Menu

Ohlášen Community Patch 1.73

Volný pokec o Gothicu 3.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
Příspěvekod paulmi » úte 01. pro 2009 20:24:29 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
ale fakt me stve ze si nemuzu zahrat gothica 3 s CP 1.73 v cestine...zkousel jsem uplne vsechno co je tady na foru napsany a vubec nic.ani text v menu se mi nezobrazil.uz jsem uplne ztracenej :sad:
paulmi
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 29. čer 2009 20:20:03

Příspěvekod Slayer » stř 02. pro 2009 18:15:12 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
paulmi píše:ale fakt me stve ze si nemuzu zahrat gothica 3 s CP 1.73 v cestine...zkousel jsem uplne vsechno co je tady na foru napsany a vubec nic.ani text v menu se mi nezobrazil.uz jsem uplne ztracenej :sad:
urcite si to skusil s tim suborom
92% teenagerov počúva hip-hop, tích 8% uctieva innosa.
Obrázek
Uživatelský avatar
Slayer
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát 07. srp 2009 14:51:35
Bydliště: Kde je Beliarova zloba tam som aj ja.

Příspěvekod Robert II » stř 30. pro 2009 14:43:01 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Ahoj všem, tak se mě konečně podařilo rozchodit Patch 1.73 na anglických woknech. I když jsem ho instaloval na zcela čistě nainstalovanou hru, tak se mě stále nezobrazovalo menu a ani žádný text ve hře. Problém s cz a Cz nebyl můj případ, jelikož hned po instalaci jsem měl v obou příslušných souborech správně velké C a i další hodnoty podle rad zde byly v pořádku. Nepomohla ani instalace čekého písma podle rady zde. Nakonec to vyšlo a tak to sem chci napsat. Postup je jednoduchý. Na znovu čistě nainstalovaný G3 jsem nejdříve hodil Patch 1.72, potom CZ fix 1.5 - menu i text ve hře v pohodě. Z adresáře data jsem si zazálohoval soubor Strings.pak. Poté jsem nainstaloval patch 1.73 a zálohovaný soubor Strings.pak jsem vrátil tam kam patří a kde po instalaci patche 1.73 náhle chyběl. Spustil jsem hru a vše šlape jak má. Menu je plně viditelné a ani ve hře jsem nezaznamenal žádný problém s chybějícím textem. Hru jsem ale nezkoušel po naistalování posledního patche dříve, než jsem do ní nakopíroval soubor String.pak - ale myslím, že by to nešlo. Mám originální hru verze 1.12 s čestinou a není z časopisu. Snad jsem někomu alespoň trošku pomohl. Původně jsem chtěl zůstat u verze 1.72, ale ten tepelný efekt mě zlomil k tomu, abych si s tím trošku pohrál :-)

mějte se lidi ...
Robert II
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř 30. pro 2009 14:17:28

Příspěvekod Deolites » čtv 31. pro 2009 20:42:11 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
musím instalovat patch 1.72, nebo už je vše obsažené v patchi 1.73?
Deolites
Trvalý ban
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 10. pro 2009 0:18:15

Příspěvekod Robert II » ned 03. led 2010 12:44:23 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
No, v patchi 1.73 je obsaženo vše co v 1.72 včetně CZ fix módu 1.5, který se u patche 1.72 ještě musel doinstalovat zvlášť. Také je zde samozřejmě upraveno a doděláno pár věcí, z nichž většina se týká grafiky, třeba již zmiňovaný tepelný efekt (vlnění vzduchu kolem ohně) či HDR. Problém ovšem je s chybějícím souborem Strings.pak - ten už je ale snad vyřešen. A mimochodem, od té doby kdy mám verzi 1.73, kterou jsem tam nakonec natlačil podle předchozího příspěvku, mě hra ani jednou nezamrzla a ani jednou nespadla. A to už mám level 43. Dříve jsem hrál s pachem 1.60 a občas to zbuchlo :-) Ti hoši, co tento comunity pack vytvořili jsou u mě machři, co víc dodat ...
Robert II
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř 30. pro 2009 14:17:28

Příspěvekod samantha » sob 09. led 2010 11:29:28 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
tak sem zkusila vsechny postupy co sem tu nasla a musim rict, ze 1.73 je pro me asi zaklety :cry: proste v menu zadny text nemam :cry: nepomohlo by treba hrat jen nejakou staris verzi treba 1.70 nebo ten problem je u vsech?
samantha
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. pro 2008 15:01:38

Příspěvekod Deolites » sob 09. led 2010 13:23:02 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Také mě menu nešlo, ale, když jsem šel do dokumentů/Gothic3/Setting(nevím přesně) a změnil tam u subtitles:czech na Czech(Větší C) tak mě menu šlo v pořádku.

Jinak včera jsem si nainstalovat CP1.73 a mohu říct, že je to velice dobré, hlavně z grafické stránky a toho, že už se mi to neseká.Přidali tam nějaké postavy jako jsou třeba rybáři, změnili se obrázky teleportu a vejce mrchožrouta, prostě je toho hodně, jen se mi stal dneska bug, že ten kovář, kterého musím donést do Redocku spadl do zdi a zemřel.
Deolites
Trvalý ban
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 10. pro 2009 0:18:15

Příspěvekod samantha » pon 18. led 2010 18:35:06 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
tak uz se mi to konecne povedlo rozbehnout a pomohlo mi nainstalovat gothic, patch 1.72, cz fix mod a potom patch 1.73 a prepsat c na C. kdyz sem nainstalovala patch 1.73 rovnou mohla sem menit co sem chtela, ale nic nepomohlo.

nadseni z toho, ze si muzu zahrat, ale opadlo hned vzapeti :sad: toto je proste nehratelne.
Obrázek
samantha
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. pro 2008 15:01:38

Příspěvekod Robert II » pon 18. led 2010 21:08:11 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Copak se stalo? Nejde Ti úspěšně ubránit město hned po spuštění hry. Musím uznat, že na hard se mě to rovněž nepodařilo ani na 11 pokusů. Na střední obtížnost už s prstem v nose :D
Robert II
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř 30. pro 2009 14:17:28

Příspěvekod kloudici » pon 18. led 2010 21:12:53 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Když jsem si prohlídla ten screen, tak bych spíš řekla, že jde spíš o to, jak vypadá ta grafika.
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2073
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod samantha » pon 18. led 2010 23:05:28 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
kloudici píše:Když jsem si prohlídla ten screen, tak bych spíš řekla, že jde spíš o to, jak vypadá ta grafika.

asi tak :roll:
samantha
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. pro 2008 15:01:38

Příspěvekod kloudici » pon 18. led 2010 23:57:48 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Tak to je problém, něco podobného se řešilo, ale v podstatě nevyřešilo tady
viewtopic.php?f=87&t=9000
a tady
viewtopic.php?f=87&t=6574&hilit=st%C3%ADny
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2073
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Robert II » úte 19. led 2010 10:39:37 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Mno, já mám grafickou kartu GeForce 9800 GTX + a takové problémy nemám. Kamarád má nějakou novější ATI a měl stejný problém. Zkusili jsme u něj tedy stáhnout nejnovější DirectX a nainstalovat starší ovladače na jeho g. kartu. Poté problém sám s čarami zmizel. Také má cp 1.73
Robert II
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř 30. pro 2009 14:17:28

Příspěvekod samantha » úte 19. led 2010 12:14:49 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
no ja si nadelila pod stromecek ati hd 5850. ovladace mam 9.12 a novejsi asi nejsou jeste a jak stahnout nejnovejsi direct x netusim. nestahnou se mi sami pres windows update? navic mam windows 7 a tam asi moc na vyber nebude
samantha
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. pro 2008 15:01:38

Příspěvekod mag_Xardas » stř 20. led 2010 15:38:02 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Stáhl jsem si také patch 1.73 a byl jsem ukrutně překvapený, když jsem neviděl text v menu. Ale naštěstí mi stačilo jen přepsat ty malá písmena na velká, jak už tu bylo psáno... Asi jsem měl jen štěstí... Předtím jsem měl patch 1.6... Třeba je to tím... Nevím... Ale hlavně že mi to funguje :) Hodně štěstí ostatním
Beware, beware of the words I twist
I am small but my reach is long
And the ravens black against the winter's mist
Are whispering the half-man's song
Uživatelský avatar
mag_Xardas
Uživatel
 
Příspěvky: 44
Registrován: čtv 28. úno 2008 13:18:40
Bydliště: Klášter Ohně

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron