Menu

Grafický bug - déšť

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Balalajka » pát 15. říj 2010 6:07:28 » Re: Grafický bug - déšť
Gotrek-z-Agary píše:
Balalajka píše:Prosím nevíte někdo co s tím?
Spustím instalaci toho polského hotfixu, ale pak rázem vyjede :
Please perform the release check by launching ArcaniA.exe


Aplikuješ patch na čerstvě instalovanou hru. Nejdřív ji musíš přes internet aktivovat.
Zapni ji přes zástupce na ploše, zadej aktivační kód, až se spustí hra, tak ji vypni a pak teprve instaluj patch.


Jak přes internet aktivovat?
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Lucanus » pát 15. říj 2010 6:28:20 » Re: Grafický bug - déšť
Po spuštění ti hra oznámí, že musíš být připojen k netu, abys ji mohl aktivovat.Pokud jsi připojenej, tak dáš continue. Pak se po tobě bude vyžadovat CD key. Když ho zadáš, hra se aktivuje a měla by šlapat.
Ještě ti nabídne kontrolu aktualizací a následně automatické stažení Hotfixu.
Tak to teda bylo u mě.
Uživatelský avatar
Lucanus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1186
Registrován: úte 06. kvě 2008 6:32:55
Bydliště: Rozlehlé sály, tonoucí ve tmě hluboko pod Sopečnou pevností

Příspěvekod Nergalik » pát 15. říj 2010 8:17:00 » Re: Grafický bug - déšť
Rad píše:Mám úplně stejný problém a nevím co s tím. Jsem zhnusen. :???:



Potvrzuji odistalovani vyse uvedeného nemeckeho patche, pri kterem hra nesla spustit a naistalovani polskeho 226MB
patche mi odstranilo nejen bug s destem, ale mi zacali chodit tez intra a postavy zacali komunikovat.
Ale jsem tez z hnusen i naprostym amaterskym pristupem podpory comradu,kde mi radili, abych si preistaloval directx.
To ze si koupim hru a pak musim studovat fora a weby, abych ji po nekolika hodinach a spoustu zbytecne ztraveneho
casu spustil, me doopravdy dostalo.Mozna by neskodilo,kdyby si firmy, ktere tuto hru u nas vydali najali par profesionalu,kteri by odvedli poctivou praci.
Nergalik
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 14. říj 2010 20:16:22

Příspěvekod kloudici » pát 15. říj 2010 8:47:06 » Re: Grafický bug - déšť
Jémák píše:osobně by mě také zajímalo, zda to je ten samý, který se stahuje přes auto update - jestli by pak nebylo rychlejší ho stáhnout odněkud jinud a nainstalovat ho normálně, protože přes ten update je to opravdu masakr - nemáte s tím někdo zkusšenosti?

Takže asi to nebude ten samý, protože mě před chvílí potkal rovněž ten bug s deštěm, tak jsem stáhla ten polský patch, nainstalovala ho (bez odinstalace toho předchozího 226 megového z autoupdate) a bug je pryč. :roll:
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2074
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod gdfox » pát 15. říj 2010 8:56:01 » Re: Grafický bug - déšť
Zdravím, já jsem měl s hrou snad všechny problémy, které se tady na fóru zmiňují. Tady je postup, jak jsem to vyřešil:

1) Problém se spuštěním instalace s antivirem NOD32: nemusíte ani deaktivovat NOD32, stačí dát do vyjímky (Exclusions) soubor "InstStub.exe", který se po spuštění instalace nakopíruje do Users\Název PC\AppData\Local\Temp. Poté, co dáte soubor do výjimky, tak je nutno jej vrátit z karantény na své místo:-)

2) Problém se spuštěním hry: odinstalovat a znovu nainstalovat ovladače PhysX

3) Bílý déšť: v žádném případě neinstalovat HotFix (14MB), když ho nainstalujete v ANJ, tak hru ani nespustíte, pokud ho nainstalujete v polštině, tak hru sice spustíte, ale váš problém to nevyřeší. Je nutno nainstalovat polský patch (232MB). Ten je vám sice nabídnut k instalaci už při prvním spuštění hry, ale pokud máte aktivní internet, tak se nenainstaluje (?!) a při dalším zpuštění hry už možnost instalace mít nebudete (?!). Je nutno jej tedy stáhnout manuálně, odkaz najdete v příspěvku výše. Je to sice uváděno jako polský patch, ale při instalaci lze zvolit češtinu.

Na závěr uvedu, že tak zprzněnou hru, co se technické stránky týče, jsem ještě nehrál, a to jsem docela pamětník (Atari, x286...)
gdfox
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 15. říj 2010 8:39:13

Příspěvekod Cyllon » pát 15. říj 2010 10:55:25 » Re: Grafický bug - déšť
Tak ty jsi můj člověk naprosto souhlasím a i já mám stejné problémy. naposledy pamatuji podobný problém a to s GTA IV která po vypuštení taky snad nikomu nešla normálně..sou to fakt hajzli! Hlavně prodat a pak nasr..! To že hra vlastně vůbec nefunguje nikoho nezajímá.
Cyllon
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 14. říj 2010 18:06:36

Příspěvekod Jémák » pát 15. říj 2010 13:08:38 » Re: Grafický bug - déšť
Vraťte se od zkažené hry opět k tématu..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Balalajka » pát 15. říj 2010 13:10:05 » Re: Grafický bug - déšť
Já ovšem ten úvodní autopatch nainstaloval.
Takže abych svůj prolém vyřešil, mám to celé osinstalovat, zastavit instalaci toho autpatche a místo toho nainstalovat do čerstvé neopatchované hry polský patch..?
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Jémák » pát 15. říj 2010 13:13:34 » Re: Grafický bug - déšť
jj, hlavně vše promazej a odstraň, ať tam nic nezbude..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod kloudici » pát 15. říj 2010 13:13:54 » Re: Grafický bug - déšť
Já jsem ten autopatch taky nainstalovala a když jsem později zjistila, že se mi taky vyskytl bug s deštěm, tak jsem nic neodinstalovávala, stáhla jsem ten polský patch, nainstalovala a všechno chodí jak má. A hra mi šla/jde spustit normálně přes tu původní ikonu na ploše.
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2074
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Ozzous » pát 15. říj 2010 13:14:19 » Re: Grafický bug - déšť
Jo, jinak to nepůjde bohužel, protože patch přepíše původní soubory.

Edit: Aha, tak vidíš, už bych kecal :lol:
Táta říká synovi: "Tak chlapče, už je ti 15, je na čase, abychom si trochu popovídali o sexu?"
Syn: "Tak fajn, tati, co chceš vědět?"
Uživatelský avatar
Ozzous
Trvalý ban
 
Příspěvky: 954
Registrován: ned 11. říj 2009 9:05:14

Příspěvekod Jémák » pát 15. říj 2010 13:16:07 » Re: Grafický bug - déšť
pro sichr by to bylo ale lepší to takhle udělat - já jsem to udělal takto a vše úplně v pořádku..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod kloudici » pát 15. říj 2010 13:16:53 » Re: Grafický bug - déšť
U mně to prostě takhle proběhlo a funguje - tím nechci tvrdit, že to takhle proběhne u všech a nikomu nic nevnucuji :lol:
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2074
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Jémák » pát 15. říj 2010 13:19:05 » Re: Grafický bug - déšť
ne v poho - takhle to odstranit a promazat je prostě jen pro sichr, přeci jen ikdyž se to přepíše, stát se může cookoliv :)
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Balalajka » pát 15. říj 2010 13:23:18 » Re: Grafický bug - déšť
Přísahám, že jestli jsem to nainstaluju s tím patchem a nepůjde to, oběsím se na šňůře od toho amuletu z limitované edice :roll:
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé