Menu

Jak vám jede G3? [anketa]

Volný pokec o Gothicu 3.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..

Jak dobře vám šlape G3 na vašem počítači?

Naprosto plynule na nejvyšší detaily!!!
49
19%
Někdy se to trošku škubne, ale mám to na nejvyšší.
76
30%
Celkem v pohodě, trochu jsem si musel ubrat detaily.
26
10%
Mám to asi na střední a občas se to sekne.
37
15%
Mám to na nízký a jede to docela v pohodě.
25
10%
Docela dost se mě to seká a přitom to mám ne nejnižší detaily.
27
11%
Hrůza!!! Nedá se to ani hrát.
6
2%
Gothic 3 mě bohužel nejde ani spustit.
9
4%
 
Celkem hlasů : 255

Příspěvekod Gasin » pát 09. říj 2009 18:35:41 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Mě to na novém počítači s CP 1,72 jede na nejvyšší detaily plynule
Uživatelský avatar
Gasin
Uživatel
 
Příspěvky: 86
Registrován: ned 24. úno 2008 18:20:29
Bydliště: Ve stodole

Příspěvekod Ozzous » ned 25. říj 2009 9:16:39 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Nebýt té idiotské optimalizace, tak by mi to jelo v pohodě. Takhle se to sem-tam škubne, ale dá se to hrát.
Táta říká synovi: "Tak chlapče, už je ti 15, je na čase, abychom si trochu popovídali o sexu?"
Syn: "Tak fajn, tati, co chceš vědět?"
Uživatelský avatar
Ozzous
Trvalý ban
 
Příspěvky: 954
Registrován: ned 11. říj 2009 9:05:14

Příspěvekod CholMa » ned 25. říj 2009 18:02:14 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Mám ted úplně nový počítač takžeto mám na nejvyšších detailech ale občas se to trochu sekne.
Uživatelský avatar
CholMa
Uživatel
 
Příspěvky: 262
Registrován: stř 01. dub 2009 15:47:09
Bydliště: Vila de la CholMa

Příspěvekod Hunter of Spam » ned 25. říj 2009 20:53:01 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Mam tam rozliseni 1024x768 60Hz a nizky detaily(akorat textury mam na strednich),a laguje se to trochu.......ale ted mi kluci z jednoho tematu rekli(hlavne maxpain,toho si moc chvalim,a ne ze bych byl teplej :lol: )...mi rekli ze me staci koupit akorat grafarnu(treba GeForce 8800gt)......vse na max detaily :lol:
I'm hunter of you!
Uživatelský avatar
Hunter of Spam
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 02. srp 2009 20:25:33
Bydliště: The City of SPAM

Příspěvekod Mithos » stř 28. říj 2009 21:56:45 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
S Cp 1.72 na to nejvyšší s nejvyšším rozlišením. A jede to plynule. :) Teď máme dělo.
Obrázek
Uživatelský avatar
Mithos
Uživatel
 
Příspěvky: 237
Registrován: sob 16. kvě 2009 6:47:21

Příspěvekod Mora » ned 01. lis 2009 21:58:33 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Tet mam doma new pc takze all na full bez sekani :D
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Mora
Uživatel
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 10. črc 2009 19:02:31

Příspěvekod rosi007 » čtv 19. lis 2009 12:00:48 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Dal jsem možnost "Mám to asi na střední a občas se to sekne." Zatim se mě drhaj akorát pochodně a někdy na chvíli zamrzne hrdina...
Uživatelský avatar
rosi007
Uživatel
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 13. dub 2009 20:52:09
Bydliště: Na fóru

Příspěvekod GiRi » úte 01. pro 2009 20:11:15 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Já jedu na střední a seká se mi to akorát při teleportování, zapnutí pochodně a občas prostě jen tak...
... A Bůh řekl: "Budiž světlo."
Na to Chuck Norris: "Nebo co?"
GiRi
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 28. srp 2009 7:50:13

Příspěvekod drago11 » úte 29. pro 2009 17:15:45 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
no,me se to taky seka skoro furt,mam nejvysi detaili a nejvic se mi to sekne pri portu nebo nekdy kdys jdu tak se to sekne a musim restartovat hru, :!:
Innos získla naději, když přišel bezejmený hrdina tak začal orkům lámat kosti a přemohl ZLO!! Necht´ je bezejmený hrdina s námy!!
drago11
Trvalý ban
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 19. pro 2009 19:34:25
Bydliště: Ostrov Khorinis

Příspěvekod Marcel od Zvonu » pát 15. led 2010 0:29:58 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
HE HE, no kdo si chce zahrát na slabší mašině, musí vydržať pár příkoří, že. Jako v Oblim bez ,,Old patche,,..., ale stačí v klidu nechat ,,Hrdinu doběhnout či dokončit akci,,a je to v pohodě. Pochopitelně jako v každé RPG, to spraví cca,,Stovka,,savů za celou Hru.Marcel od Zvonu. Jinak Ta Hra nemá chybu...a s Gurem erorrem si to můžete taky vyřídit,, Tělo na Tělo,,he...stačí hledat a objevovat...A o Tom to je: Gothik III.!
Uživatelský avatar
Marcel od Zvonu
Uživatel
 
Příspěvky: 89
Registrován: stř 08. črc 2009 0:52:03

Příspěvekod Sigmor » ned 20. čer 2010 21:46:11 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Tak jsem si po dlouhé době rozehál G3 a to konečně tak aby to pro mě bylo hratelné.
A mohu podotknout že je to pecička!!!
S tím novým CP je to docela rozdíl, ale vady neustálého kousání tam bohužel zůstávají, ale
teď je daleko lepší, hra už tak často nepadá ( zatim mi nespadla ani jednou ).
Určitě jsem nadmíru spokojen...
Díky bohu jede to dost dobře na full, takže si nestěžuju. ( to je poprvé co hraju G3, doma, v klídku na noťasu ) :-)
Obrázek
Uživatelský avatar
Sigmor
Uživatel
 
Příspěvky: 161
Registrován: čtv 19. čer 2008 10:09:37
Bydliště: Lovecký srub v Nordmaru...

Příspěvekod Kytara500 » ned 24. dub 2011 17:50:03 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
mě to jede normálně , ale ve větších městech nebo na místě kde je moc NPC postav nebo když sprintuju tak se mi to seká , a nejhorší to je když jdu v noci s pochodní :D , to ani nevytáhne a seká se to a potom při portech když se teleportuju na vzdálenost větší jak je vzdálenost jak je Jensova chata k Cape Dunu , jak je to dál tak se to seká a někdy to trvá až 2 minuty , když je to přes půlku mapy,jinak dobře :D
Kytara500
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 17. dub 2011 17:56:01

Příspěvekod Xko » sob 18. čer 2011 8:13:06 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
na starým compu (už je v křemíkovém nebi páč shořel... jednoho dne už to prostě nevydržel chudák :D) s 1.6ghz procesorem (obyčejný jednojádro), 768 RAM a 128 MB grafickou kartou sem to dohrál čtyřikrát... config soubor editovany na nej-nejnižší detaily, padalo to (pokud někdo použil ohnivou kouli nebo pochoděň), sekalo se to (0-5 fps v Myrtaně) (ve Varantu 10-15 fps), a 15-20 minut načítalo. No jestli nejsem fanda tak už jedině magor :lol:

Edit: jo a hrál jsem to s rozlišením 640x480
Uživatelský avatar
Xko
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: úte 19. dub 2011 14:38:01
Bydliště: Old Camp, House of Elites

Příspěvekod Daniel123456 » úte 02. srp 2011 20:55:20 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Jede dobře akorát mě štve to where is guru.
Daniel123456
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 23. črc 2011 21:11:38

Příspěvekod Jémák » úte 02. srp 2011 21:43:29 » Re: Jak vám jede G3? [anketa]
Daniel123456 píše:Jede dobře akorát mě štve to where is guru.


i to se teď dá dost dobře vyřešit :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé