Menu

Grafický bug - déšť

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod janbal5 » čtv 14. říj 2010 16:33:06 » Re: Grafický bug - déšť
Tak ten polský patch zabral,už je normálně vidět,FPS za deště dostačujících 35 při 1600x1200,vše na max,pár věcí mi jede na pozadí,takže sláva!
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 144
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Příspěvekod Milhaus » čtv 14. říj 2010 17:20:05 » Re: Grafický bug - déšť
Tenhle topic je super. Oni slibovali, že ve hře bude úžasně pršet :D

Jestli je to tedy vyřešeno, tak bych to zamčel.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5640
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Golder » čtv 14. říj 2010 17:46:13 » Re: Grafický bug - déšť
A funguje vše česky ve hře,nezměnilo se nic v textech?Po nainstalování toho polského patche?
Fight with honor!
Uživatelský avatar
Golder
Uživatel
 
Příspěvky: 192
Registrován: ned 28. čer 2009 17:31:38
Bydliště: Dominika

Příspěvekod Balalajka » čtv 14. říj 2010 18:30:58 » Re: Grafický bug - déšť
Prosím může sem dát někdo přímý odkaz pro stažení toho patche? Mě to furt hází na nějaké hloupí reklany :roll:
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod kloudici » čtv 14. říj 2010 19:53:43 » Re: Grafický bug - déšť
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2074
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Jémák » čtv 14. říj 2010 20:10:40 » Re: Grafický bug - déšť
osobně by mě také zajímalo, zda to je ten samý, který se stahuje přes auto update - jestli by pak nebylo rychlejší ho stáhnout odněkud jinud a nainstalovat ho normálně, protože přes ten update je to opravdu masakr - nemáte s tím někdo zkusšenosti?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Nergalik » čtv 14. říj 2010 20:21:07 » Re: Grafický bug - déšť
Mam take problem s destem ,navic od zacatku mi postavy nemluvi a intro po opusteni 1ho ostrova je cerna obrazovka.
Trosku smutne i kdyz po zabugovanosti 3ky se trosku predpokladalo ze to asi nedopadne dobre.Ale tohle jsem necekal.
Nergalik
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 14. říj 2010 20:16:22

Příspěvekod Balalajka » čtv 14. říj 2010 20:23:17 » Re: Grafický bug - déšť
Prosím nevíte někdo co s tím?
Spustím instalaci toho polského hotfixu, ale pak rázem vyjede :
Please perform the release check by launching ArcaniA.exe
Uživatelský avatar
Balalajka
Uživatel
 
Příspěvky: 698
Registrován: sob 15. lis 2008 18:39:16
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Cyllon » čtv 14. říj 2010 20:23:32 » Re: Grafický bug - déšť
už jste někdo přišli na ten déšť? Pozor na ty ostatní FIXy ! Hra už potom nemusí jít spustit. Už jsem ve hře docela daleko a velmi nerad bych přišel o savy, které nevím kde jsou a jestli vůbec jdou z hry vytáhnout, případně zkopírovat do nové instalace hry. Až budete něco vědět šup sem s tím.
Cyllon
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 14. říj 2010 18:06:36

Příspěvekod Koblihac » čtv 14. říj 2010 20:26:30 » Re: Grafický bug - déšť
Cyllon píše:už jste někdo přišli na ten déšť? Pozor na ty ostatní FIXy ! Hra už potom nemusí jít spustit. Už jsem ve hře docela daleko a velmi nerad bych přišel o savy, které nevím kde jsou a jestli vůbec jdou z hry vytáhnout, případně zkopírovat do nové instalace hry. Až budete něco vědět šup sem s tím.


Dokumenty > ArcaniA - Gothic 4
Uživatelský avatar
Koblihac
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 15. říj 2009 21:18:11

Příspěvekod janbal5 » čtv 14. říj 2010 20:50:10 » Re: Grafický bug - déšť
Cyllon píše:už jste někdo přišli na ten déšť? Pozor na ty ostatní FIXy ! Hra už potom nemusí jít spustit. Už jsem ve hře docela daleko a velmi nerad bych přišel o savy, které nevím kde jsou a jestli vůbec jdou z hry vytáhnout, případně zkopírovat do nové instalace hry. Až budete něco vědět šup sem s tím.


Tak u mne to vyřešil právě ten polský patch 226MB,taky se mi cca o 10 zvedlo FPS (průměrně okolo 30 obydlené části,40-50 v přírodě),nainstaloval jsem to na rozjetou hru (po příjezdu na Argaan) a vklidu.
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 144
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Příspěvekod Gotrek-z-Agary » čtv 14. říj 2010 21:05:55 » Re: Grafický bug - déšť
Balalajka píše:Prosím nevíte někdo co s tím?
Spustím instalaci toho polského hotfixu, ale pak rázem vyjede :
Please perform the release check by launching ArcaniA.exe


Aplikuješ patch na čerstvě instalovanou hru. Nejdřív ji musíš přes internet aktivovat.
Zapni ji přes zástupce na ploše, zadej aktivační kód, až se spustí hra, tak ji vypni a pak teprve instaluj patch.
Gotrek-z-Agary
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: čtv 14. říj 2010 11:34:18

Příspěvekod Rad » čtv 14. říj 2010 23:21:58 » Re: Grafický bug - déšť
Mám úplně stejný problém a nevím co s tím. Jsem zhnusen. :???:
Uživatelský avatar
Rad
Uživatel
 
Příspěvky: 53
Registrován: sob 13. zář 2008 9:05:54

Příspěvekod Gotrek-z-Agary » čtv 14. říj 2010 23:42:58 » Re: Grafický bug - déšť
Rad píše:Mám úplně stejný problém a nevím co s tím. Jsem zhnusen. :???:


Jaký problém? Déšť? Vždyť je tu řešení pár topiců nad Tebou...

Stáhni si polský patch z toho linku co tu je a nainstaluj ho do hry. Jako volitelný jazyk je i CZ, takže no problem.
Já to udělal tak, že jsem ten 12 MB patch odinstaloval a nainstaloval ten 220 MB polský (+cz + hun) co je tu odkaz a vše funguje, bug s deštěm zmizel.
Gotrek-z-Agary
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: čtv 14. říj 2010 11:34:18

Příspěvekod alonsanfan » pát 15. říj 2010 1:13:08 » Re: Grafický bug - déšť
Potvrzuji, že polský patch problém s deštěm vyřešil. Při instalaci jsem zvolil češtinu, v pohodě nainstaloval, poté chtěla hra akorát zadat cdkey. Déšť už funguje jak má. Díky za tip.
May Innos be with You!
Uživatelský avatar
alonsanfan
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 01. črc 2008 5:23:11

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé