Menu

Tvorba

Vše o tvorbě a úpravách módů
Příspěvekod Milhaus » úte 15. led 2008 8:41:05 » Tvorba
Pokud někdo z vás dělá něco pro gothic2, jako modely zbraní, změny textur a podobně, tak to sem prosím můžete prezentovat. Možná by sem to mohl využít, neboť právě něco chystám. Pochopitelně každý model je nutné, aby byl otexturovaný (tedy aby měl finální podobu, jakou by měl mít ve hře). Navíc pokud modelujete zbraně/brnění a podobně, pak musíte využít jen jeden soubor s texturou. (nemůžete využít více textur).

Pokud tedy má někdo nějaký model, který by se dal použít, nechť to zde ukáže :)

Pokud někdo dělá textury, tak textury musí mít přesně danou velikost (tj, nelze tvořit libovolný formát).

Vím, že na starém fóru někdo něco modeloval, nebo dělal, tudíž by se zde třeba dala udělat nějaká ta databáze věcí. Pokud modelujete, pak je důležité vytvořit ten předmět s co nejmenším množstvím polygonů. Tudíž je nepodstatné, jestli je model překrásný, pokud by se skládal s tisíce polygonů. (to by byl nepoužitelný).

Možná tu časem něco prezentuji.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5420
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod gorejsi » úte 15. črc 2008 16:25:38 » Re: Tvorba
kolik polygonů ja tak limit na zbroj ?
jsem zpět
Uživatelský avatar
gorejsi
Uživatel
 
Příspěvky: 98
Registrován: sob 01. zář 2007 16:28:25

Příspěvekod Warezz.K » úte 15. črc 2008 19:02:52 » Re: Tvorba
Co nejmíň, přesný počet neexistuje :) Jelikož engine toho moc nepobere.
Uživatelský avatar
Warezz.K
Uživatel
 
Příspěvky: 106
Registrován: čtv 13. zář 2007 9:13:33
Bydliště: Karlovy Vary

Příspěvekod Estel » sob 19. črc 2008 18:27:29 » Re: Tvorba
Ja som skusal tiez a vytvoril som novu texturu na mece Rudný Bastard a Ferosuv mec. Mozno to niekto z vas vyuzije.
Odkaz na stiahnutie: http://uloz.to/591320/itmeleeblades-c.zip
Uživatelský avatar
Estel
Uživatel
 
Příspěvky: 94
Registrován: pát 27. čer 2008 21:34:10
Bydliště: Martin, Slovensko

Příspěvekod Warezz.K » sob 19. črc 2008 19:36:05 » Re: Tvorba
Taky něco přihodím, ale nebudu řikat, k jakýmu úmyslu to mám :P časem se to možná dozvíte :) Jen podotknu, tohle je v údolí, kde je ta funící bestie, co Vás pošle Gaan zabít, poblíž vodopádů u Khorinidského průsmyku. To je vše :)

Click Here
Uživatelský avatar
Warezz.K
Uživatel
 
Příspěvky: 106
Registrován: čtv 13. zář 2007 9:13:33
Bydliště: Karlovy Vary

Příspěvekod Rave » ned 20. črc 2008 9:33:00 » Re: Tvorba
Warezz.k > Něco podobného jsem tvořil i já (ale do G1, G2A momentálně nemám u sebe) :) Akorát jsem to neimplementoval do hry, protože mi jaksi nefachá Spacer :roll:
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Rave
Uživatel
 
Příspěvky: 48
Registrován: sob 01. zář 2007 8:48:25
Bydliště: Innsmouth

Příspěvekod Greg » ned 20. črc 2008 12:39:09 » Re: Tvorba
Rave píše:Akorát jsem to neimplementoval do hry, protože mi jaksi nefachá Spacer :roll:
To nejseš jedinej :evil:
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod venomen » pát 25. zář 2009 19:19:47 » Re: Tvorba
taky mi ten spacer najednou nejak blbne.. ale teda u G1
Ve Světě Mrtvých jsem vítán jako král
In Dead World I´m welcome as a king


Zatracenej slabej kompl nemůžu ani dohrát G3A :(
Uživatelský avatar
venomen
Uživatel
 
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 20. bře 2008 17:36:10

Příspěvekod KOCI5 » úte 06. říj 2009 14:53:03 » Re: Tvorba
Estel píše:Ja som skusal tiez a vytvoril som novu texturu na mece Rudný Bastard a Ferosuv mec. Mozno to niekto z vas vyuzije.
Odkaz na stiahnutie: http://uloz.to/591320/itmeleeblades-c.zip


chtel sem si to stahnout ale napsalo mi to ze to tam neni abych skontroloval v adrese preklepy. tak nevim
:-o
If you 555, then im 666!!!
Uživatelský avatar
KOCI5
Uživatel
 
Příspěvky: 71
Registrován: stř 23. zář 2009 16:39:03
Bydliště: předměstí Strakonic

Příspěvekod mark56 » čtv 08. říj 2009 15:47:43 » Re: Tvorba
no aby to tu trochu ozilo je tu neco http://tajomstvalesa.jex.cz/ v sekcii download je nepotrebny domcek (linnk je pod obrazkom
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod jursky » sob 16. říj 2010 12:47:41 » Re: Tvorba
mark56 píše:no aby to tu trochu ozilo je tu neco http://tajomstvalesa.jex.cz/ v sekcii download je nepotrebny domcek (linnk je pod obrazkom


Kde tam je download sekce? Docela by se mi hodil model domečku, abych se podíval jak se dělá. Já mám jenom box o velikosti 500x500x250 (+ vlastní texturu), spravený vchod dovnitř domečku ale když vejdu dovnitř, tak vnitřní steny tam nejsou, jsou pruhledný a dá se přes ne chodit ven. Když přes zěď přejdu ven, tak dovntitř to už nejde a normálne vidim stěnu.
Uživatelský avatar
jursky
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 06. zář 2007 14:28:06

Příspěvekod mark56 » ned 17. říj 2010 10:25:09 » Re: Tvorba
hmm vevnitr musi byt vertexy otoceny dovnitr :D protoze polygony neni z jedne strany videt , ten download neexistuje protoze to byla absolutni noobovina :D hmm na icq nebo skype bych ti necou ukazal jestli chces
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod jursky » čtv 21. říj 2010 10:50:42 » Re: Tvorba
mark56 píše:na icq nebo skype bych ti necou ukazal jestli chces

Už se mi to podařilo, vytvořit stěnu kterou jde vidět i zevnitř. Ale mezi přátele si tě přidat můžu. :-)

EDIT: Ale měl bych jednu otázku ohledně spacera - zřejmně v něm nefunguje frame limiter, když ho spustím, tak jde nějakych 25fps ale ono se to šplhá, šplhá a šplhá stále výš, že po pár sekundách už nemužu stlačit ani tlačítko "kupředu", abych se nahodou neposunul o několik kilometru dopředu. To se tak nedá dělat. Nějake řešení?
Uživatelský avatar
jursky
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 06. zář 2007 14:28:06

Příspěvekod mark56 » čtv 21. říj 2010 17:58:06 » Re: Tvorba
nemam poneti o cem mluvis :( mne jde secko ... nechapem ako ti fps moze stale rast
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Dyrian » sob 23. říj 2010 19:53:57 » Re: Tvorba
jursky píše: EDIT: Ale měl bych jednu otázku ohledně spacera - zřejmně v něm nefunguje frame limiter, když ho spustím, tak jde nějakych 25fps ale ono se to šplhá, šplhá a šplhá stále výš, že po pár sekundách už nemužu stlačit ani tlačítko "kupředu", abych se nahodou neposunul o několik kilometru dopředu. To se tak nedá dělat. Nějake řešení?


Max FPS je nastaveny na 1k pokud se nepletu :D, ale to to neovlivnuje .
Settings > Settings: General > a tam je Movement speed.. posunutim ukazatele doleva by si mel snizit rychlost pohybu na mape...
insert itmw_nimbus_2000
Obrázek
Uživatelský avatar
Dyrian
Uživatel
 
Příspěvky: 52
Registrován: čtv 11. bře 2010 17:28:29

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé