo by to ist na high detailoch ale ked si to dam na HIGH tak to trha neseka ale trha


mam : windows XP /intel core 2 duo procesor
1500 mb ATI RADEON HD 5500 serries grafiku a
4 GB RAM

a co by si chcel od radeonu 55xx ? :D
co znamena neseka ale trha ? odmeraj fps
relouth
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 08. říj 2009 18:45:03

Příspěvekod razor2010 » čtv 28. říj 2010 18:48:05 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
mam to aj opatchovane a skusal som asi vsetky patche a crack co su
Uživatelský avatar
razor2010
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 27. říj 2010 20:15:15

Příspěvekod razor2010 » čtv 28. říj 2010 18:51:09 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
RELOUTH - a aku by som asi tak mal mat ved to malo na nej slapat bez problemou
Uživatelský avatar
razor2010
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 27. říj 2010 20:15:15

Příspěvekod razor2010 » čtv 28. říj 2010 18:53:09 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
proste ked stojim a pozeram sa okolo ostatny NPC sa hybu bez trhania a ked utekam tiez iba utekam tak trhavo ale seka so zbranou normalne rychlo a aj ine aktivity su rychle len ten beh je trhavy uz nevem co s tim
Uživatelský avatar
razor2010
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 27. říj 2010 20:15:15

Příspěvekod relouth » čtv 28. říj 2010 20:13:36 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
radeony 55xx su low end.. teda bud rad ze to na tej karte vobec spustis
relouth
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 08. říj 2009 18:45:03

Příspěvekod vodomil » čtv 28. říj 2010 22:24:50 » Re: Grafické a jiné problémy ve hře
tak jsem našel docela velekou chybu ve hře, imho...

už mám hotové všechno ve Stříbrovodsku a teď mě čeká cesta do Tooshoo. Tak jsem si řekl, že se ještě podívám na mapu, jestli jsem všechno prošel. A ve Stewarku mi svítil :!: . Když jsem tam přišel, čekala na mě Zyra a dala mi úkol Oltář elementů. Podle všeho ale ten úkol patří už do lokace Tooshoo... :-/

myslíte, že když půjdu normálně dál, tak se Zyra objeví i tam a úkol splním??
IC2Q 2,4GHz@1066 na ASUS P5E (Intel X38), DDR2 OCZ 2x2GB@1066MHz, DDR Kingston HyperX 2x2GB@1066MHz, Gainward NVIDIA GF GTX 550 Ti GS 1G GDDR5@4400 MHz, Corsair Force LE - 120GB, WD Caviar 640GB, WD Caviar 1TB v CoolerMaster Elite 330, CoolerMaster Real Power 520W, Win Vista Ultimate x64, LG Flatron 22" (1920x1080)
Uživatelský avatar
vodomil
Uživatel
 
Příspěvky: 42
Registrován: pon 01. zář 2008 16:15:04

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé