Menu

Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Jémák » pon 11. říj 2010 18:40:06 » Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
***


Tento topic by měl pomoci uživatelům v obrovské záplavě hardwaru, který je potřebný k samotnému spuštění / respektivě k plynulosti hry. Abychom předešli zbytečným komplikacím, vypisujte svoje sestavy a dojmy do předem připravené předlohy. Za XXXX doplňte požadované údaje.


Pokud si nejste jistí některými údaji, můžete použít tento program. Po spuštění se vám zobrazí takové okno z nejdůležitějšími informacemi, jako je procesor, grafická karta, rychlost taktování, paměť ram atd:
Obrázek

Toto okno pak můžete vyfotit a dát jej sem. Ono můžete rychle a snadno zachytit třeba tímto prográmkem. Vytvořený soubor pak nahrajte například na server http://imageshack.us/ a přiložte k popisu všeho PC.


Ukázka vyplněného formuláře:

Moje sestava:
Notebook / stolní počítač - kdy vyrobený
Základní deska : Sem vepište Váš popisek
Procesor : Sem vepište Váš popisek
Grafická karta : Sem vepište Váš popisek
Paměťi: Sem vepište Váš popisek
HDD : Sem vepište Váš popisek
Zvuková karta : Sem vepište Váš popisek
Monitor : Sem vepište Váš popisek
Ostatní hardware : Sem vepište Váš popisek
________________________________________________
Nastavení Arcanie: Sem vepište Váš popisek
Samotný chod hry : Sem vepište Váš popisek
Další poznámky : Sem vepište Váš popisek
________________________________________________
Obrazek informací o sestvě:
Obrázek

Předem vás upozorňuji, že v rámci přehlednosti zde nebude probíhat žádná diskuze - tu směrujte sem. Jakýkoliv spam bude ihned ohodnocen..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Jémák » pon 11. říj 2010 18:40:49 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Předloha ( stačí zkopírovat a vypsat údaje místo XXXX):

Kód: Vybrat vše
[color=#008040][size=150][u]Moje sestava: [/u][/size][/color]
[color=#FFFFFF]Notebook / stolní počítač - kdy vyrobený[/color]
[color=#FFFF80][b]Základní deska : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFF80][b]Procesor : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFF80][b]Grafická karta : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFF80][b]Paměťi: [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFF80][b]HDD : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFF80][b]Zvuková karta : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFF80][b]Monitor : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFF80][b]Ostatní hardware : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFFBF]________________________________________________[/color]
[color=#FFFF80][b]Nastavení Arcanie: [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFF80][b]Samotný chod hry : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFF80][b]Další poznámky : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXX[/color]
[color=#FFFFBF]________________________________________________[/color]
[color=#FFFF80][b]Obrazek informací o sestvě: [/b][/color]
[align=center][img]XXXXX[/img][/align]
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Ozzous » čtv 14. říj 2010 22:25:29 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
stolní počítač - sám jsem si jej postavil
Základní deska : MSI 770-C45
Procesor : AMD Phenom X2 550 - přetaktováno na 3.51 GHz
Grafická karta : NVIDIA GeForce 9600 GT
Paměťi: 3 GB DDR3 1333 MHz
HDD : MAXTOR bla bla bla SATA 2 7200 ot.
Zvuková karta : Integrovaná Realtek HD
Monitor : Iiyama prolite E2209HDS 22" 1920x1080
Ostatní hardware : Klávesnice, myš... :lol:
________________________________________________
Nastavení Arcanie: Prostřední detaily
Samotný chod hry : Naprosto plynulý
Další poznámky : Odehráno několik hodin a zatím bez problémů.
________________________________________________
Obrazek informací o sestvě:
Obrázek
Naposledy upravil Ozzous dne pát 15. říj 2010 13:33:35, celkově upraveno 1
Táta říká synovi: "Tak chlapče, už je ti 15, je na čase, abychom si trochu popovídali o sexu?"
Syn: "Tak fajn, tati, co chceš vědět?"
Uživatelský avatar
Ozzous
Trvalý ban
 
Příspěvky: 954
Registrován: ned 11. říj 2009 9:05:14

Příspěvekod mudrc » pát 15. říj 2010 9:02:01 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
Stolní počítač - ruční výroba
Základní deska : Gigabyte P35-DS3P, původní BIOS
Procesor : Intel Core Duo E8200 2,66 GHz přetaktovaný na 3,6 GHz
Grafická karta : ATI Radeon 5770 1GB
Paměťi: 8 GB DDR2 800 MHz
HDD : Různé HDD Samsung a Seagate, vše 7200 rpm a SATA 2
Zvuková karta : Auzen X-Fi Bravura 7.1 v PCI express
Monitor : Samsung 2443 (24'' 1920x1200 - na něm hraju) + Samsung 173p+ (17'' 1280x1024)
Ostatní hardware : Klasika, myš, klávesnice apod
________________________________________________
Nastavení Arcanie: Něco mezi vysokýma a středníma detailama (vysoké nastavení textur a modelů, snížené stíny a odlesky apod), 1920x1200
Samotný chod hry : 20-30 fps (měřeno FRAPsem)
Další poznámky : Zvýšit FPS docela pomohl patch, ale bohužel štelování s detaily a rozlišením nemá adekvátní odezvu ve FPS (vše na max mám cca 20 snímků)
________________________________________________
Obrazek informací o sestvě:
Obrázek
mudrc
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 15. říj 2010 8:41:59

Příspěvekod Jacob » ned 17. říj 2010 23:40:17 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
stolní počítač - kdy vyrobený
Základní deska : Asus
Procesor : AMD Athlon 64 X2 2.60Ghz
Grafická karta : Geforce 9400GT
Paměťi: 2 GB
HDD : 250 GB
Zvuková karta : Realtek Asus
Monitor : T900HDA 19"
Ostatní hardware : XXXX
________________________________________________
Nastavení Arcanie: Low detaily uplne vsetko
Samotný chod hry : FPS 11-12
Další poznámky : Na tuto hru som sa tesil. Aspon ze mi to PC utiahne, aj ked to nesplna ani minimalne poziadavky
________________________________________________
Obrazek informací o sestvě:
[img]XXXXX[/img]
Jacob
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 17. říj 2010 23:28:36

Příspěvekod janbal5 » pon 18. říj 2010 17:12:33 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
Stolní počítač - 2010
Základní deska : Gigabyte GA-P55-USB3
Procesor : Intel Core i7-870 2,93MHz 8MB L3
Grafická karta : Sapphire HD5870 1GB DDR5
Paměťi: DIMM Kingston HyperX 4GB DDR3 / 1600MHz
HDD : WD VeliciRaptor 150GB 10000rpm
Zvuková karta : Integrovaná Realtek HD
Monitor : starý CRT úhlopříčka 45cm
Ostatní hardware : myš,klávesnice,repráky 5.1 (zesák Genius),tiskárna Samsung CLX-3170
________________________________________________
Nastavení Arcanie: kvůli monitoru přepínám mezi 1024x768 a 1600x1200,nemá to však vliv na FPS,vše na max
Samotný chod hry : 40-50(i více)FPS v přírodě,30-40FPS(občas zakolísá na 25) město (Stewark),naprosto plynule,měřeno Frapsem
Další poznámky : Bez použití Game Boosteru,na pozadí NOD,uTorrent,Spybot a.p.,FPS se mi zvedla cca o 10FPS po aplikaci PL Hotfixu
________________________________________________
Obrazek informací o sestvě:

Obrázek



Uploaded with ImageShack.us[/img]
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 144
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Příspěvekod Sibur » čtv 21. říj 2010 9:59:18 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
Notebook - 2008-9
Základní deska : ???
Procesor : Intel Core2Duo 2,4GHz
Grafická karta : ATI Mobility Radeon 4650
Paměťi: 3 (4, ale XP neberou)
HDD : Serial ATA 5400
Zvuková karta : Realtek
Monitor : nb
Ostatní hardware : XXXX
________________________________________________
Nastavení Arcanie: low
Samotný chod hry : 10-15FPS, vyjimecne v dungeonech se blizi 20, skoro nehratelne, zmena na stredni detaily ma za nasledek pokles o cca 2-3 FPS, coz skoro neni poznat, jelikoz se to trha i na low, ale zde kazdy F dobry ;) To jsem teprve na Feshyru!
Další poznámky : Jedu na XP, tim padem neexistuji nove ovladace na GK, objevuje se bug s letajici travou. Nemam hotfix (z duvodu, ktere se zde nehodi zminovat). Zkousel jsem game booster, pomaha minimalne. Premyslim, jestli ma smysl zkusit nainstalovat W7 a poridit si verzi s hotfixem, zda to dostanu alespon na nejake hratelne FPS, nebo to holt tato sestava neutahne ani tak (procesor...). Zlaty Risen, ktery mi jel na full plynule (a vypadal lepe)!
________________________________________________
Obrazek informací o sestvě:
[img]XXXXX[/img]
Sibur
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: stř 06. kvě 2009 8:39:56

Příspěvekod HEAD » čtv 21. říj 2010 15:52:08 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
stolní počítač -Leden 2009.Jen grafiky dokoupeny v Prosinci a druha v Breznu.Puvodne GTX 260.
Základní deska : Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X
Procesor : Phenom II 920 2800Mhz@3720MHz
Grafická karta : -2xAsus HD5850
Paměťi: 2x2GB A-DATA DDR II 1066MHz Extreme Edition
HDD : HITACHI 200GB SATA2+WD6400AAKS 640GB
Zvuková karta : SB Audigy
Monitor : Samsung 24"
Ostatní hardware :
________________________________________________
Nastavení Arcanie: 1920x1080 vse max
Samotný chod hry : 60-70fps
Další poznámky :
________________________________________________
Obrazek informací o sestvě:
Obrázek
HEAD
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 28. bře 2009 15:54:39

Příspěvekod relouth » pon 25. říj 2010 20:35:25 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Pocitac v podpise

Nastavení Arcanie: 1920x1200 high-stred
Samotný chod hry : 25-40fps vacsinou 30
Další poznámky : slabo slabo
Naposledy upravil relouth dne stř 27. říj 2010 21:28:18, celkově upraveno 1
relouth
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 08. říj 2009 18:45:03

Příspěvekod LeBaux » stř 27. říj 2010 11:23:04 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
Desktop tak z roku 2007
Základní deska : Gigabyte P43-ES3G (Socket 775)
Procesor : Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.00GHz
Grafická karta : GeForce 8600 GTS (MSI)
Paměťi: 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 1000MHz
________________________________________________
Nastavení Arcanie: Najnižšie
Samotný chod hry : Na hranici hrateľnosti
Další poznámky : 12 fps je priemer
Nenávidím retardované sigy, dlhé texty linky a iné pičoviny ktoré znepriehľadňujú fórum. Každé správne fórum ma podpis zakázaný. To že toto, vôbec čítaš, znamená, že si ešte blbší a zaujímajú Ťa podpisy. Preto je to takým malým písomom, aby to nikto nečítal a vyjadrujem tak svoj tichý protest za prehľadnosť fóra.
Uživatelský avatar
LeBaux
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned 21. říj 2007 23:26:46
Bydliště: Slovensko

Příspěvekod Mercury54 » čtv 09. pro 2010 15:07:30 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
stolní počítač - Sám sem skládal
Základní deska : Asus A8N-E
Procesor : AMD Athlon 64 3000+ 1,98Ghz
Grafická karta : ATI Radeon X1900XL 256Mb
Paměťi: 2Gb DDR1
________________________________________________
Nastavení Arcanie: Max. detaili při rozlišení 1280 x 1024 (Kvuli monitoru)
Samotný chod hry : Bez sekání
Další poznámky : 40-50 Fps někdy i více. Sice na to tato sestava nevypadá ale zatim rozjedu každou hru kterou jsem měl na max.
Mercury54
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 09. pro 2010 15:01:18

Příspěvekod LP3W7 » sob 22. led 2011 22:40:05 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
Stolní počítač - sestavený
Základní deska : Gigabyte GA-880GA-UD3H
Procesor : QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3,0 GHz
Grafická karta : NVIDIA GeForce GTS 450, 1024 MB
Paměťi: 4096 MB, DDR3 1333 Mhz
HDD : 500 GB
Zvuková karta : Realtek ALC892
Monitor : Samsung SyncMaster 931BF 19" LCD
Ostatní hardware : ...
________________________________________________
Nastavení Arcanie: Rozlišení 1280x1024, Detaily vyšší
Samotný chod hry : Skvělý, ani jediny zásek.
Další poznámky : Hru jsem hrál s druhým CZ patchem. Hra běžela skvěle a bez problémů.
________________________________________________
Obrazek informací o sestvě:
[img]...[/img]
Gothic ? Nejlepsi RPG :)
Uživatelský avatar
LP3W7
Uživatel
 
Příspěvky: 92
Registrován: sob 01. zář 2007 10:15:26

Rok vyroby :2009
Základní deska :..
Procesor :Intel Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
Grafická karta :NVIDIA GeForce 9600 GT
Paměťi:4giga ram DDR3
HDD :500giga....
Zvuková karta :
Monitor :..
Ostatní hardware :...

Nastavení Arcanie:1024:768 detaily najnizsie neviem preco
Samotný chod hry: Ako mi to islo?? Sekalo tahalo a neumysli co neviem co stym je rad by som zistil a rad zahral
Další poznámky :Presiel som prvy zakladny ostrov ako nahle som sa dostal na normalny svet bola neuveritelna nehratelnost neviem preco :( :( :(
P.s.Dufam ze mi pomozete pretoze rad by som si to zahral
The Anarchist
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 25. led 2011 11:29:08

Příspěvekod kosi » pon 28. úno 2011 10:02:18 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Moje sestava:
stolní počítač - 2011
Základní deska : Gigabyte X58A-UD3R
Procesor : Core i7 950 3,06GHz
Grafická karta : GTX 285
Paměťi: 8 GB DDR3
HDD : 2x 500 SATA II
Zvuková karta : integrovaná rtl
Monitor : fujitsu siemens 22"
Ostatní hardware : sony 7x100W
________________________________________________
Nastavení Arcanie: full
Samotný chod hry : plynulý
Další poznámky : na athlon X2 6000+, EN9800GT a 4GB RAM se sekala
________________________________________________
Obrazek informací o sestvě:
[img]XXXXX[/img]
kosi
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 28. úno 2011 9:33:39

Příspěvekod FilipQue » pon 04. čer 2012 15:05:50 » Re: Vaše sestava aneb jak vám šlape Arcanie
Základní deska : FUJITSU SIEMENS D2461-A2 (Socket AM2)

Procesor : AMD Athlon 64 3500+ 2,2Ghz

Grafická karta : GeForce 6150LE 256mb, ale píše to 128mb a někdy 512mb :twisted:

Paměťové moduly : 1GB DDR2 315Mhz

Harddisc : 78GB Seagate ST380815AS (ATA)

Zvuková karta : Realtek High Definition Audio

Monitor : 19'' rozlišení max 1600x900 (na hraní využívám 800x600)

Ostatní hardware :

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 4 : Low :D

Samotný chod hry : Postava se posunuje trhaně stejně jako, když v G1 až G3 stiskneme K :) a NPC mají roztažené
ruce, ale jinak oproti Risen 1 jsou barvy v pořádku.

Další poznámky : Dost mě překvapilo, že to vůbec spustím :D škoda, že nevím jak hrát v okně, protože díky tomu
můžu hrát Heroes 6 :D
FilipQue
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. lis 2011 15:17:04

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé