Menu

Czech Fix Mode 1.5 (trailer)

Volný pokec o Gothicu 3.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
Příspěvekod Tatranka » pon 07. pro 2009 19:09:31 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli mi bude fungovat CZ fix mod, když nainstaluju patch 1.73.
Teď mám 1.72 a mod ještě nenainstalovaný, tak mám ho instalovat teď, po patchnutí, nebo jak?
Díky za odpovědi. :)
Tatranka
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 07. pro 2009 18:59:57

Příspěvekod Eru » pon 07. pro 2009 19:28:46 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
CZFM 1.5 je již obsažen v CP 1.73. Doporučená instalace je opatchovat (patchem 1.73) čistou hru.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Uživatelský avatar
Eru
Uživatel
 
Příspěvky: 292
Registrován: ned 21. pro 2008 0:26:26

Příspěvekod Broxy » úte 17. led 2012 9:08:33 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Dobrý deň,

funguje čeština aj na módy, ako sú Content-mod v2.3 a Questpack 4.2 ? Alebo pre hru s týmito módmi je lepšie ponecať hru v angličtine ?
Broxy
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 13. led 2012 13:36:19

Příspěvekod Watty Watts » úte 17. led 2012 9:32:22 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Nefunguje, CM je jen na původní G3 (od Community Patche 1.7+ ho instalovat nemusíš, je už obsažen v patchi), HQP i CM jsou z Německa, tudíž titulky jen anglicky / německy.
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Gasin » ned 06. kvě 2012 9:08:02 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Prosím vás, je v patchi 1,75 zabudován CZFM? Nebo ho musím nějak doinstalovat, případně jak. Děkuji.
Uživatelský avatar
Gasin
Uživatel
 
Příspěvky: 86
Registrován: ned 24. úno 2008 18:20:29
Bydliště: Ve stodole

Příspěvekod Greg » ned 06. kvě 2012 9:53:34 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Je tam zabudovaný :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Algirion » pon 07. kvě 2012 9:51:28 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Je patch 1,75 kompatibilní s cm 2,3 a hqp4??
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 583
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Watty Watts » pon 07. kvě 2012 11:11:32 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Nevidím důvod, proč by nebyl. Žádný report, že by s tím měl někdo problém jsem nezaznamenal, ale známe G3 :)
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod nunacek2001 » úte 08. kvě 2012 9:43:40 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Výborně dobré i to video. dobře promakané 8-)
Uživatelský avatar
nunacek2001
Uživatel
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 13. led 2012 10:08:56
Bydliště: Jharkendar- Adanův chrám

Příspěvekod HELLTHORN » čtv 24. kvě 2012 15:29:19 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Zdravím po nainstalování patche 1.72 a fix 1.5 jde všechno perfektně, až na to že se mi nezobrazují dialogy u npc postav co s tím prosím?
HELLTHORN
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 24. kvě 2012 15:03:48

Příspěvekod Algirion » pát 25. kvě 2012 10:46:58 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Už se to tu řešilo. v g3.ini si musíš nastavit jazyk...
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 583
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Rubil » čtv 12. črc 2012 10:20:55 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
bude i czech fix mod na CP 1.7.5?
Rubil
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 11. črc 2012 13:28:37

Příspěvekod Algirion » čtv 12. črc 2012 21:49:11 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Od 1,7 by měl být kompatibilní - jsem někde zaslechl :)
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 583
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Alik85KV » sob 25. srp 2012 14:30:03 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Zdravim. Moc se tu v tom ještě nevyznám, asi tak jako v Gothicu :D chtěl jsem se zeptat když mám community patch 1.74 potřebuju tento mod? děkuju za odpověď
Alik85KV
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 25. srp 2012 11:20:33

Příspěvekod Watty Watts » sob 25. srp 2012 15:26:07 » Re: Czech Fix Mode 1.5 (trailer)
Ne, od 1.70 je přímo v CP
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé