Menu

Zasekavani kamery/pohybu

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Elkmyr » stř 13. říj 2010 20:38:20 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Je to jasné, napadlo mě to už dřív ale počítal jsem s tím že ostatní mají originálky Xd jde o to že hotfix exe přemažete opět tím reloaded crackem takže to nic nezmění xD počkejte na crackfix a pojede to
Obrázek
Uživatelský avatar
Elkmyr
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 22. zář 2009 12:33:35

Příspěvekod Koblihac » stř 13. říj 2010 20:40:27 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Pokud vím, cypri má originálku. A problém mu to nevyřešilo..
Uživatelský avatar
Koblihac
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 15. říj 2009 21:18:11

Příspěvekod Elkmyr » stř 13. říj 2010 21:02:16 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Třeba blbě ten hotfix nainstaloval, nebo to má jiný problém než nás 80% xD
Obrázek
Uživatelský avatar
Elkmyr
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 22. zář 2009 12:33:35

Příspěvekod Jémák » stř 13. říj 2010 21:44:46 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Odteď tady nechci vidět jedinou zmíňku o crackách a jiných věcech, které odporují pravidlům fóra..

Jinak to, že demo jelo plynule neznamená, že plynule pojede i samotná hra.. Tato sestava by hru měla v poho stíhat, pokud se tedy seká, musí být důvod v něčem jiném - co zřoutské programy, které jsou pořád spuštěné a zabírají velké množství Ramky? anebo jestli by nepomohlo pročištění počítače, defragmentace, pročištění registrů atd..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Milhaus » čtv 14. říj 2010 9:30:02 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Cypri píše:
Moje specifikace:
Win-7
GeForce 8800 GT
4 GB ram
AMD Athlon 64 X2 6400+


jaké máš windows, 32-bitové, nebo 64bitové?

A kolik procesů ti běží na pozadí? Když spustíš správce procesů, tak sleduj, jestli tam některé nejsou hodně aktivní. Také je dobré sledovat, kolik ti bere systém z paměti RAM bez spuštění hry a po spuštění hry. Můžeš také zkusit povypínat veškeré systémy fungující na pozadí, jako je anitvir, atd.

pro zvýšení výkonu můžeš programy a služby, které nejsou nutné povypínat tímto programem a vyzkoušet, jestli došlo k nějakému zlepšení.
Také samozřejmě by mohli pomoci věci, jako defragmentace disku, jelikož i zde dochází k častému načítání dat z disku do ram, takže práce disku může být důležitá (ačkoliv bych od toho nečekal žádnou senzaci, pokud disk defragmentuješ alespoň občas).


Koblihac píše:Tak demo bylo taky o dost menší, takže je i pochopitelné, že plná hra bude náročnější. Ale sekalo se mi to i na Feshyru stejně, což bylo vpodstatě to samé co demo. A pochybuji, že v době, kdy jsme na Feshyru, už je nahraný celý Argaan a probíhá tam život už normálně, jako kdybychom tam byli...


základní model světa byl celý i v dému. Hra ale rozděluje onen model na jednotlivé lokace, ve kterých se aktuálně pohybuješ a podle nich pak zobrazuje objekty. Takže například pokud jsi hned na začátku hry u té věže a přesuneš se kamerou (nikoliv postavou) do vesnice, zjistíš, že tam chybí stoly a podobně. O něco dále pak budou chybět veškerá monstra i jeskyně (místo nich tam budou díry) a také budou chybět objekty. V dému ale nebyly věci jako textury světa, stromy a podobně, které byli jen na Feshyru. V plné hře je to stejné, tedy hned po načtení úvodního ostrova se opravdu načítá celý svět ze vším všudy, včetně textůr a stromů, nenačítají se pouze ony objekty, které se načítají jen po příchodu do lokace. (v paměti ram i VRAM karty) ale nejspíše bude prostě načto celý svět v té základní formě + textury + objekty. To může znamenat, že jsou vyšší nároky na ram, než v dému, protože logicky textury a různé objekty, jako domy atd zabírají také paměť.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5639
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Koudy » čtv 14. říj 2010 10:13:18 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
táákže mašina : intel i7 820QM (1,7 with turboost 2,8 per jádro + doublethreading)
4096 MB RAM DDR3-SDRAM
ATI Mobility HD 5730 1GB RAM
7200 ot. HD
OS: W7 home premium 64-bit
+ aktuální Direct,Ovladače,runtime CC, psychX, defregmentace i cleaner proveden, gamebooster aktivní, žádné podprocesy
Demo na max a standartně kolem 50FPS, hra originální(cz verze) a klidně na low detail škubání sekání, po nainstalovaní hotfixu(anglické verze, česká není k dispozici) => Program přestal pracovat...(Zvuková kvalita nastavena dle FAQ)
SO what now???
Koudy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 14. říj 2010 8:10:03

Příspěvekod Elkmyr » čtv 14. říj 2010 11:54:16 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Nebo.. nemá originálku xD
Obrázek
Uživatelský avatar
Elkmyr
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 22. zář 2009 12:33:35

Příspěvekod Jémák » čtv 14. říj 2010 13:17:29 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
V onom testování patche click sami psali, že se objevilo sekání u procesorů Dual Core - v některých případech tedy ani patch nepomůže.. :???:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Cyllon » čtv 14. říj 2010 20:04:11 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Pánové počítačem to nebude, můj PC : Nvidia GTX 480, AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor, 8GB ram, Win 7 64bit, disc sata 6G . Mám originálku a to samé, seká se to na jakékoli rozlišení a mám i chybu deště! Co dodat budu trvat na vrácení peněz a při sebemenším náznaku odporu jim rozkopu hlavy! Mám už toho vážně dost, člověk se na tu hru těší a pak s náma takhle vyjeb..! Jak si vůbec můžou dovolit to prodávat?!!! Jako kdybych já prodával auta bez motoru si dělaj vážně srandu idioti!
Cyllon
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 14. říj 2010 18:06:36

Příspěvekod Koudy » čtv 14. říj 2010 21:14:17 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Tak použitej polskej hotfix (cca 200MB) a gamebooster a stálých 25fps, takže relativně hratelné....už jen čekat do dalšího týdne na patch.,..
Koudy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 14. říj 2010 8:10:03

Příspěvekod Sopo » pát 22. říj 2010 22:26:25 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
taky to same a vse vyple a vse na low
Sopo
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 22. říj 2010 22:16:03

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé