I já to stručně ohodnotím:
Dračí chňapavec: Já jsem spokojen. Tohle digitální malování mně až tak nebere, ale ten chňapavec je velmi dobře vystižen. Hodně mě zaujalo pozadí s originálně deformovaným tvarem věže. Svítící oko je poněkud neortodoxní a ozvláštňující prvek. Myslím si, že autorka měla na to, aby šla do daleko větší invence, techniku zjevně ovládá, ale chybí tomu víc nějakého originálního pojetí.
Shwamp Shark is Coming: Tento výtvor vede na facebooku a je to podle mě proto, že oproti zbylým dvěma není skutečně jen prostým zobrazením, nýbrž má to i ten nápad s vtipnou situací. Technicky jsou postavy atd. zmáknuté sympaticky, problém je např. ta ohromná bílá plocha...
Mladý Gomez: škoda, Howky, že teď už nemůžu do hlasování zapojit komplet dílo, každopádně i v původní verzi vypadá velmi pěkně. Jistý facebookový uživatel oceňoval efekt toho, že hlava vypadá, jako by visela na zdi. To mně ani nenapadlo, ale myslím, že je to dobrý a vtipný postřeh. Technická úroveň je skvělá, líbí se mi i výraz, velmi dobře zvládnuté stínování, které dodává plasticitu. Možná by pak mohla být zajímavá výzva, která by kresbu posunula ještě dál, nějaká větší hra s výrazem, zapojením svalů atd.
Berte to jako poznámky od amatéra, jo?