Menu

Humanforce´s quest packpage

Volný pokec o Gothicu 3.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
Příspěvekod Illidan61 » stř 03. úno 2010 14:30:13 » Re: Humanforce´s quest packpage
No a kdy jsi ho nastavoval, pred instalaci nebo po ni? Protoze ted jsem to nainstaloval, a zmizelo mi menu, tak prosim, jak si to nastavil? :D
Illidan61
Uživatel
 
Příspěvky: 73
Registrován: stř 01. dub 2009 20:23:43

Příspěvekod Greg » stř 03. úno 2010 15:52:06 » Re: Humanforce´s quest packpage
No já to mám...

ge3.ini
Kód: Vybrat vše
[Languages]
Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English
Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=English

Text=German
Audio=English


UserOptions.ini
Kód: Vybrat vše
VoiceLanguage=English
SubtitleLanguage=English
Subtitle=true
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Illidan61 » stř 03. úno 2010 18:57:15 » Re: Humanforce´s quest packpage
Takze v nemas cestinu?
Illidan61
Uživatel
 
Příspěvky: 73
Registrován: stř 01. dub 2009 20:23:43

Příspěvekod Greg » stř 03. úno 2010 19:13:08 » Re: Humanforce´s quest packpage
Ne, anglicky :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Illidan61 » stř 03. úno 2010 19:48:06 » Re: Humanforce´s quest packpage
A jeste mas tam taky par hluchych mist? Jakoze jsem od startu mluvil s Diegem, ci Miltenem, a u nich nebyl zadny text, jakoze polozka tam byla, ale zadny text
Illidan61
Uživatel
 
Příspěvky: 73
Registrován: stř 01. dub 2009 20:23:43

Příspěvekod Illidan61 » sob 06. úno 2010 20:21:34 » Re: Humanforce´s quest packpage
Prosim vas mam problem pri dokonceni questu "Vystav Gothu"(nejak takhlenc), kdyz mam totiz Shawnovi dat 1000 zlataku, tak proste polozka: "Tady je 1000 zlata" tam neni. Nevite nekdo jak na to?
Illidan61
Uživatel
 
Příspěvky: 73
Registrován: stř 01. dub 2009 20:23:43

Příspěvekod mordecay » pon 08. úno 2010 16:04:16 » Re: Humanforce´s quest packpage
Zeby si nemal 1000? :D
Uživatelský avatar
mordecay
Uživatel
 
Příspěvky: 29
Registrován: pát 02. říj 2009 21:20:37

Příspěvekod Illidan61 » pon 08. úno 2010 21:30:43 » Re: Humanforce´s quest packpage
No mel sem 10 tacu, ale uz vyreseno... Stacilo najit helmu prvniho paladina, pak uz to slo
Illidan61
Uživatel
 
Příspěvky: 73
Registrován: stř 01. dub 2009 20:23:43

Příspěvekod Gimli » pát 05. bře 2010 18:26:50 » Re: Humanforce´s quest packpage
má Angar templářkou zbroj nebo pořád nosí ten Varantskej župan?
Uživatelský avatar
Gimli
Uživatel
 
Příspěvky: 730
Registrován: sob 02. kvě 2009 14:18:59
Bydliště: Khazad-dum

Příspěvekod Gimli » stř 31. bře 2010 15:57:00 » Re: Humanforce´s quest packpage
má cenu ještě začít novou hru nebo už mám počkat na překlad?
Uživatelský avatar
Gimli
Uživatel
 
Příspěvky: 730
Registrován: sob 02. kvě 2009 14:18:59
Bydliště: Khazad-dum

Příspěvekod Greg » čtv 01. dub 2010 14:12:09 » Re: Humanforce´s quest packpage
Jsem teď v podobné situaci. Chtěl bych si G3 ještě někdy zahrát (dohrál jsem ho jen jednou) a nevím jestli se QP4 v CZ dočkám... :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod kloudici » čtv 01. dub 2010 14:33:17 » Re: Humanforce´s quest packpage
Určitě se dočkáte, ale momentálně se dělá na další verzi RCZFM, jakmile se tohle dodělá, "nastoupí" Wem na překlad QP4 . :) (aspoň takový je plán)
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2075
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Watty Watts » čtv 29. dub 2010 8:18:16 » Re: Humanforce´s quest packpage
Illidan61 píše:Prosim vas mam problem pri dokonceni questu "Vystav Gothu"(nejak takhlenc), kdyz mam totiz Shawnovi dat 1000 zlataku, tak proste polozka: "Tady je 1000 zlata" tam neni. Nevite nekdo jak na to?


Sice to už je trochu starší a 'vyřešené', ale předpokládám, že až bude hotová čeština, tak si to opět zahraje nemálo lidí. Už v changelogu Questpaketu 3 je tohle:
Kód: Vybrat vše
Gotha kann erst nach dem Tode von Potros aufgebaut werden

takže Gotha jde vystavět až poté, co je po Potrosovi (odzkoušenno - funguje). Když ho pošlete do věčných lovišť tak splníte úkol "Zabít velitele skřetí posádky u Gothy" (nebo něco v tom smyslu) a u Gothy vám stoupne reputace o 10 bodů.

Changelogy k verzím 3 a 4 s hotfixy tady, ale jen pro němčináře
http://www.patches-scrolls.de/gothic3.php
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Fireous » pon 28. čer 2010 10:26:01 » Re: Humanforce´s quest packpage
Ahoj,

tak velmi ma zaujial tento topic ale ked prave nemam nervy to vsetko citat chcel by som sa spytat ci by nebol niekto taky dobry co by mi to zhrnul

Hrajem G3 prvy krat aj s CP 1.72 tusim,to tam mam uz defaultne aj QP3 v ang?Lebo co som nieco prebehol ocami ten q v Gothe ze znovaju vystavat to som mal

Tiez som nieco zahliadol o QP4 tak ak by bol niekto taky dobry a zhtnul mi to,pripadne odpovedal na otazky bol by som bvelmi vdacny
Fireous
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: sob 19. črc 2008 21:07:01

Příspěvekod Kane » pát 23. črc 2010 19:43:12 » Re: Humanforce´s quest packpage
Muze mne nekdo ric jak tento mod nainstalovat?Po nainstalovani Community patche 1.7X je hra ok Anglicky.G3.ini a UserOption.ini nastaven tak aby hra byla EN.Vse funguje v poradku.Nahraju mod zapnu hru a pri spusteni hry do menu ani neprobehnenou uvodni intra hodi to chybu Whre is the guru...Takze by mne zajimalo proc tento tak super mod nejde nainstalovat?Co jsem cetl tak by mel spolupracoat s Community Patchem ale zda se ,ze velke kulove....
Kane
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 07. led 2010 14:22:44

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé