Menu

CP 1.7 - změny v G3

Přišli jste na nějaký fígl nebo bug? Pochlubte se.
Pravidla fóra
  • Sekce Bugy a fígly má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Příspěvekod kloudici » stř 06. kvě 2009 15:24:14 » CP 1.7 - změny v G3
Radowan napsal v Stř 06 Kvě 2009 12:31

Je někde místo v diskuzích s názvem jako: "novinky v CP1,7". Našel totiž pár postřehů, které sem v předchozích verzích nezaznamenal.
Jako změna polohy helmy first paladina.
Našel sem: katanu u kostlivce, štít rytířský a paladinův, dvě supr válečné sekery barbara u hrobu v nordmaru a taky jednu helmu. Dva nové druidské kameny (číhavce a ještěra)
Možná to tam bylo už dřív, ale já to našel až teď
Rád bych viděl co našli ostatní
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2074
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod vodomil » stř 06. kvě 2009 21:13:22 » Re: CP 1.7 - změny v G3
no, některý věci už se řešili v viewtopic.php?f=27&t=3099 a v viewtopic.php?f=27&t=5524.
ale timhle se příspěvky z předchozích topiců trochu přefiltrujou a bude to tu přehlednější...

Radowan napsal v Stř 06 Kvě 2009 12:31

Našel sem: ... štít rytířský


rovnou se zeptám, kde si našel štít rytířský??
IC2Q 2,4GHz@1066 na ASUS P5E (Intel X38), DDR2 OCZ 2x2GB@1066MHz, DDR Kingston HyperX 2x2GB@1066MHz, Gainward NVIDIA GF GTX 550 Ti GS 1G GDDR5@4400 MHz, Corsair Force LE - 120GB, WD Caviar 640GB, WD Caviar 1TB v CoolerMaster Elite 330, CoolerMaster Real Power 520W, Win Vista Ultimate x64, LG Flatron 22" (1920x1080)
Uživatelský avatar
vodomil
Uživatel
 
Příspěvky: 42
Registrován: pon 01. zář 2008 16:15:04

Příspěvekod Raynor » stř 06. kvě 2009 21:25:33 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Možná má na mysli paladinský, který leží u kostlivce, u kamenného kruhu s chrliči, kousek od chrámu Trelisu. (taková ta cesta po pobřeží plná trollů a tyranosaurů :) )
Edit: aha teď vidím na webu, že rytířský opravdu existuje..no já jsem ho nikdy nenašel ještě :lol:
Uživatelský avatar
Raynor
Uživatel
 
Příspěvky: 80
Registrován: sob 01. zář 2007 10:37:47

Příspěvekod Keldorn » stř 06. kvě 2009 21:44:06 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Rytířský štít je v jeskyni, která je západně od Montery. Nedaleko křižovatky mezi Trelisem, Ardeou a Monterou. Pro lepší představu přidávám mapu.

Obrázek
Uživatelský avatar
Keldorn
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 556
Registrován: čtv 08. lis 2007 21:18:25
Bydliště: Království bezejmenného hrdiny...

Příspěvekod Greg » stř 06. kvě 2009 22:18:43 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Akrobacie neochrání před pádem z velké výšky
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod vodomil » čtv 07. kvě 2009 14:02:58 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Greg píše:Akrobacie neochrání před pádem z velké výšky


jj... to sem zjisil, když sem si chtěl zkrátit cestu ke kronice nadvlády... :-D
a taky v peci, když sem chtěl skočit na ten "ostrůvek" jak je tam truhla a vchod odjinud, tak sem umřel už ve vzduchu...

Keldorn píše:Rytířský štít je v jeskyni, která je západně od Montery. Nedaleko křižovatky mezi Trelisem, Ardeou a Monterou. Pro lepší představu přidávám mapu.


to je ta jeskyně s těma goblinama, jak kradou z farmy ne?? já sem ho tam teda nenašel, kde přesně je?? můžeš přidat screen??
IC2Q 2,4GHz@1066 na ASUS P5E (Intel X38), DDR2 OCZ 2x2GB@1066MHz, DDR Kingston HyperX 2x2GB@1066MHz, Gainward NVIDIA GF GTX 550 Ti GS 1G GDDR5@4400 MHz, Corsair Force LE - 120GB, WD Caviar 640GB, WD Caviar 1TB v CoolerMaster Elite 330, CoolerMaster Real Power 520W, Win Vista Ultimate x64, LG Flatron 22" (1920x1080)
Uživatelský avatar
vodomil
Uživatel
 
Příspěvky: 42
Registrován: pon 01. zář 2008 16:15:04

Příspěvekod Raynor » čtv 07. kvě 2009 15:04:10 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Já jsem ten štít jsem našel, ale ta jeskyně není ta s těma goblinama. Když se vydáš od Trelisské farmy (tam kde ti goblini útočí, a je tam Ben a Derek), když se vydáš směrem k Monteře nahoru do kopce, tak po levé straně je ještě větší kopec, blbě se hledá kvůli stromům, ale někde vzadu jsem tu jeskyni našel.
Uživatelský avatar
Raynor
Uživatel
 
Příspěvky: 80
Registrován: sob 01. zář 2007 10:37:47

Příspěvekod Raynor » sob 09. kvě 2009 13:10:53 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Omylem jsme kliknul na krávu a objevila se mi možnost ji podojit :D Zabučí a dostanete flašku mléka :D
Uživatelský avatar
Raynor
Uživatel
 
Příspěvky: 80
Registrován: sob 01. zář 2007 10:37:47

Příspěvekod Sibur » sob 09. kvě 2009 18:22:57 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Byly pridany 4 chybejici truhly pro magy, ale zatim se mi podarilo objevit jen tri z nich. Vice viz zde:
viewtopic.php?f=110&t=115&st=0&sk=t&sd=a
Sibur
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: stř 06. kvě 2009 8:39:56

Příspěvekod Paia » ned 10. kvě 2009 7:53:13 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Že je překopaný g3.ini, to asi víte. Aplikace patche mi zkrátila individuálně nastavený dohledový vzdálenosti. Tak jsem našel, kde se dá ponovu prodloužit dohled na NPC a živý tvory. Najděte si řádek
Entity.ROI=4000.0
a nastavte si vyšší hodnotu, já dal prozatím 6000, tím jsou vidět lidi, skřeti a zvěř na delší vzdálenost než původních cca 50m, čímž se hra stává reálnější, nebudeme přece hrát za krátkozrakýho, no ne?
Tak abyste věděli, nesnáším podpisy ve fórech. Obvykle jsou v nich dlouhé texty nebo množství statických i dynamických obrázků a to všechno dělá diskusi těžce nepřehlednou.
Paia
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: stř 12. zář 2007 18:28:34

Příspěvekod Pepean » sob 16. kvě 2009 14:12:48 » Re: CP 1.7 - změny v G3
nedá sa tam nastaviť viac krvi? :D
Jen ti, kdož pokorně slouží Ashině vůli, jen ti, jenž sjednocují svět, jenž vládnou magií Ashiných dětí, jen ti mohou bojovat, jakožto služebníci Ashini, proti dětem Urgashovým. Pouze ten, kdo se poddá Ashe a přijme její učení, je hoden toho, stát se jejím vyvoleným šampiónem a vést vojska jejích dětí, Dračích bohů, do války za záchranu tohoto světa. Asha potřebuje všechny.
Uživatelský avatar
Pepean
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 28. kvě 2008 20:46:43

Příspěvekod Garnol » sob 16. kvě 2009 14:34:43 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Keď nastavím viditeľnosť na hodnotu 20 000. Budem vidieť ako elf? :)
You cannot change your fate
Uživatelský avatar
Garnol
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: úte 18. lis 2008 7:48:35
Bydliště: Kaer Morhen

Příspěvekod kostlivec1 » sob 16. kvě 2009 17:36:49 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Pepean píše:nedá sa tam nastaviť viac krvi? :D

Ano, ale jen na 3.
Garnol píše:Keď nastavím viditeľnosť na hodnotu 20 000. Budem vidieť ako elf? :)

Možná jo..
kostlivec1
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: pát 01. kvě 2009 8:01:01
Bydliště: ArcaniA

Příspěvekod Garnol » sob 16. kvě 2009 20:32:26 » Re: CP 1.7 - změny v G3
De sa dá nastaviť krv? Nikde nevidím blood ako v 1 a 2. Poraď.
You cannot change your fate
Uživatelský avatar
Garnol
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: úte 18. lis 2008 7:48:35
Bydliště: Kaer Morhen

Příspěvekod kostlivec1 » sob 16. kvě 2009 21:15:42 » Re: CP 1.7 - změny v G3
Garnol píše:De sa dá nastaviť krv? Nikde nevidím blood ako v 1 a 2. Poraď.


V g3.ini a tam si najdi blood,pokud to tam nebude tak nevím
kostlivec1
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: pát 01. kvě 2009 8:01:01
Bydliště: ArcaniA

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé