Menu

700 skušeností za vstup do města a prsten od Xardase

Přišli jste na nějaký fígl nebo bug? Pochlubte se.
1.Tak určitě všichni znáte tip na 500 zkušeností za vstup do města, ale jak získat zbylých 200?
Jednoduše stačí mít quest byliny pro Constantina od Lestera a třeba pomocí úkroků projít kolem stráží.
Pak hlavně projít kolem Lothra tak aby vás neoslovil deto celkem lehce třeba kolem toho obchodníka před Mateovým obchodem projít hned vedle zdi a pak si to namířit do přístavu za Laresem pro 500 skušeností.
Potom zase spátky a hlavně vás zase Lothar nesmí oslovit pak kolem domobránců a pokecat snima aby vás pustili do města řekněte že nesete byliny pro Constantina musíte mít 10 kousků jednho druhu rostliny za to je 100 skušeností.
Pak klidně prokecněte Lothara a děte za Constantinem a zeptejte se jestli mu můžete prodat byliny 50 skušeností.
Poté se vraťtě za Lesterem pro zbylých 50 zkušeností pokud nebude v údolí tak bude chrápat u Xardase což je důležité pro další tip.

2.Pokud už Lester mluvil se Xardasem(je v jeho věži)tak si znovu promluvte se Xardasem řekne vám něco o pátračích a dá vám prsten obrana proti magii +3.
Jsem Ondrej
Ondrej753
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 21. črc 2010 21:26:11
Bydliště: Támhleten dům ------->

Ja som to takto robil vždycky, akurát som nevedel, že tie byliny môžem dať Constantinovi. A do mesta som doplával. Inak dobrý tip, nemusí to každý vedieť.
elgulemasvrbil
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 10. říj 2010 10:22:01

mam k tomuto takovy dotaz: v G2 bez datadisku slo snadno preskocit zed vpravo od brany do mesta, u datadisku se nekde pise, ze to nejde, ale mne osobne se to v minulych hrach parkrat podarilo. Ted hraju znovu a nemuzu tu zed preskocit ani za nic. Existuje nejaky tip, jak ji preskocit? Nebo se to uz nekde resilo? Nemuzu to zde najit.
(napada me, ze obvykle jsem se hned u Cavalorna naucil plizeni a slo to, ted jsem se je neucil...ale to je asi blbost)
Edit: tak blbost to asi nebude, dodelal jsem si na tech mouchach u Lobarta par zkus na 2.lvl a pak jsem se naucil plizeni a preskocil to na prvni pokus. Pak ze to v dataci nejde!
Sibur
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: stř 06. kvě 2009 8:39:56

Kdysi hodně dávno jsem natočil tohle video. Někde je tam i ten přeskakovací způsob :wink: .

Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

jj, tohle samozrejme znam, for je ale v tom, ze bez toho nauceneho plizeni jsem tam s datacem skakal kolem jak vul asi 20minut, pak jsem se je naucil a trefil to hned...nektere stranky dokonce uvadeji,ze to s datacem nejde vubec (napr. zde: http://strategywiki.org/wiki/Gothic_II/ ... f_Khorinis). V kalsickem G2 to slo naprosto bez problemu. Ty jsi umel plizeni, kdyz jsi to tocil?
A btw. chybi ti tam jeste zpusob preskoku do pristavu z druhe strany mesta, kolem toho orka, kde lovis s bartokem;)
Sibur
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: stř 06. kvě 2009 8:39:56

Plížení není podmínkou. Myslím že i na tom videu jsem plížení neuměl. Prostě jsem se natrénoval ve stoupání na to správný místo :D .
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

hmm...to je divny, protoze to misto znam a taky jsem nikdy driv nemel problemy ho trefit az do te doby, kdy jsem tam dosel v datadisku bez plizeni. mozna zalezi i na verzi...kdo vi,je to holt nevyzpytatelne (treba je dulezity i cas, kdy tam clovek skace, podobne jako s expama od Darona prvni den nebo tak). testovat to ale asi nebudu
Sibur
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: stř 06. kvě 2009 8:39:56

s tím že to nejde skočit bez plížení je blbost, já jsem si říkal co s tím je po pár minutách, ale po cca 5minutách jsem to obyč přeskočil, je to sice o dost těžší než bez datáče ale jde to
Uchiha-Kox
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: pát 06. led 2012 19:38:21

Jestli se ůžu zeptat, co plášité a melete vo nějákym skákání? Ty strážci sou tak blbý že stači seskočit z "můstku" vyskočit na druhou stranu, jít trochu ke zdi, nelízt tomu strážci před voči ( je tám dost místa, snad se ani tisknout nemusíte... ) a bez plížení úkroků projít vedle něj... jednoduchý...
Obrázek
Arcan
Uživatel
 
Příspěvky: 52
Registrován: ned 15. dub 2012 19:10:28
Bydliště: Infernum

jo, však je to na tom videu, co jsem sem postoval :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Omlouvám se, ale to vieo mi nešlo sputit :D tak to sem nevěděl sry.
Já jen že všici píšou tak "složit7" vstupy do města ( plávání, skákání, hra na horolezce ) kdežto já preferuji "obbcházení" :D
Obrázek
Arcan
Uživatel
 
Příspěvky: 52
Registrován: ned 15. dub 2012 19:10:28
Bydliště: Infernum

Wau, jsem nevěděla, že když se vratím ke Xardasovi že získám dalších 100 zkušeností. Dík za tip. To s těmi bylinami dělám běžně, že využiji alternativní vstup do města a pak ještě odevzdám byliny, ale to další jsem nevěděla. :lol:
Uživatelský avatar
Gilandhel
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 12. zář 2010 19:59:05

toz jde i v dataci opravdu skocit bez plizeni, ted se mi to shodou nahod pri dalsim hrani podarilo asi na 2. pokus, sory za chaos
Sibur
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: stř 06. kvě 2009 8:39:56

Sakra ja ani nevěděl, že mi dá lares 500ZK :-D
Uživatelský avatar
Genessis
Uživatel
 
Příspěvky: 287
Registrován: úte 21. srp 2012 19:18:08
Bydliště: Vengard

A za jakého důvodu nesmím pokecat s Lotharem?
lpdp
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 07. bře 2013 20:15:13

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé