Menu

Aplikace ARCANIA musela být ukončena

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Lucanus » sob 16. říj 2010 18:09:43 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Zkusil jsi přenastavit frekvenci zvuku???
Doporučoval to Jémák.
Tady
Uživatelský avatar
Lucanus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1186
Registrován: úte 06. kvě 2008 6:32:55
Bydliště: Rozlehlé sály, tonoucí ve tmě hluboko pod Sopečnou pevností

Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 18:32:00 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Zkusím to, každopádně jsem už po 2. reinstalu a velice naštvaný :twisted:
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Gerchan » ned 17. říj 2010 0:22:55 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Napiš jakou máš sestavu a vokna. Pak možná budeme chytřejší.
Gerchan
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte 13. říj 2009 20:40:52

Příspěvekod Demetri » ned 17. říj 2010 7:01:40 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Tak, když jsem se konečně možná dostal k tomů, že bych hru spustil, překvapil mě další problém a to s registračním kódem. Hru jsem reinstaloval 2x a po zadání seriového čísla mi naskočila tato hláška:

Obrázek

a pak ještě tohle:

Obrázek

co s tím?
Naposledy upravil Demetri dne ned 17. říj 2010 7:06:54, celkově upraveno 1
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Balalajka » ned 17. říj 2010 7:06:45 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Někde děláš chybu.
Určitě zadáváš CD-Klíč ze zadní strany manuálu od Arcanie?
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Demetri » ned 17. říj 2010 7:10:01 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Ano, otočím manuál a pod nadpisem CD klíč zadám ten klíč a vyskočí mi tamto
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Balalajka » ned 17. říj 2010 7:10:59 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Píšeš všechno velkýma a děláš mezi jednotlivými částmi pomlčky?
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Demetri » ned 17. říj 2010 7:13:23 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Ano, postupuju přesně tak, jak jsem postupoval, když mi registrace ještě šla zadat a pustilo mě to ke spuštění hry...
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Balalajka » ned 17. říj 2010 7:14:13 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Hmm, tak to zkus ještě zadat, všechno si zkontroluj i s pomlčkama a Caps lockem a když to nepůjde tak netuším...
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Demetri » ned 17. říj 2010 7:21:02 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
No, tak to jsem naprosto zklamaný a asi úplně v háji... :sad:
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Jémák » ned 17. říj 2010 8:20:07 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
obrať se na technickou podporu Comgadu ( popř můžeš napsat na Comgad na Facebooku) - tohle zady asi nevyřešíme :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Lucanus » ned 17. říj 2010 9:37:44 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Nevím, jestli je tohle vhodné téma, ale hodil jsem si Arcanii i na stolňák kde mám XP. Po spuštění mi hra nahlásí, že došlo k chybě a nabídne mi odeslání chybového hlášení. Nejspíš je to špatnou vzorkovací frekvencí zvuku.
Bohužel jsem nepřišel na to, kde se dá u XP změnit.
Netušíte to někdo???
Uživatelský avatar
Lucanus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1186
Registrován: úte 06. kvě 2008 6:32:55
Bydliště: Rozlehlé sály, tonoucí ve tmě hluboko pod Sopečnou pevností

Příspěvekod Jémák » ned 17. říj 2010 9:40:11 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
viewtopic.php?p=317479#p317479 - podle toho by to také mohlo být nebo to bude hodně podobné - zkrátka to musí být někde v ovládacích panelech, zvuk, vlastnosti.. fak tnevím, XP nemám přes rok :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Demetri » ned 17. říj 2010 11:36:47 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Takže myslíte, že když za 14 dní budu mít windows 7 a hodím to do něj, že by to mohlo fungovat? Že bych měl ještě naději? :shock: :wink:
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Demetri » ned 17. říj 2010 11:43:47 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Jinak chci poděkovat za to, že jste mi tady nabídli pomocnou ruku a že jste mi věnovali pozornost.. moc si toho vážím. Gothic mě již provází od roku 2001 a je to moje taková ,,celoživotní hra´´ a nehodlám se vzdát a hodlám to vyřešit. Obrátím se na Comag, ale udělám to až po tom, co budu mít Windows 7 a zkusím to nainstalovat tam. Každopádně téma jšště nezavírejte, jelikož mi píšou lidi do soukromých zpráv, že mají stejné problémy a jestli se mi to podařilo vyřešit atd... A o mě ještě taky uslišíte :D děkuji týmu Gothicz.net!!!
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé