Menu

Ohlášen Community Patch 1.73

Volný pokec o Gothicu 3.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
Příspěvekod Watty Watts » ned 08. lis 2009 10:31:56 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
V dokumentech - gothic3, jsou tam taky uložené hry.
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod rosi007 » ned 08. lis 2009 12:55:10 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Díky, mám to, ale jedno mi vrtá hlavou. Nemám v subtitle language "czech", ale nějaký "N/A". Mám to přesto změnit?
Uživatelský avatar
rosi007
Uživatel
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 13. dub 2009 20:52:09
Bydliště: Na fóru

Příspěvekod Christian Bassist » ned 08. lis 2009 13:05:25 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
rosi007 píše:Díky, mám to, ale jedno mi vrtá hlavou. Nemám v subtitle language "czech", ale nějaký "N/A". Mám to přesto změnit?

Za zkoušku nic nedáš :wink: . A máš G3 origoš (CZE, nebo jinej), nebo pálenej (CZE, nebo jinej)?
Uživatelský avatar
Christian Bassist
Uživatel
 
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 06. lis 2008 18:27:46
Bydliště: Jeskyně NT

Příspěvekod rosi007 » ned 08. lis 2009 13:53:26 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Origoš. Tak jo, zkusim to. Co se může pokakat? :lol:
Uživatelský avatar
rosi007
Uživatel
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 13. dub 2009 20:52:09
Bydliště: Na fóru

Příspěvekod Pivl » čtv 12. lis 2009 17:46:21 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Mám malý problém... Po přepsání aby fungovali nápisy mi to napíše, že to nemůže najít složku, do které to ukládám a to ukládám soubor, který edituji... Tady máte obrázek: zde

Prosím o pomoc! :|
Uživatelský avatar
Pivl
Obecný účet vedení fóra
 
Příspěvky: 4329
Registrován: sob 08. lis 2008 14:34:57
Bydliště: Klan Ohně, Santova 69

Příspěvekod Wem » čtv 12. lis 2009 17:59:20 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Buď tento soubor používá zároveň i jiný program než Poznámkový blok, nebo je chráněn proti zápisu, nebo nevím :). Ale myslím, že se to dá obejít tak, že před editací soubor ge3.ini přejmenuješ třeba na ge3-old.ini, otevřeš jej, upravíš a dáš Uložit jako... ge3.ini.
Uživatelský avatar
Wem
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 963
Registrován: sob 17. lis 2007 17:56:35

Příspěvekod Pivl » čtv 12. lis 2009 18:02:01 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Wem píše:Buď tento soubor používá zároveň i jiný program než Poznámkový blok, nebo je chráněn proti zápisu, nebo nevím :). Ale myslím, že se to dá obejít tak, že před editací soubor ge3.ini přejmenuješ třeba na ge3-old.ini, otevřeš jej, upravíš a dáš Uložit jako... ge3.ini.


zkusím tedy resetovat počítač a pak to zkusím, ale to druhý jsem zkoušel už předtím an psalo mi to zase něco jinýho a to, že nemám oprávnění ukládat do složky Ini
Uživatelský avatar
Pivl
Obecný účet vedení fóra
 
Příspěvky: 4329
Registrován: sob 08. lis 2008 14:34:57
Bydliště: Klan Ohně, Santova 69

Příspěvekod Pivl » čtv 12. lis 2009 21:15:27 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Tak už nic, vyřešil sjem to přesunutím celé složky Gothic 3 na plochu a tam to už upravit šlo, i tak díky za radu. :wink:
Uživatelský avatar
Pivl
Obecný účet vedení fóra
 
Příspěvky: 4329
Registrován: sob 08. lis 2008 14:34:57
Bydliště: Klan Ohně, Santova 69

Příspěvekod Eis » pon 23. lis 2009 21:55:17 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Zdravim vsechny,

tak ten problem s chybejicim textem v menu (a nejspis i ve hre) ma asi kazdej druhej a porad zadny reseni?! Z toho co je tu napsano nepomaha vubec nic, teda jak komu a to je jeste zajimavejsi.
3 roky cekam jak si to zahraju, prectu si celej changelog a pak tohle. Dost me stve ze sem nepremejslel a koupil origosku ktera je asi jen v cestine (nejspis stejnej problem i u tech z levelu). Nejhorsi totiz je ze cestinu vubec nevyzaduju, mohlo bejt po problemu.
Snad nas cechoverze nekdo zachrani a nebo zejtra stahnu 1.72 a snad se to zpravi. Taky mi napada jestli mi netropi paseku mi anglicky widle?
Uz vazne nevim snad bude tahle hra za ty trable stat ale verim ze jo kdyz si s tim komunita dala tolik prace.

Pokud to nekdo vyresi ma u me pivo :)
Eis
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 23. lis 2009 21:31:10

Příspěvekod Gabriel007007 » úte 24. lis 2009 11:13:45 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
vcera som stiahol CP 1.73 a tak to vyzera, ze chybajuce "string.pak" je asi chybou instalatora tohto patchu. Potom som este stiahol CP 1.72 + cestinu k nemu, dnes vyskusam a napisem vysledok.
Gabriel007007
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 24. lis 2009 11:07:41

Příspěvekod fista1 » úte 24. lis 2009 18:11:56 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Pavello píše:U mně stačilo v ge3.ini změnit
Kód: Vybrat vše
Text=czech
na
Kód: Vybrat vše
Text=Czech
(velké písmeno místo malého)

a v UserOptions.ini
Kód: Vybrat vše
SubtitleLanguage=czech
na
Kód: Vybrat vše
SubtitleLanguage=Czech
(podobný problém)

a vše funguje jak má


Mne to stale nefunguje. Netreba mat najprv nahodeny patch 1.6 a nanho dat 1.73?

Jedine na co som prisiel je ze ked som nahodil patch tak mam v UserOptions toto:
VoiceLanguage=N/A
SubtitleLanguage=N/A
ked to prepisem na English a Czech, spustim hru, nepomoze to, menu je stale bez textu a ked hru zavriem a UserOptions sputsim, je tie dva riadky su zase N/A
Obrázek
Obrázek
fista1
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: pon 26. kvě 2008 17:32:16

Příspěvekod Eis » úte 24. lis 2009 18:39:15 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
njn smrtonosna kombinace:
ang.wokna
czech only game (biggest mistake in my life)
si se zakladnim 1.73 asi neporadi
ted jem nevim jestli mam shanet ang.hru,cekat na propadnej novej fix nebo si utrhnot kou..
kazdopadne dpufam ze problem vzika jen pri tyhle komb a dekuju moderum za odvedenej kus
prace a slibuju ze nebudu az patch ozkousim drzkovat;)
Eis
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 23. lis 2009 21:31:10

Příspěvekod paulmi » úte 01. pro 2009 17:09:45 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Já s těma texxtama mám pořád problém.sice jsem tady cetl navod jak se toho zbavit tak jsem v ge3.ini zmenil z malyho pismena na velky ale nemuzu najit UserOptions.ini ???????? vubec nevim kam se ztratil.nevite nekdo co s tim? Diky
paulmi
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 29. čer 2009 20:20:03

Příspěvekod rosi007 » úte 01. pro 2009 18:19:47 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
Dokumenty :arrow: Gothic 3, eventuálně JoWood ( Ne ten v ProgramFiles!!) :arrow: UserOptions
Jestli to tam není, tak se podívej do koše a na plochu, jinak to vyhledej.
Uživatelský avatar
rosi007
Uživatel
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 13. dub 2009 20:52:09
Bydliště: Na fóru

Příspěvekod paulmi » úte 01. pro 2009 20:21:49 » Re: Ohlášen Community Patch 1.73
taky jsem to useroptions.ini nemohl najit...ale melo by byt v napriklad C:/documents and settings/uzivatel/dokumenty/gothic3 a jeslti tam neni tak zkus zapnout hru a pak ji vypnout a melo by se to tam objevit.me se to tak stalo :wink:
paulmi
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 29. čer 2009 20:20:03

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé