Menu

Rychlejší běh

Přišli jste na nějaký fígl nebo bug? Pochlubte se.
Pravidla fóra
  • Sekce Bugy a fígly má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Příspěvekod werrek » pon 11. úno 2008 7:13:31 » Rychlejší běh
Pokud budete mít v ruce nějaký předmět (nejlepší je asi teleport, ne zbraň) tak při zrychleném běhu hrdina poběží jak sprinter :-)
werrek
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 10. úno 2008 17:36:50

Příspěvekod kyron » pon 11. úno 2008 16:07:19 » Re: Rychlejší běh
Přesně tak... Užívám a ani mi nenapadlo se o to podělit... :lol:
kyron
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: sob 02. úno 2008 2:01:42

Příspěvekod JAY-T » ned 06. dub 2008 13:05:05 » Re: Rychlejší běh
Tak myslim si ze o tomto tu vie kazdy hrac sak to je zaklad :evil:
Uživatelský avatar
JAY-T
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: ned 23. bře 2008 20:33:21
Bydliště: Temnota

Příspěvekod A.r.t.e.m.i.s » stř 09. dub 2008 6:39:23 » Re: Rychlejší běh
Ehm, na klávesu rychlého běhu sem přišel v půlce hry :).
A.r.t.e.m.i.s
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 17. bře 2008 17:13:21

Příspěvekod Bohnice05 » čtv 10. dub 2008 8:09:08 » Re: Rychlejší běh
přijdme mi že ryhclejší běh v g3 je velice dobré vylepšení. zvětšil se svět a s ním naštěstí ryhclkost pohybu. protože běhat pomalu přez celou mapu by se mi fakt nechtělo (např když hrajete za Xardase a musíte do Varantu ap ak zase nahoru)
Grafická karta: Gainward 0025-Bliss GTX260 GS 896MB||RAM : 4x1 GB Kingstone 667 Mhz ||Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual core 6000+ s 3,2 Ghz||Zakladni deska: ASUS M2NPV-MX||HDD : 250 Gb WD2500JS SATAII/300||Zdroj: Fortron 500W ATX FSP500-60GLN
Uživatelský avatar
Bohnice05
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: úte 02. říj 2007 15:38:05

Příspěvekod gal » čtv 10. dub 2008 9:55:59 » Re: Rychlejší běh
Bohnice05 píše:přijdme mi že ryhclejší běh v g3 je velice dobré vylepšení. zvětšil se svět a s ním naštěstí ryhclkost pohybu. protože běhat pomalu přez celou mapu by se mi fakt nechtělo (např když hrajete za Xardase a musíte do Varantu ap ak zase nahoru)


:shock: Teleport :P
Uživatelský avatar
gal
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 28. úno 2008 10:32:08
Bydliště: Štatl

Příspěvekod Bohnice05 » čtv 10. dub 2008 10:37:04 » Re: Rychlejší běh
někdy nenajdeš :D nebo je až ve vyšší úrovni města. at y se tam bez reputace nedostaneš
Grafická karta: Gainward 0025-Bliss GTX260 GS 896MB||RAM : 4x1 GB Kingstone 667 Mhz ||Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual core 6000+ s 3,2 Ghz||Zakladni deska: ASUS M2NPV-MX||HDD : 250 Gb WD2500JS SATAII/300||Zdroj: Fortron 500W ATX FSP500-60GLN
Uživatelský avatar
Bohnice05
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: úte 02. říj 2007 15:38:05

Příspěvekod gal » čtv 10. dub 2008 12:30:21 » Re: Rychlejší běh
Teleporty jsou všechny dostupný od začátku hry = 0 reputace. Akorát do Nordmaru a Varantu se špatně dostává na začátku. 8-)
S tím hledáním http://gothicz.net/index.php?sekce=goth ... .teleporty :twisted:
Uživatelský avatar
gal
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 28. úno 2008 10:32:08
Bydliště: Štatl


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé