Menu

Aplikace ARCANIA musela být ukončena

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Gerchan » pon 18. říj 2010 7:18:32 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Na tom obrázku máš napsané: Překročili jste maximální počet aktivací na jednom nebo více počítačích, další použití tohoto serioveho čísla není možné. Napiš na technickou podporu, ať ti klič reaktivujou.
Gerchan
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte 13. říj 2009 20:40:52

Příspěvekod hiroc » pon 18. říj 2010 22:00:00 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Tak je to smutné, ale jsem rád, že nejsem jediný, kdo to nemůže spustit ale Win 7 za 6800kč si k té hře určitě kupovat nebudu v doporučených požadavcích je winXP napsaný tak si musí Comag poradit přesně jim jsem hru předal k posouzení, protože doma bych asi vzteky rozkousal klávesnici :lol: tak počkám co oni na to.
hiroc
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 01. črc 2009 16:06:01

Příspěvekod hiroc » stř 20. říj 2010 9:30:18 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Zdravím je to týden co vyšla Arcania a tento problém stále není vyřešen? Pokud někdo přišel na nějaké řešení podělte se. Jinak už naprosto chápu piráty po zkušenostech s G4 se jím také stanu protože něco takového jsem ještě v životě nezažil a to do počítačů a počítačových her dělám od roku 1991 Comgad si udělal parádní „méno“ !!
hiroc
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 01. črc 2009 16:06:01

Příspěvekod Shania » stř 20. říj 2010 10:30:16 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
hiroc píše:Tak je to smutné, ale jsem rád, že nejsem jediný, kdo to nemůže spustit ale Win 7 za 6800kč si k té hře určitě kupovat nebudu v doporučených požadavcích je winXP napsaný tak si musí Comag poradit přesně jim jsem hru předal k posouzení, protože doma bych asi vzteky rozkousal klávesnici :lol: tak počkám co oni na to.


Pokud si hru reklamoval, tak bude trvat, než nám to do Comgadu přijde z prodejny a pak jediné co můžeme ověřit je, zda je DVD v pořádku (což pravděpodobně je, když šla hra nainstalovat). Problém se spuštěním musíš řešit přes technickou podporu.
Shania
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 14. říj 2010 15:46:55

Příspěvekod Shania » stř 20. říj 2010 12:59:07 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
pár dalších řešení je např zde http://forum.jowood.com/showthread.php?t=171843
Shania
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 14. říj 2010 15:46:55

Příspěvekod hiroc » čtv 21. říj 2010 8:45:58 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Každopádně dík ale není tam nic cobych už nezkoušel, kdybys měla nějaký další nápad tak sem sním a ještě jednou dík.
hiroc
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 01. črc 2009 16:06:01

Příspěvekod Jardier » čtv 21. říj 2010 13:44:09 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Demetri píše:Zdravím,

Dnes jsem si konečně po nabytém týdnu udělal čas na instalaci G4. Vše jsem nainstaloval dle pokynů tak, ja vše mělo být a následně jsem hru spustil a s udivením zjistil, že mi spuštěné okno problikne a místo spuštění hry mi vyskočí klasická hláška že aplikaci Arcania bylo nutno ukončit. Již jsem procházel FORUM, kde jste tento problém řešili instalací patchu a tak jsem to zkusil. Opět nic. Dále jsem skusil zkppírovat ARCANIA.EXE ze složky na plochu a pustit hru přes tuto ikonu. Opět nic. Již dlouho se na hraní Arcanie těším a jsem opravdu zoufalý. Prosím pomozte mi...

Děkuji

Demetri...

mam naprosto stejny problem:( nic nepomaha sem zoufalej, ani na jednom pc mi to nefunguje doma :( zkousel sem vsecky navody co sou na jowood foru, step 1-3 ale nic.. :(
Jardier
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 15. pro 2007 21:53:13

Příspěvekod Shups » čtv 21. říj 2010 21:36:41 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Zdravím vás,
všichni s tímto problémem nechť napíšou své komponenty v PC.
Nejčastější chyba je v tom, že je nastavená nepodporovaná frekvence zvuku v ovladačích zvuku a druhá, že je grafická karta příliš slabá a hra se ani nespustí s hláškou program přestal pracovat, proto všechny kdo chtějí pomoct, nechť napíší komponenty.
Shups
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 24. zář 2010 9:14:45

Příspěvekod Jardier » pát 22. říj 2010 6:22:00 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Shups píše:Zdravím vás,
všichni s tímto problémem nechť napíšou své komponenty v PC.
Nejčastější chyba je v tom, že je nastavená nepodporovaná frekvence zvuku v ovladačích zvuku a druhá, že je grafická karta příliš slabá a hra se ani nespustí s hláškou program přestal pracovat, proto všechny kdo chtějí pomoct, nechť napíší komponenty.
Windows 7 profesional
Procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz, 2257 Mhz, jádra: 2, logické procesory: 2
4gb ram, graf 9600m gt 512mb
frekvenci zvuku mam nastavenou na 24 - 48000hz nebo kolik je to cislo
kodeky novy stazeny podle jowood fora, ovladace a dx novy
Jardier
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 15. pro 2007 21:53:13

Příspěvekod Shups » pát 22. říj 2010 7:04:47 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
32bit nebo 64bit systém?
Zkus nastavit rozlišení windows na 1280 x720 a frekvenci zvuku na 96000k/24b...
Hru zkusit spustit pod režimem XP SP2 se zakázanými motivy windows (oboje se nastavuje v zástupci pod položkou kompatibilita)
Shups
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 24. zář 2010 9:14:45

Příspěvekod hiroc » pát 22. říj 2010 11:50:10 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Má sestava:
Procesor: Intel i7 9200 2.67GHz
Základní deska: Gigabyte EX58-Extreme
Paměti RAM: OCZ High Performance 4GHz DDR3 1066MHz
Pevné disky: Systémový WESTERN DIGITAL VelociRaptor 74GB DatovýWESTERN DIGITAL 650GHz
Zdroj: TAGAN TG800-U88 BZ, 800W ATX 2.2
Sytém: Windows XP Service Pack 3 32bit
Zvuková karta integrovaná na MB: RealtecHD
Grafická karta: ASUS GeForce EN GTX285 (670MHz) 1GB DDR3 (2600MHz)

Všude slyšíme, jak máme nastavit zvukovku na 24bitů ale zatím nám nikdo neřekl JAK!!!!
A to ani Comgad tak přesně kde se dá ve Win XP nastavit 24bitů na zvukovce a to mám hru od 14.10 a ještě se mě nespustila, ale demo chodilo v pohodě.
hiroc
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 01. črc 2009 16:06:01

Příspěvekod Shups » pát 22. říj 2010 13:55:45 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
1.Ovládací panely -> Zvuk
2.v záložce 'Přehrávání', vyber Speakers/Reproduktory,Zvol 'Vlastnosti'.
3.v okně Vlastnosti reproduktor, přepni na záložku 'Pokročilé'.
4.výchozí formát nastav na 24 bit, 48000 Hz (Studio Quality)

přejato z pc-help.cz :)
Shups
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 24. zář 2010 9:14:45

Příspěvekod Jardier » pát 22. říj 2010 20:51:26 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Shups píše:32bit nebo 64bit systém?
Zkus nastavit rozlišení windows na 1280 x720 a frekvenci zvuku na 96000k/24b...
Hru zkusit spustit pod režimem XP SP2 se zakázanými motivy windows (oboje se nastavuje v zástupci pod položkou kompatibilita)

ani jedno nic :(
Jardier
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 15. pro 2007 21:53:13

Příspěvekod Jémák » pát 22. říj 2010 21:04:58 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
pokud žádné obvyklé fanouškovské návody nefungují, obraťte se na technickou podporu comgadu - tam by měli mít lepší informace, které získávají i přímo od JW :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Algirion » pát 29. dub 2011 21:18:38 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Mno, právě že od JoWoodu....


Ale jinak: Mám tejden nové NTB a Arcaniu. A nejde spustit.... Nainstaluji hru, patch změním nastavení zvuku a nic...


Má sestava:
Procesor Intel core i5, M480 2,67 Ghz s funkcí Turbo Boost= 2,96 Ghz, 64 bitů

Grafika je NVIDIA GeForce 310M 1024 MB

RAM paměť je 6 GB, 4 gb+2gb

OS: Windows Vista, Home Basic 32 bitů....

Děkuji, Alg.
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé