Menu

Humanforce´s quest packpage

Volný pokec o Gothicu 3.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
Příspěvekod Watty Watts » pát 13. kvě 2011 14:56:28 » Re: Humanforce´s quest packpage
Při starší verzi mi nešly titulky jen u nových questů a u popisek nových předmětů, jinak všechno ostatní v pořádku.

Při teleportu mi hra spadne jen občas, ale co mě dost vytáčí je to, že mi sem tam úplně přestanou fungovat zbraně. Prostě mlátim a ono nic. Třeba v boji proti smečce polárních vlků nebo proti černému trollovi to může být fatální, pokud si toho člověk nevšimne hned.
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Morbid » pát 13. kvě 2011 16:19:14 » Re: Humanforce´s quest packpage
Ahoj, mne sa tiež občas (síce veľmi málo) ale stalo, že mi tiež nefungovaly zbrane, ale iba proti Minecrawlerom, aspoň proti 2 v bani blízko Okary, keď som s nimi bojoval mečom.To je ale možno už v normal GIII, ja som si dávno všimol, keď som hrával GIII, že keď strelíte šíp do hocakej potvory, keď akurát prechádza cez nejakú mŕtvolu, tak hra nezaráta zásah, aj keď sa trafíte. Alebo keď potvora niečo žerie(vlk, jeleň atd.), keď ju trafíte zboku, tak isto hra nezaráta zásah a v tom prípade musíte potvoru streliť do, ehm, zadku alebo hlavy.
Morbid
Uživatel
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 24. říj 2009 5:54:57

Příspěvekod Morbid » ned 15. kvě 2011 7:05:28 » Re: Humanforce´s quest packpage
Ahojte, s prepáčením za výraz, mňa už asi fakt j***e, teleportoval som sa niekoľko krát od Geldernu k Trelisu, a vždy, keď som išiel od Trelisu smerom cez mostík drevenný, (čo je najbližšie k Trelisu), k druidom, čo sú zodpovedný za zničenie farmy, tak hra padne. Najprv som si myslel, že je to kôli kostre, ktorú som si vyvolal, ale ono mi ti často padá, aj keď kostru nemám. Neviem, či je to kôli času zhruba 22:30, neviem či je to kôli znovu vygenerovaným potvorkám, ale keď som tade kedysi (v rámci tejto partie hry chodieval a lovieval, tak mi to vôbec nepadalo. P.S. Ešte raz prosím o prepáčenie za ten výraz, ale keď vám hra padne asi 4-5 krát krátko po sebe, je to na nervy. :cry:
Morbid
Uživatel
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 24. říj 2009 5:54:57

Příspěvekod Morbid » sob 28. kvě 2011 9:25:09 » Re: Humanforce´s quest packpage
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či niekto nevie, kde by prípadne bol návod s questami v angličtine, ako som už písal, na niektoré mi fungujú titulky, na niektoré nie, aspoň aby som podľa návodu vedel, čo mám robiť, keď sa mi vyskytne taký zákerný beztitulkový quest. :| P.S. Hrávam HQP + Conntent mod.
Morbid
Uživatel
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 24. říj 2009 5:54:57

Příspěvekod Algirion » stř 12. říj 2011 13:42:58 » Re: Humanforce´s quest packpage
Nemáte někdo seznam všech questů z HQP4? Jestli i z CM, budu vděčný...
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 583
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Watty Watts » stř 12. říj 2011 16:47:05 » Re: Humanforce´s quest packpage
Seznam questů je v manuálu. Na netu je k nalezení tady, musíš si to ale otevřít na nové stránce nebo rovnou uložit.
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Algirion » stř 12. říj 2011 17:27:49 » Re: Humanforce´s quest packpage
No, já se nevyjádřil přesně... Kde se to dá najít v AJ? Díky :-)
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 583
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Watty Watts » stř 12. říj 2011 17:46:30 » Re: Humanforce´s quest packpage
V angličtině jsem k tomu nic významnějšího nenašel, tak přinejhoršim zkus Google translator :) Ty názvy questů by měly být dost snadno přeložitelné.
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Watty Watts » sob 15. říj 2011 22:02:15 » Re: Humanforce´s quest packpage
Nová verze Content Modu - 2.3
Link na téma na fóru klik
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod omnira » ned 30. bře 2014 10:56:25 » Re: Humanforce´s quest packpage
Zdravim, mám CP 1.75, HQP 4v2 a Content mod 2.6.2, v Monteře jsem si koupil myslim od Uga střední banditskou zbroj... ale stejně na mě všichni banditi a piráti útočí ... stejně jako ostatní frakce...
omnira
Uživatel
 
Příspěvky: 96
Registrován: ned 08. črc 2012 18:16:39

Příspěvekod johny666 » pon 20. říj 2014 8:58:32 » Re: Humanforce´s quest packpage
zdar vsetci rozohral som po dlhsej dobe Gothic 3 a skusil som to aj Humanforce´s quest pack,behom instalacky som nezatrhol,ze chcem nemecke texty a tak mam vsecko povodne v cestine,okrem doplnku,to neni vidiet.Takze to hram po cesky a ked treba precitat nieco z doplnku prepnem na ang v nastaveniach.chcel som sa spytat,ci sa na preklade este pracuje,predsa len gothic je srdcovka a s rad by som si ju zahral aj s tymto doplnkom plynule v cestine
johny666
Uživatel
 
Příspěvky: 22
Registrován: pon 20. říj 2014 8:52:07

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé