Menu

Neni prednadstavene ovladanie a neda sa nadstavit

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Brunkyyy » sob 16. říj 2010 14:01:47 » Neni prednadstavene ovladanie a neda sa nadstavit
Dobry de, mam zakupenu originalku aj po aktivacii aj s patchom aj bez patchu mam problem ze mi nereaguje klavesnica v hre, nadstavenie ovladania mam prazdne a neda sa nadstavit. Uz som aj preinstaloval a nic. Neviem co robit :(
Brunkyyy
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04. lis 2009 22:01:49

Příspěvekod Jémák » sob 16. říj 2010 14:07:25 » Re: Neni prednadstavene ovladanie a neda sa nadstavit
a když jsi to přeinstalovával odstranil jsi i složku z dokumentů s nastavením?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Nie, to ma prave napadlo este vyskusat...idem to vyskusat...neda sa v niektorych z tych suborov manualne nadstavit ovladanie?
Brunkyyy
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04. lis 2009 22:01:49

Příspěvekod Jémák » sob 16. říj 2010 14:20:48 » Re: Neni prednadstavene ovladanie a neda sa nadstavit
popravdě v tom jsem se ještě nešťoural, ale v jiných hrách je soubor, který nastavení ovládání obsahuje - podle mého ale to, že jsi to tam neměl mohla být chyba instalace ) já osobně jsem musel instalaci provést dvakrát, pak ještě jednou, než to šlo) - tak bych to zkusil smáznout, pročistit ( projet dokumenty, vyhledáváním, Ccleanrerem), pak bych to zkusil nainstalovat podle tohoto návody + tedy i ten patch.. :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé