Menu

Grafický bug - déšť

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod janbal5 » čtv 14. říj 2010 13:59:47 » Grafický bug - déšť
Zdravím,tak Feshyr jsem projel bez problémů,celý natěšený se těším na Argaan,bohužel se mi zde objevil grafický bug,související nejpravděpodobněji s deštěm,díky němuž je hra nehratelná.Taky výrazně pokleslo FPS,z nějakých 30-40 na Feshyru na 10!

Zkoušel jsem instalovat hotfix,ale pak se hra vůbec nespustí (dělá to více lidem,viz jiný topic).

Mám i7-870,Sapphire HD5870 1GB,zkoušel jsem různé ovladače,ale bez výsledku.
Má někdo nějaký nápad? Děkuji.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 144
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Příspěvekod Gotrek-z-Agary » čtv 14. říj 2010 14:12:41 » Re: Grafický bug - déšť
přes cheat změnit počasí
Gotrek-z-Agary
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: čtv 14. říj 2010 11:34:18

Příspěvekod janbal5 » čtv 14. říj 2010 14:16:10 » Re: Grafický bug - déšť
Gotrek-z-Agary píše:přes cheat změnit počasí


Zkoušel jsem přes F1,prší pořád.(Před domem se na tom kousku pod stříškou,kde je ještě vidět,dělají kaluže i zvukový efekt tomu odpovídá.Když zapnu konzoli,je tam sice kolonka déšť,částečně zakrytá ovladačem denní doby,ale když na ni kliknu,nic se nemění,ostatní parametry reagují)
Naposledy upravil janbal5 dne čtv 14. říj 2010 14:20:26, celkově upraveno 1
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 144
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Příspěvekod Jémák » čtv 14. říj 2010 14:17:00 » Re: Grafický bug - déšť
a nejde v nastavení hry ( demo jsem před nějakým časem vymazal a plnou hru zatím instaluji) vypnout počasí úplně?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod janbal5 » čtv 14. říj 2010 14:21:11 » Re: Grafický bug - déšť
Jémák píše:a nejde v nastavení hry ( demo jsem před nějakým časem vymazal a plnou hru zatím instaluji) vypnout počasí úplně?


Nenašel jsem. :sad:
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 144
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Příspěvekod MrazikCZ » čtv 14. říj 2010 14:31:01 » Re: Grafický bug - déšť
Mám ten stejný problém

PC: i7-930, HD 5870 1GB, 6GB RAM
MrazikCZ
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 14. říj 2010 14:27:53

Příspěvekod Tomasn » čtv 14. říj 2010 14:44:16 » Re: Grafický bug - déšť
Já mám stejný problém měli by vydat nějaký patch asi budeme muset každý déšť přečkat.
Tomasn
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 14. říj 2010 14:42:13

Příspěvekod Lordan » čtv 14. říj 2010 14:45:46 » Re: Grafický bug - déšť
Taky ten samý problém :sad: . V cheat modu jde sice změnit intenzita deště, když to dáte na minimum tak to neni tak strašný, ale já mám ještě problém s tím, že když aktivuju cheat mod, tak mi nejde nastavit pohyb dopředu (ani sekundární). A nejsem krab abych Arcanii dohrál pospátku.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Lordan
Psanec
 
Příspěvky: 2324
Registrován: stř 30. pro 2009 9:23:46
Bydliště: Tam, kde skřeti dávaj dobrou noc.

Příspěvekod Tomasn » čtv 14. říj 2010 14:47:02 » Re: Grafický bug - déšť
a jaky je cheat na zmenu pocasi
Tomasn
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 14. říj 2010 14:42:13

Příspěvekod Gotrek-z-Agary » čtv 14. říj 2010 14:54:47 » Re: Grafický bug - déšť
Tak jsem odplul z Feshyru a na Argaanu prší a ten samý problém. To co vidím mi silně připomíná obraz z termálního zobrazovače z MW2

PC: Intel Quad Core 9600, 4 GB RAM, 2x GTX 260 v SLI, Win7 64bit
Gotrek-z-Agary
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: čtv 14. říj 2010 11:34:18

Příspěvekod janbal5 » čtv 14. říj 2010 14:58:17 » Re: Grafický bug - déšť
Gotrek-z-Agary píše:Tak jsem odplul z Feshyru a na Argaanu prší a ten samý problém. To co vidím mi silně připomíná obraz z termálního zobrazovače z MW2

PC: Intel Quad Core 9600, 4 GB RAM, 2x GTX 260 v SLI, Win7 64bit


Hm,takže ATI-nou to není.
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 144
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Příspěvekod Pivl » čtv 14. říj 2010 15:31:33 » Re: Grafický bug - déšť
Taky se mi stalo, načti si o jednu pozici starší hru... Alespoň mě to zapůsobilo.
Uživatelský avatar
Pivl
Obecný účet vedení fóra
 
Příspěvky: 4326
Registrován: sob 08. lis 2008 14:34:57
Bydliště: Klan Ohně, Santova 69

Příspěvekod janbal5 » čtv 14. říj 2010 15:43:53 » Re: Grafický bug - déšť
Pivl píše:Taky se mi stalo, načti si o jednu pozici starší hru... Alespoň mě to zapůsobilo.


Naštěstí už přestalo pršet,doufám že mne opětovně nechytne déšť někde v divočině...
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 144
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Příspěvekod Golder » čtv 14. říj 2010 15:44:57 » Re: Grafický bug - déšť
To samé. NVidia - GeForce 9600
Fight with honor!
Uživatelský avatar
Golder
Uživatel
 
Příspěvky: 195
Registrován: ned 28. čer 2009 17:31:38
Bydliště: Dominika

Příspěvekod janbal5 » čtv 14. říj 2010 16:20:57 » Re: Grafický bug - déšť
Tak podle fóra na x-zone existuje více hotfixů,ten malý krátký je na anglickou verzi,existuje ještě polský patch - http://www.patches-scrolls.de/arcania.php - který má 226MB a ten prý onen problém s deštěm jednomu uživateli vyřešil,tak ho tahám,uvidíme...
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 144
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé