Menu

Zasekavani kamery/pohybu

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Cypri » stř 13. říj 2010 12:49:41 » Zasekavani kamery/pohybu
Ahoj. Prosím mám takový problém. Přišla mi Arcania nainstaloval jsem ji na svuj pc (minimalni pozadavky splnuji řekl bych tak o 1x víc) a při hraní se hra jaksi nezvykle zasekává, není to tím že by se snižovali FPS že by byl slabý PC ale čím jiným by to mohlo být taky nevim. nestalo se to někomu. Na jednom zarhanicnim foru s nvidií jsem našel že o tom pár lidí psalo.
Nazvali to Halo effektem. (a ano u Halo 2 pro PC mi tohle taky dělá, jenže Halo je blbost ale gothic je pro mě modla :D )
prosím poraďte mi někdo. Moc moc Prosím. Physx, ovladače, Microsoft C++ i directx mam aktualní.

i když dám vše na minimum (aaano naprosto vse, děs a hrůza řeknu Vám) tak se tato chyba stále vyskytuje NAPROSTO stejně.

Moje specifikace:
Win-7
GeForce 8800 GT
4 GB ram
AMD Athlon 64 X2 6400+
Cypri
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 13. říj 2010 12:37:15

Příspěvekod Elkmyr » stř 13. říj 2010 13:05:26 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Stejná konfigurace, stejný problém, i když snížím vše na minimum a to i v jeskyních
Obrázek
Uživatelský avatar
Elkmyr
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte 22. zář 2009 12:33:35

Příspěvekod legnic » stř 13. říj 2010 13:16:57 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
a stiahol si si ten patch na lespu optimalizaciu?
legnic
Uživatel
 
Příspěvky: 51
Registrován: ned 09. srp 2009 9:01:06
Bydliště: Pevnost v hornickem udoli

Příspěvekod Sandokan4 » stř 13. říj 2010 13:21:00 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Mám to samý.. Demo mi šlo úplně v pohodě a i po patchi se to hrozně trhá stejně na low jak na high...

Asi budeme muset počkat až vydají nějakej pořádnej patch nebo něco
Sandokan4
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 02. říj 2009 16:08:46

Příspěvekod Cypri » stř 13. říj 2010 13:21:59 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
legnic píše:a stiahol si si ten patch na lespu optimalizaciu?

nestahl protože nevím kde je, on už je? můžeš dát link prosím?
Cypri
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 13. říj 2010 12:37:15

Příspěvekod Sandokan4 » stř 13. říj 2010 13:29:20 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Tady jsem ti to upnul

Kód: Vybrat vše
http://leteckaposta.cz/623213179


Ale jak řikám, moc mi to nepomohlo a seká se to stejně na vysoký i na nízký detaily, tak pak napiš jestli ti to pomohlo :)
Naposledy upravil Sandokan4 dne stř 13. říj 2010 13:44:29, celkově upraveno 1
Sandokan4
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 02. říj 2009 16:08:46

Příspěvekod Cypri » stř 13. říj 2010 13:44:00 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Sandokan4 píše:Tady jsem ti to upnul

Kód: Vybrat vše
http://leteckaposta.cz/623213179

Diky moc jsi zlatej. za 20 minut to zkusim.
Cypri
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 13. říj 2010 12:37:15

Příspěvekod El Kamil » stř 13. říj 2010 13:44:09 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Patch je ke stažení i přímo z webu...

http://www.gothicz.net/arcania-gothic-4/patche
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
El Kamil
Velkovévoda panství Česko-Gothického
 
Příspěvky: 5610
Registrován: pon 27. srp 2007 5:41:00
Bydliště: In the middle of nowhere

Příspěvekod Elkmyr » stř 13. říj 2010 14:00:30 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
To nepomuze..
Obrázek
Uživatelský avatar
Elkmyr
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte 22. zář 2009 12:33:35

Příspěvekod Cypri » stř 13. říj 2010 14:01:48 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
tak bohužel problém mi setrval i po aplikování tohoto patche.
To je porad to samy dokola, vysel G3 a taky tam byl problem že rychle ubihal cas tak, pak se prislo na to ze se ma povolit jen jedne procesor pri hrani, tady je zas toto, bohuzel tohle fakt nevim jak vyresit. Njn nezbejva nez cekat jak to dopadne.
Cypri
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 13. říj 2010 12:37:15

Příspěvekod Cypri » stř 13. říj 2010 19:38:17 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
jinak pokud by nekdo nasel opravdu excelento funkční opravu tak prosím dejte vědět, je to opravdu skoda. Uz jen ze za to tatik dal parchy (aaano tatík, me vejplata jeste neprisla tak jsem si pucil)
Cypri
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 13. říj 2010 12:37:15

Příspěvekod Koblihac » stř 13. říj 2010 20:11:44 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Přidávám se tady k pánům na hoře. Demo vše na high, hry, které vycházejí poslední dobou (Mafia II...) vše na high a plná verze se mi seká, ať ji mám nastavenou na low nebo na highest. Vždy úplně stejný sekavý efekt..

Win 32bit
ATI HD 4850
4 GB ram
AMD Athlon 64 X2 6400+ 3,1GHZ

Budu rád za jakékoliv rady..

[Upraveno po Jemákově příspěvku]
Naposledy upravil Koblihac dne stř 13. říj 2010 20:29:19, celkově upraveno 4
Uživatelský avatar
Koblihac
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 15. říj 2009 21:18:11

Příspěvekod Jémák » stř 13. říj 2010 20:14:28 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
a co zbytek počítače - grafika je sice důležitá, ale pokud máš slabé místo někde jinde, řídí se to podle něho - jaký máš procesor, ramky atd?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Sandokan4 » stř 13. říj 2010 20:30:31 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Jak říkám, tím to nebude, demo jelo na High plynule...
Sandokan4
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 02. říj 2009 16:08:46

Příspěvekod Koblihac » stř 13. říj 2010 20:32:03 » Re: Zasekavani kamery/pohybu
Tak demo bylo taky o dost menší, takže je i pochopitelné, že plná hra bude náročnější. Ale sekalo se mi to i na Feshyru stejně, což bylo vpodstatě to samé co demo. A pochybuji, že v době, kdy jsme na Feshyru, už je nahraný celý Argaan a probíhá tam život už normálně, jako kdybychom tam byli...
Uživatelský avatar
Koblihac
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 15. říj 2009 21:18:11

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron