Menu

Aplikace ARCANIA musela být ukončena

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 17:17:42 » Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Zdravím,

Dnes jsem si konečně po nabytém týdnu udělal čas na instalaci G4. Vše jsem nainstaloval dle pokynů tak, ja vše mělo být a následně jsem hru spustil a s udivením zjistil, že mi spuštěné okno problikne a místo spuštění hry mi vyskočí klasická hláška že aplikaci Arcania bylo nutno ukončit. Již jsem procházel FORUM, kde jste tento problém řešili instalací patchu a tak jsem to zkusil. Opět nic. Dále jsem skusil zkppírovat ARCANIA.EXE ze složky na plochu a pustit hru přes tuto ikonu. Opět nic. Již dlouho se na hraní Arcanie těším a jsem opravdu zoufalý. Prosím pomozte mi...

Děkuji

Demetri...
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Balalajka » sob 16. říj 2010 17:25:57 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Já bych na tvém místě zkusil reinstaloval. Bůhví co se mohlo pokazit při instalaci, to se stává i v lepších sestavách.
Ještě než budeš instalovat, ujisti se, že si všechno smazal, včetně dema, pokud si hrál :!:
Pak už jen nainstaluj patch a vše by mělo jít.
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 17:28:55 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Ok, zkouším reinstalaci. Uvidím, zda to půjde. Chci se zeptat, po konci základní instalace mě progaram vybídne ještě k jedné instalaci něčeho při čemž je dlouhé načítání... Je to nutný komponent instalace?

a jaký patch je vhodné po konci instalace nainstalovat, aby hra doopravdy běžela?
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Balalajka » sob 16. říj 2010 17:35:36 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Já bych ti doporučil při instalaci Arcanie odstornovat ten autopatch a raději pak po doinstalování hry nainstaloval polský hotfix ( nebo ten český patch, ten já nezkoušel, takže nemůžu zhodnotit,polský je však jistota ).

Být tebou nechám nainstalovat všechno. Já osobně tedy nechal vše nainstalovat, jistota je jistota.
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 17:38:20 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Dobře. Teď jsem dokončil reinstalaci a následuje krok kliknout na ploše na ,,Spustit hru Arcania...´´ myslím, že mi potom program nabídne ten autopatch. Mám ho tedy odmítnout?
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Balalajka » sob 16. říj 2010 17:40:33 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Pokud se ti autopatch do současnosti nenabídl, řekl bych, že už se ani nenabídne. Pokud nabídne, stornuj ho, pokud nenabídne, hned instaluj hotfix.

Tuším, že pro instalaci hotfixu musíš mít spuštěnou Arcanii, alespoň já jí musel zapnout a až pak se instalace hotfixu rozběhla.
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 17:45:48 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Dal jsem spustit a nabídlo mi to toto:

Obrázek

co teď ,,Accept´´ či ,,Cancel´´

Při každém kroku raději počkám na radu...
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Balalajka » sob 16. říj 2010 17:46:37 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Když dáš Accept, dle mého názoru nic nepohnojíš, protože stornovat by to mělo jít i v průběhu instalace :wink:
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 17:48:46 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Ok, tak zatím je to ve stavu registračního kódu... :D
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 17:50:59 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Po zadání aktivačníhzo kódu jsem klikl na SPUSTIT a chyba se vyskytla znovu.

Jdu skusit nainstalovat hotfix..
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 17:57:17 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Stále nic... Nainstaloval jsem hotfix, na konci instalace jsem dal spustit aplikaci ARCANIA: GOTHIC 4 a problém stále trvá...

Nechápu to a pomalu mě začíná dohánět k šílenství fakt, že jsem si koupil hru, která mi ani najde nainstalovat... :cry:
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Balalajka » sob 16. říj 2010 17:58:10 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
A si si jistý, že si úplně odstranil všechno související s demem a plnou hrou před reinstalem?
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 18:01:03 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Demo jsem ani nehrál (nešlo mi spustit), jen jsem jej nainstaloval a plnou hru jsem úplně odinstaloval přes ,,odebrat programy,, jaké další komponenty se musejí odebrat?
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Příspěvekod Balalajka » sob 16. říj 2010 18:02:06 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
Já odstranil i složku s Arcanií na pevném disku přes Tento počítač, abych si byl jistý.
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Demetri » sob 16. říj 2010 18:03:17 » Re: Aplikace ARCANIA musela být ukončena
tak já jdu reinstalovat už po druhé a jestli to nepůjde, tak už nevím...
Demetri
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 17:12:28

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron