Menu

Jak vám jede G3? [anketa]

Volný pokec o Gothicu 3.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..

Jak dobře vám šlape G3 na vašem počítači?

Naprosto plynule na nejvyšší detaily!!!
49
19%
Někdy se to trošku škubne, ale mám to na nejvyšší.
76
30%
Celkem v pohodě, trochu jsem si musel ubrat detaily.
26
10%
Mám to asi na střední a občas se to sekne.
37
15%
Mám to na nízký a jede to docela v pohodě.
25
10%
Docela dost se mě to seká a přitom to mám ne nejnižší detaily.
27
11%
Hrůza!!! Nedá se to ani hrát.
6
2%
Gothic 3 mě bohužel nejde ani spustit.
9
4%
 
Celkem hlasů : 255

Příspěvekod Greg » čtv 26. čer 2008 18:18:34 » Jak vám jede G3? [anketa]
Mám to spíš na vyšší detaily a občas se mě to kousne. Asi nejhorší je to při teleportování kdy se mě hra pernamentně sekne na několik sekund. Občas mám taky problém ve velkých městech v Mirtaně.

Jak jste na tom vy?
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Allemis » čtv 26. čer 2008 20:36:13 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
hm.. tak to mně se při TP sekne tak na minutku...pak se ještě dlouho seká...až to nakonec vypnu... :D ale předtím to tak nebylo, teď máme přehlcenej a zavirovanej kompl...
Carpe diem (memento mori)
Uživatelský avatar
Allemis
Uživatel
 
Příspěvky: 44
Registrován: ned 13. led 2008 22:16:51

Příspěvekod pecha nuda » čtv 26. čer 2008 20:54:37 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
Me taky trva dlouho teleport a seka se mi to skoro porad ale hrat se to da, uz sem to dohral
Uživatelský avatar
pecha nuda
Uživatel
 
Příspěvky: 151
Registrován: ned 30. bře 2008 16:39:27

Příspěvekod Dritt » sob 28. čer 2008 8:42:08 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
Když jsem G3 začínal hrát, byla to občas i na nejnižší detaily spíš diashow, obrázky se tam třídaly, aleplynule to skoro nešlo. Pak jsme si nechali naštěstí rozšířít operační paměť a už to hraju na střední detaily, sekne se to jen občas. Po tom původním stavu mi tohle přijde jako ráj :)
The value of a college education is not the learning of many facts but the training of the mind to think.
Uživatelský avatar
Dritt
Uživatel
 
Příspěvky: 414
Registrován: úte 06. kvě 2008 20:57:47
Bydliště: Temný chvost

Příspěvekod jananas » sob 28. čer 2008 9:26:03 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
Ja jedine co na tom vidim je Guru Error :D
Uživatelský avatar
jananas
Uživatel
 
Příspěvky: 21
Registrován: pát 11. dub 2008 6:24:24
Bydliště: Mezi židlí a počítačem

Příspěvekod Greg » sob 28. čer 2008 10:44:17 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
Dritt píše:Pak jsme si nechali naštěstí rozšířít operační paměť a už to hraju na střední detaily, sekne se to jen občas. Po tom původním stavu mi tohle přijde jako ráj :)
No jo to je fakt. Napřed jsem to hrál s 512 MB Ram a byla to hrůza, pak jsem si ji nechal zvíšit na 2 GB a hned je to o dost lepší. Místo 5 minutového loadingu čekám jen 2 minuty, místo minutového savu čekám jen 5 sekund a místo minutového teleportování čekám jen 3-5 sekund. Plynulost hry se mě taky mnohem zlepšila. Kromě vykreslované vzdálenosti, kterou mám na střední, anizotropního filtrování a vypnuté vegetace mám všechno na nejvyší a šlape to docela vpoho. Hra mě ještě nikdy normálně nespadla (akorát asi 5x s hláškou "Where is the guru") a asi jednou do minuty, se mě hra zhruba na sekundu breakne.
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Lucanus » ned 29. čer 2008 11:23:18 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
Bohužel po výměně mé staré grafické karty se mi G3 už ani nespustí. Dříve by mě to zas tak moc nemrzelo, protože už mě to nebavilo hrát, ale teď mi to docela vadí, protože bych si to po dlouhé době zas rád zahrál a připomněl si o čem to bylo. Jak se říká zakázané ovoce nejlíp chutná! :wink:
Uživatelský avatar
Lucanus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1186
Registrován: úte 06. kvě 2008 6:32:55
Bydliště: Rozlehlé sály, tonoucí ve tmě hluboko pod Sopečnou pevností

Příspěvekod Gasin » pon 30. čer 2008 14:49:57 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
tak mě šlape krásně,mám na nejvyšší detaily,ale občas se hra seká(není to že se to jednou sekne,ale že se to za deset sekund 5 sekne)ale jde mi to dobře,kdysi sem to hrál na výchozí,ale pak sem si nastavil nejvyšší detaily a o no to jelo tak jak to jede :D
Uživatelský avatar
Gasin
Uživatel
 
Příspěvky: 86
Registrován: ned 24. úno 2008 18:20:29
Bydliště: Ve stodole

Příspěvekod marťan » úte 01. črc 2008 14:22:49 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
Mě to píše při instalaci že to nemůže najít nějakou knihovnu. Kdybyste někdo věděli kde ji sehnat napište pls.
Obrázek
Uživatelský avatar
marťan
Uživatel
 
Příspěvky: 98
Registrován: sob 21. čer 2008 20:14:23
Bydliště: Doma, kde jinde?

Příspěvekod Wem » úte 01. črc 2008 17:48:26 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
marťan píše:Mě to píše při instalaci že to nemůže najít nějakou knihovnu. Kdybyste někdo věděli kde ji sehnat napište pls.

To by si nejdříve musel napsat kterou :).
Uživatelský avatar
Wem
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 963
Registrován: sob 17. lis 2007 17:56:35

Příspěvekod marťan » úte 01. črc 2008 18:12:56 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
Jó. to já právě nevim. Já sem měl cd gothic pučený takže nevim.
Obrázek
Uživatelský avatar
marťan
Uživatel
 
Příspěvky: 98
Registrován: sob 21. čer 2008 20:14:23
Bydliště: Doma, kde jinde?

Příspěvekod Dragomir » úte 01. črc 2008 19:17:50 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
Mám to na nejlepší detaily,ale občas se to sekne ,někdy když se teleportuju tak se mi úplně zasekne počítač.
Uživatelský avatar
Dragomir
Uživatel
 
Příspěvky: 87
Registrován: stř 20. úno 2008 16:45:38
Bydliště: Donův chrám

Příspěvekod Raynor » stř 02. črc 2008 13:56:28 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
Já mám střední detaily, trochu přidaný dohled, a občas se to na 1- 2 vteřinky sekne...
Uživatelský avatar
Raynor
Uživatel
 
Příspěvky: 80
Registrován: sob 01. zář 2007 10:37:47

Příspěvekod žoldák » čtv 03. črc 2008 11:29:28 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
šloto bes většich potížích
Naposledy upravil žoldák dne čtv 03. črc 2008 11:33:58, celkově upraveno 1
ať žije NORDMAR!!!
Uživatelský avatar
žoldák
Uživatel
 
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 15. kvě 2008 17:55:25
Bydliště: hospoda u 3 harpijích nebo v trestanecký koloniji

Příspěvekod žoldák » čtv 03. črc 2008 11:31:36 » Re: Jak vám jede G3? (anketa)
mě to šlo bes sekání ale dyž se zaplo avg tak se to začalo tak sekat že sem odešel a vratil až to skonči to je ždycky drama :D avg sem ždy pak hned vypnul jak sem začal hrat gothic 3 :D :D
ať žije NORDMAR!!!
Uživatelský avatar
žoldák
Uživatel
 
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 15. kvě 2008 17:55:25
Bydliště: hospoda u 3 harpijích nebo v trestanecký koloniji

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé