Menu

Cheaty

Přišli jste na nějaký fígl nebo bug? Pochlubte se.
Příspěvekod atof » pon 03. kvě 2010 17:12:07 » Re: Cheaty
pls pordte jak mám udělat aby na mě vlci a ostatní tvorstvo neútočilo ? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
zelená je hezká barva :D
Uživatelský avatar
atof
Uživatel
 
Příspěvky: 65
Registrován: čtv 01. dub 2010 19:59:54
Bydliště: v mé kůži

Příspěvekod Xort » sob 19. čer 2010 11:37:56 » Re: Cheaty
atof píše:pls pordte jak mám udělat aby na mě vlci a ostatní tvorstvo neútočilo ? :?: :?: :?: :?: :?: :?:


Zapnes marvin Mode a das edit abillities a das group a das nejake cislo ake ma napr vlk .
viewtopic.php?f=26&t=10764
Moje zatiaľ zjednodušené questy na Návraty
Uživatelský avatar
Xort
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: úte 16. bře 2010 15:53:49
Bydliště: Slovensko - Košice

Příspěvekod LordMiky » sob 28. led 2012 17:37:13 » Re: Cheaty
ja cheaty pouzivam len ked robim napr. komix ale ked b normalnej hre tak iba na richlejsie presuvanie
LordMiky
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 28. led 2012 17:19:55
Bydliště: Hrad Khnoris

Příspěvekod Lovec-mag » sob 28. led 2012 20:00:18 » Re: Cheaty
Je ti jasný, že píšeš do 2 roky starého vlákna?!
Jen když se přestanete bát smrti, nebojíte se žít!
Ten, kdo překoval meče na pluhy, bude orat pro toho, kdo tak neučinil.
Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=EpJV6ZCo84c&feature=related
Uživatelský avatar
Lovec-mag
Uživatel
 
Příspěvky: 426
Registrován: ned 11. kvě 2008 10:35:48
Bydliště: Mezi nebem a zemí.

Příspěvekod Dumbasss » úte 22. kvě 2012 11:27:05 » Re: Cheaty
Pokud se nechcete učit, nebo si psát cheaty na ability apod. je dobré si vyvolat Character helpera. A to pomocí konzole, kam napíšete insert ch. Pak už s ním jen mluvte ( většinou v němčině ) a on přidá staty podle vás.
Dumbasss
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 22. kvě 2012 11:15:39

Příspěvekod Iggy » pon 29. říj 2012 19:21:37 » Re: Cheaty
Cheaty v běžné hře nepoužívám, ale pokud se chcete vybláznit, je to fakt super. Na vašich webových stránkách je jistá databáze a ta umí dost pomoct, jako mě. :)
Uživatelský avatar
Iggy
Uživatel
 
Příspěvky: 69
Registrován: pon 29. říj 2012 16:21:59

Příspěvekod Martin Putzer » sob 16. srp 2014 18:36:09 » Re: Cheaty
Pár triků s marvinem :

1-APPLY OVERLAYMDS HUMANS_MAGE Chodíte jako -MÁG
ACROBATIC -AKROBAT
ARROGANCE -ŽOLDÁK
MILITIA -DOMOBRÁNCE
BABE -ŽENA
RELAXED - OŽRALA
SPRINT - JAK PO LEKTVARU RYCHLOSTI
TIRED -NA POPRAVU

2-INSERT STONEPUMA (PANTER)
ALLIGATOR (ALIGÁTOR)
SWARM (HEJNO KOBYLEK)-NEVIDITELNÉ

3-INSERT ITWR_ADDON_PIRATENTOD Recept na rychlý herynek (Bez cheatu jsem ho nenašel)
AXTANLEITUNG Recept na sekeru banditů (s oficiální češtinou nefunguje)

4-INSERT BDT_1092_ADDON_ISABEL (GOMEZOVO BEJVALÁ HOLKA)
INSERT VLK_2001_SYRA (OPĚT GOMEZOVO HOLKA)

5-INSERT PIR_1390-1396_ADDON_INEXTREMO_DRPYMONTE (KAPELA IN EXTREMO)
FLEX
THEFLAIL
YELLOWPFEIPFER
UNICORN
THOMASTHEFORGER
LUTTER


6-INSERT DAR (NEVÍM CO, KDYŽ DÁM ENTER SPADNE HRA)
ELVRICH


7-INSERT ITSC_SUMMONMUD (VYTVOŘÍ SVITEK NA VYVOLÁNÍ NÍŽE POPSANÉ PŘÍŠERY)
INSERT UNDEAD_MUD (VYTVOŘÍ MUDA (KOPÁČE Z G1 ) VE FORMÁTU ZOMBIE)
BZh11AY&SYJi˛W ?€@…0@ ?ď˙° PŠ†šôÔjžM•<jŚŚ™S)±O
<ŁÂ‡`ßQ·ť
ÖmÍ:´ˇ" €Ôˆ¤˘ˇäěeÓJűF˝&ŠŻĂsˇoTzßWGWN„˘ˆi¸dĂ" ľiŔ'Řň™‘ó"ifºٜp˜,€ć°ô.Ł˝ÇÇA˝ŮĂKcń4u#qÝY×R¶Ú#Ç~÷I&3Aˆó­QD˘ŕ·Ocߡ,źäA r aă{5°ŞËň—ŘoĄşÇżß9ÝBGj¤–Đ ;‚ ´f\XZ«QW‡ëvA*łĹÝłďť`é}Ă"ˆ@îÚ7f1ťq˘rń©Ć¶¨Eľ/I˘*­ť+—ÓR آęăŃđ¬;D dł%›üHŮJÍĚĂ‹ą"ś(H%4Ů+€


Použita komprese BZ2.
Uživatelský avatar
Martin Putzer
Uživatel
 
Příspěvky: 248
Registrován: pon 04. srp 2014 18:31:02
Bydliště: Chrám Pátračů na konci světa

Příspěvekod Emperor » sob 16. srp 2014 18:57:54 » Re: Cheaty
tak je zbytečné to tu vypisovat, když vše najdeš zde :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4689
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod vomic » sob 25. říj 2014 10:06:03 » Re: Cheaty
jak se prosím deaktivuje Marvin mod, potřeboval jsem ho jen na přidání jednoho itemu co se mi ztratil z inventáře a nechci ho dále používat, bohužel netuším jak mod deaktivovat
Pls postup deaktivace :)
vomic
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: stř 02. led 2013 10:51:25

Příspěvekod helpo1 » sob 25. říj 2014 11:25:36 » Re: Cheaty
Marvin jsi zapínal tak, že jsi otevřel obrazovku statistik (pod tlačítkem B), napsal "marvin" a zavřel obrazovku statistik. Pokud se ti to povedlo, vlevo nahoře se napsalo "Marvin-mode activated" nebo tak nějak.
Vypínáš ho tak, že zapneš statistiky (B), napíšeš "42" a opět zavřeš statistiky. Pokud jsi to udělal správně, v levém horním rohu by ti mělo napsat "What was the question?".
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 826
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod Greg » sob 25. říj 2014 13:28:54 » Re: Cheaty
Trochu OT...

Koukám, že někdo tu 42 z Gothic zmíňil i na Wikipedii :)
http://cs.wikipedia.org/wiki/42_(odpov%C4%9B%C4%8F)#Odkaz_fenom.C3.A9nu (poslední odstavec)
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod helpo1 » sob 25. říj 2014 13:39:09 » Re: Cheaty
OT: To já. Dokonce i na anglické. Ještě někdy v lednu. :P
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 826
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod vomic » sob 25. říj 2014 16:49:50 » Re: Cheaty
2helpo1 » díky moc .)
vomic
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: stř 02. led 2013 10:51:25

Příspěvekod Moloch719 » čtv 30. říj 2014 11:21:07 » Re: Cheaty
Zdar.Chtěl jsem se zeptat jestli vám na gothicu 2 s datadiskem funguje cheat exp_next.Ten cheat je na nastavení bodů pro postup do dalšího levelu,ale já když si ty body nastavím....napíšu exp_next 250.
Tak se mi po otevření statistik skutečně objeví,že potřebuji jen 250 bodů do dalšího levelu.Ale jakmile dostanu nějaké zkušenostní body(za úkol,za zabití příšery.....)tak se to okamžitě vrátí z těch 250 na původní hodnotu bodů.Newíte čim to?
Moloch719
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 26. říj 2014 11:48:39

Příspěvekod Greg » čtv 30. říj 2014 13:22:07 » Re: Cheaty
Musis se na to divat optikou Gothic. Rekneme ze mas aktualne 1000 zkusenosti a na dalsi level potrebujes mit celkem 2500 zkusenosti. Kdyz tam nastavis jen 250, tak mas aktualne vic zkusenosti na dalsi level nez potrebujes a pak se to takhle buguje. V tomhle pripade bys tam tedy mel nastavit 1250...
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé