Menu

Úpravy map [spacer]

Vše o tvorbě a úpravách módů
Příspěvekod Saladin » čtv 03. bře 2011 8:39:53 » Re: Úpravy map [spacer]
Ok, tak cez skype sa dohovoríme.
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 449
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod Nordes » ned 20. bře 2011 14:24:38 » Re: Úpravy map [spacer]
pls nemate dakto navod jak cez spacer mozem dat NPC
Nordes
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 10. pro 2010 10:44:58

Příspěvekod mark56 » ned 20. bře 2011 17:45:18 » Re: Úpravy map [spacer]
cez spacer sa npc nevkladaju ale cez skripty
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Nordes » pon 10. říj 2011 19:05:20 » Re: Úpravy map [spacer]
Pls pomozt mi stale ked spustim spacer (v gothicu ) takmi vyskoci Acces violation uz neviem co mam robyt ta dajte dajaky typy.
Nordes
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 10. pro 2010 10:44:58

Příspěvekod Uchiha-Kox » stř 18. črc 2012 23:07:07 » Re: Úpravy map [spacer]
Ahoj, mám jedne dotaz který se týká spaceru a nechtělo se mi zakládat nový téma,... netuší někdo co mám udělat abych měl trochu vyvážené FPS? (chvíli mám okolo 50, což je při tom jak to mám nastavený dobrý, ale pak mám za chvíli 333,500 a nebo 1000 :D ) fakt se takhle nedá s tím dělat, protože se mi to otáčí a jez´di extrémně rychle, a já se nejsem schopnej ani otočit vklidu :D
Uchiha-Kox
Uživatel
 
Příspěvky: 116
Registrován: pát 06. led 2012 19:38:21

Příspěvekod Aeternitas » pát 20. črc 2012 13:57:04 » Re: Úpravy map [spacer]
Uchiha-Kox píše:Ahoj, mám jedne dotaz který se týká spaceru a nechtělo se mi zakládat nový téma,... netuší někdo co mám udělat abych měl trochu vyvážené FPS? (chvíli mám okolo 50, což je při tom jak to mám nastavený dobrý, ale pak mám za chvíli 333,500 a nebo 1000 :D ) fakt se takhle nedá s tím dělat, protože se mi to otáčí a jez´di extrémně rychle, a já se nejsem schopnej ani otočit vklidu :D


Mas proste moc rychlej komp. Dve moznosti, vyhod ho, bez do bazaru, kup si starou pomalou sunku a mas po starosti. Pak se ti bude o framerate 333 jen zdat. Druha moznost je, ze v GothicStarteru v tom radku uplne dole dodas nasledujici kod:

Kód: Vybrat vše
-zmaxframerate:50


Pak uz bude framerate max na 50.
Obrázek
Uživatelský avatar
Aeternitas
Uživatel
 
Příspěvky: 139
Registrován: stř 30. čer 2010 23:21:21
Bydliště: Drave severske prusmyky i ledove plane

Příspěvekod Uchiha-Kox » úte 24. črc 2012 11:15:51 » Re: Úpravy map [spacer]
Aeternitas píše:
Uchiha-Kox píše:Ahoj, mám jedne dotaz který se týká spaceru a nechtělo se mi zakládat nový téma,... netuší někdo co mám udělat abych měl trochu vyvážené FPS? (chvíli mám okolo 50, což je při tom jak to mám nastavený dobrý, ale pak mám za chvíli 333,500 a nebo 1000 :D ) fakt se takhle nedá s tím dělat, protože se mi to otáčí a jez´di extrémně rychle, a já se nejsem schopnej ani otočit vklidu :D


Mas proste moc rychlej komp. Dve moznosti, vyhod ho, bez do bazaru, kup si starou pomalou sunku a mas po starosti. Pak se ti bude o framerate 333 jen zdat. Druha moznost je, ze v GothicStarteru v tom radku uplne dole dodas nasledujici kod:

Kód: Vybrat vše
-zmaxframerate:50


Pak uz bude framerate max na 50.

děkuju moc :D jdu vyzkoušet
EDIT1:tak vyzkoušeno, akorát jsem dal max 100, funguje vcelku dobře, ale oběvuje se mi tam i 142, což jsem nějak nepobral :D ale vážně moc děkuju, konečně to můžu zapnout a vydržet tam dýl než půl minuty :)
Uchiha-Kox
Uživatel
 
Příspěvky: 116
Registrován: pát 06. led 2012 19:38:21

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé