Menu

MDK soubory

Vše o tvorbě a úpravách módů
Příspěvekod Greg » čtv 29. kvě 2008 10:23:02 » Re: MDK Soubory 2.6
No oni zas tak blbý nejsou. Myslím že drtivá většina modifikací je potřebje. Bez nich max. změníš vzhled nějakýho zvířete nebo něčeho podobnýho. Tady je link a příště víc hledej.
http://www.worldofgothic.de/dl/index.ph ... ease_id=94
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Argilos » čtv 29. kvě 2008 11:26:43 » Re: MDK Soubory 2.6
Greg píše:No oni zas tak blbý nejsou. Myslím že drtivá většina modifikací je potřebje. Bez nich max. změníš vzhled nějakýho zvířete nebo něčeho podobnýho. Tady je link a příště víc hledej.
http://www.worldofgothic.de/dl/index.ph ... ease_id=94

díky
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 362
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod milan.009 » stř 04. čer 2008 14:52:13 » Re: MDK Soubory 2.6
Ahoj, bohužel mám již zase problém. Chtěl jsem si vyrobit menší mod, tak jsem přešel na verzi 2.6 s počeštěnýma MDK souborama, jenže když spustím hru, hodí to chybu na "řádku 47". Neví někdo co s tím?
Uživatelský avatar
milan.009
Uživatel
 
Příspěvky: 267
Registrován: pon 03. bře 2008 18:30:23
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod fopa » stř 11. čer 2008 17:20:17 » Re: MDK Soubory 2.6
jde taky o to, v jakym souboru... jestli to nepíše v jakym to je souboru, tak si zkuas vzpomenout na nějaký script ve kterém si v poslední době něco měnil ;)
Uživatelský avatar
fopa
Uživatel
 
Příspěvky: 498
Registrován: čtv 13. zář 2007 19:25:23
Bydliště: Heřmanova Huť

Příspěvekod milan.009 » čtv 12. čer 2008 14:50:44 » Re: MDK Soubory 2.6
Dobře, díky za radu. Už to funguje. Já jsem totiž jedné postavě místo Sit_Bench napsal Sit_bench :lol: :roll:
Uživatelský avatar
milan.009
Uživatel
 
Příspěvky: 267
Registrován: pon 03. bře 2008 18:30:23
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Greg » pát 25. črc 2008 9:57:51 » Re: MDK Soubory 2.6
Teď jsem si dělal úklid na HDDčku a zjistil že G2 s MDK soubory mě zabírá přes 7GB. Je to normální???
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Argilos » pát 25. črc 2008 11:04:35 » Re: MDK Soubory 2.6
Asi jo, mě taky zabíraj okolo 7 GB.
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 362
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod Warezz.K » pát 25. črc 2008 15:57:46 » Re: MDK Soubory 2.6
Jistě že je to normální. Mě všechny Gothicy na práci zabíraj kolem 20Gb, tak se moc neděste :)
Uživatelský avatar
Warezz.K
Uživatel
 
Příspěvky: 118
Registrován: čtv 13. zář 2007 9:13:33
Bydliště: Karlovy Vary

Příspěvekod milan.009 » čtv 28. srp 2008 20:55:10 » Re: MDK Soubory 2.6
Hmm, i když jsem myslel, že po přeinstalování windowsů nenastanou žádné problémy, jak už to bývá, problém se objevil :sad: . Když už je tu tohle téma, nebudu zbytečně zakládat nové. Problém je v tom, že když jsem znovu nainstalovat G2A, přešel na verzi 2.6 a chtěl nainstalovat MDK soubory, při instalaci MDK souborů mi to hodilo chybu v extrahování souboru "NewWorld_part_dragon_island_01.zen". Jistě, mohl bych to instalovat bez světů, jenže ty já tam potřebuju. :cry:
Uživatelský avatar
milan.009
Uživatel
 
Příspěvky: 267
Registrován: pon 03. bře 2008 18:30:23
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Greg » pon 01. zář 2008 18:11:56 » Re: MDK Soubory 2.6
Mám podobný problém. Mě se instalace zas sekne u obrázků...
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Arsis » pon 01. zář 2008 22:01:14 » Re: MDK Soubory 2.6
Huh, to vypadá na nějakej trouble v instalátoru. :shock: Zkoušel(i jste) stáhnout instalačku znova ? :twisted:
Všichni lžou.
Uživatelský avatar
Arsis
Uživatel
 
Příspěvky: 34
Registrován: čtv 14. srp 2008 15:42:19
Bydliště: Innsmouth

Příspěvekod milan.009 » úte 02. zář 2008 5:55:19 » Re: MDK Soubory 2.6
Arsis píše:Huh, to vypadá na nějakej trouble v instalátoru. :shock: Zkoušel(i jste) stáhnout instalačku znova ? :twisted:

:) Zkoušel jsem to víckrát, než do kolika umí Aligator Jack napočítat, a pořád nic.
Uživatelský avatar
milan.009
Uživatel
 
Příspěvky: 267
Registrován: pon 03. bře 2008 18:30:23
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Greg » úte 02. zář 2008 6:24:56 » Re: MDK Soubory 2.6
A umí počítat? :D

Já jsem si to zatím stáhl 2x Gothic jsem si reinstaloval už asi 10x (3x do verze 2.6) a vždycky se mě to seklo u obrázků...
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Arsis » úte 02. zář 2008 15:38:50 » Re: MDK Soubory 2.6
Zajímavost :twisted:
Noo.. tak to zkuste nainstalovat bez převodu hry na vzi 2.6. Sice nevím, co to udělá, ale nic jiného mě nenapadá. :roll:
Všichni lžou.
Uživatelský avatar
Arsis
Uživatel
 
Příspěvky: 34
Registrován: čtv 14. srp 2008 15:42:19
Bydliště: Innsmouth

Příspěvekod mark56 » čtv 30. dub 2009 19:39:45 » Re: MDK Soubory 2.6
je to MOD Development Kit ale najdes to iba ak si tu stranku das po nemecky
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé