Tato část fóra je určena pro témata o módech, modifikacích a možnostech změn hry Risen.
Nejzajímavější asi změna xichtu na bývalého hera, ačkoli vypadá trochu zvláštně. Jinak vše jen tak na vyzkoušení, nejsme v simsech, že

...
-

El Kamil
- Velkovévoda panství Česko-Gothického
-
Zkoušel jsem skoro všechny a musím říct, že se mi rozhodně nejvíc líbil ten "gothicovský" hrdina, v kombinaci s dalšími vybranými módy se dá hra tak trochu zkrášlit, člověk si víc připadá jako by se vrátil zpět do těžařské kolonie...

"Podpisový obrázek zmizel v hlubinách internetu... Zůstává jen odkaz na tvorbu fanartové skupiny, jež odpočívá v hlubinách fóra..."
-

Gustik 5
- Občan Myrtany
-
- Bydliště: Tam, kde slunce svítí, řeky pramení a stromy rostou...
-
Čo bolo to bolo...nejlepší je podle mého tvář Gothického hrdiny i když je taková...no...

-

El RoMe
- Uživatel
-
Já jsem vždycky měl nejraději hera z gothica takže je jasné že se mi nejvíc líbil jeho ksicht ale stejně se k tomu hlasu moc nehodil

-
Riordlan
- Nováček
-
Riordlan píše:Já jsem vždycky měl nejraději hera z gothica takže je jasné že se mi nejvíc líbil jeho ksicht ale stejně se k tomu hlasu moc nehodil

¨
To se ti jen zná protože hrdinu znáš s gothicu ale kdyby jsi ho dřív znal z risen tak by ti to nepřipadalo

-
Alvares
- Uživatel
-
No nevím, hrdina z gothica vypadá lépe, charismatičtěji a je fuk, zda ho znám déle, je mnohem sympatičtější než ten zamračený "mouchy snězte si mě" obličej. Ten z Risenu mi prostě připadá, že vypadá jak prošlápnutá papírová krabice, proto jsem za úpravy vzhledu celkem vděčen.

...
"Podpisový obrázek zmizel v hlubinách internetu... Zůstává jen odkaz na tvorbu fanartové skupiny, jež odpočívá v hlubinách fóra..."
-

Gustik 5
- Občan Myrtany
-
-
Ono ten v R2 se mi náhodou docela líbil. Jenom si oproti jedničce nebyl moc podobnej, což ostatně platí o celém druhém dílu...

-

Gustik 5
- Občan Myrtany
-
-
Gustik 5 píše:No nevím, hrdina z gothica vypadá lépe, charismatičtěji a je fuk, zda ho znám déle, je mnohem sympatičtější než ten zamračený "mouchy snězte si mě" obličej. Ten z Risenu mi prostě připadá, že vypadá jak prošlápnutá papírová krabice, proto jsem za úpravy vzhledu celkem vděčen.

...
Také myslím že hrdina z gothica vypadá lépe a je sympatičtější....Tenhle z Risen je takovej zamračenej a vážnej...Cose týče Risen 2 tak tam už je na tom hrdina trochu lépe ale stejně se mi nejvíc líbí hero z gothica .
-
Alvares
- Uživatel
-
Gothicovský hero je prostě nej.....toho si tam možná i nechám ale všechny jsou hezké ....rozhodně sympatičtější než původní hero

-
Powerfull
- Nováček
-