Menu

Manuální aktivace

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Neo » pon 25. dub 2016 14:04:03 » Manuální aktivace
Ahoj, nejde mi hodit manuální aktivaci, když kliknu, otevře se mi jen stránka https://support.securom.com/pop_arcania.html , ale neotevře se mi ono okno, kam napsat kod.
"Mám svobodnou volbu, když už dopředu vidíte, jak se rozhodnu?"
"Ale vždyť ty už ses rozhodl. Teď jen musíš zjistit proč."
Neo
Uživatel
 
Příspěvky: 57
Registrován: pon 20. dub 2015 16:58:01

Příspěvekod Haremheb » čtv 11. dub 2019 21:28:17 » Re: Manuální aktivace
Ahoj mi to dělá to samé, jak z toho ven? Rád bych si to zase zahrál...
Haremheb
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. říj 2015 17:32:55


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron