Menu

Úpravy map [spacer]

Vše o tvorbě a úpravách módů
Příspěvekod illusioner » ned 12. pro 2010 17:10:41 » Spacer a pridavanie objektov
Zdravim, potreboval by som mensiu pomoc ... ako pridam novy objekt do mapy (Gothic 1) ? ... na nejakych polskych tutorialoch som nasiel celkom slusny navod lenze jeden problem... Kde sa nachadza subor World.zen ? Kedze mi nestaci upravit iba Surface.zen etc. ...? .. diky
illusioner
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 03. pro 2010 19:10:22

Příspěvekod mark56 » úte 14. pro 2010 15:56:37 » Re: Úpravy map [spacer]
no takze zakladny problem asi by sa v tvorbe modov mal urobit header s nadpisom pri otazke uved zakladne informacie.... 1 napis ci mas MDK v mdk tento world je takze asi nemas .... a este jedna vec niekde som tu mal obrazkovz tutorial pohladaj vsetko co sa tyka spaceru
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Saladin » čtv 30. pro 2010 18:48:30 » Re: Úpravy map [spacer]
Potřebal bych poradit jak vložit objekt přes spacer, myslím dom. Nenašel jsem to v objektoch jenom koberce, knihy atd. Jestli se to dá stahnout z WOGU prosím dejte link,

dík.
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 449
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod mark56 » sob 01. led 2011 15:24:50 » Re: Úpravy map [spacer]
dom sa nevklada spacerom ale rovno sa modeluje spolu zo svetom aby sa dal vytvorit portal ktory ti umozni daný dom priradit ku npc a pod..... ked tam vlozis model domu ako vob tak tam bude vela bugov....
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Saladin » sob 01. led 2011 16:02:31 » Re: Úpravy map [spacer]
Vďaka.
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 449
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod illusioner » stř 26. led 2011 18:46:25 » Re: Úpravy map [spacer]
Dobre ... uz som zistil ako si vlozit postel,rebrik,upravovat objekty ... teraz by som este potreboval pomoc s niecim na sposob pridavanie chatrci ... ak by mi tu niekto napisal vycerpavajuce info bol by som mu velmi povdacny
illusioner
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 03. pro 2010 19:10:22

Příspěvekod Saladin » stř 26. led 2011 19:26:17 » Re: Úpravy map [spacer]
To se dělá přes 3d program, doporučuji blender nebo 3d max. :wink: Už som sa na to pítal o pár postov dozadu. :lol:
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 449
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod Saladin » sob 19. úno 2011 12:33:40 » Re: Úpravy map [spacer]
Zdá se mi to hloupé, ale nedá někdo nějaký link na stáhnutí domků?
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 449
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod mark56 » sob 19. úno 2011 16:40:26 » Re: Úpravy map [spacer]
no tak tusim domky si musis udelat sam ....no a ty kderi jeste nezaregistrovali ze existuje modderdatabank cize takovy moddersky veci ktere autor nepotrebuje da tam a moze ich kazdej pouzit databank
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Saladin » úte 01. bře 2011 9:56:37 » Re: Úpravy map [spacer]
Mám problém, pracuji na svém módu, ale spacer nějak blbne, když sem ho otevíral, napsalo mi hlášku:
-klik-
a to i jiné ako demontover.3ds a další.
Mark mi radil abychom dál surface.3ds do work/data/meshes, ale ten má cílovou složku work/data/meshes/intern
Když to tam dám pořád mi to tam hodí a svět se načte a mám bílou obrazovku , zkusil jsem vytvořit nového správce a spacer šel jako hodinky, ale při načítaní světa to pořád psalo, ale tentokrát to šlo vše upravovat, ale při ukládaní mi napsalo tohle: -klik-
A pak vypsalo tuhle hlášku: -klik-

Jsem s toho na nervy, nemůžu pokračovat ve svém módu, předem dík za odpovědi. :wink:
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 449
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod mark56 » úte 01. bře 2011 21:16:06 » Re: Úpravy map [spacer]
a vies nieco po anglicky ? not such file or directory - cize takovy subor nebo slozka neexistuje ktera ma nazev #22
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Saladin » stř 02. bře 2011 12:57:54 » Re: Úpravy map [spacer]
A čo s tím?
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 449
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod mark56 » stř 02. bře 2011 21:05:34 » Re: Úpravy map [spacer]
skoda ze nadavy su zakazane :D no tak asi ked otvaras subor s nazvom kde je #22 tak ti to asi nepojde pretoze # sa ani neda pouzit v nazve suboru asi si sa sekol pri otvarani/ukladani a napisal si tam #
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Saladin » stř 02. bře 2011 21:49:40 » Re: Úpravy map [spacer]
Bože, to s tým nemá nič spoločné mapu ukladám ako TK.zen. Ja neviem čo je s tým.
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 449
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod mark56 » stř 02. bře 2011 23:34:25 » Re: Úpravy map [spacer]
cez team wiewer sa ti na to pozriem ..... ja som typ co z pocutia nic nevyriesy aby som problem opravil musim o vidiet a takziez sa ti mrknem na mdk
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé