-Hledání konvertoru
-Stahování konvertoru
-Instalace konvertoru
-Konverze
-Deinstalace konvertoru (ikonu nekonvertuju každej den, tak by mi zabíral jenom místo)
Šlo by to ?

Martin Putzer píše:Hmm, co třeba dát do avataru podporu přípony .ico a rozměrů 128x128 ? Než jsem si dal avatar, znamenalo to:
-Hledání konvertoru
-Stahování konvertoru
-Instalace konvertoru
-Konverze
-Deinstalace konvertoru (ikonu nekonvertuju každej den, tak by mi zabíral jenom místo)
Šlo by to ?
Jémák píše:To i mě, snad by pomohlo to, na čem jsme se domluvili minule, když to takto blblo - projít větší témata, ty uzavřít, některé přesunout do archívu anebo smazat. Toto by mohlo pomoci..
Milhaus píše:A ono ty funkce relativně dost lidí používá.
Milhaus píše:Jediná věc, která by mohla pomoci a snížit zatížení databáze, respektive počty přístupu do ní ve stejný čas, je zakázat funkce založené na vyhledávání. Především pak věci jako "Vyhledat témata bez odpovědí", "Zobrazit nepřečtené příspěvky", "Zobrazit nové příspěvky", "Zobrazit aktivní témata". Jelikož pokud to použije současně více lidí, pak to zatěžuje databázi relativně dost. A ono ty funkce relativně dost lidí používá.
(snížení celkového počtu příspěvků/tématů, by též mohlo pomoci, prohledávalo by se méně věcí při onom hledání, nicméně to by asi musela být trochu radikálnější čistka, aby to mělo skutečný efekt).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé