Menu

hrdina nevie skakat

Objevili jste nějaký tip či trik? Nebo zajímavý bug? Pište sem.
Příspěvekod Nazrael » čtv 05. zář 2013 12:05:02 » hrdina nevie skakat
tak som v chrame za vodopadom som na konci a mam preskocit na druhu stranu ale moja postava nevie skakat .. levitaciu nemozem pouzit lebo je tam antimagic cristal... postava vie liezt hore po tramoch atd .. ale skocit nevie .. poradte pls ...

VIDEO ZDE : http://www.youtube.com/watch?v=Tb3aP1eh6cU&feature=youtu.be
Nazrael
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 03. zář 2013 22:45:04

Příspěvekod Jémák » čtv 05. zář 2013 15:34:06 » Re: hrdina nevie skakat
jako hrdina vůbec neskáče anebo jen nepřeskočí tu díru??
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8082
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Nazrael » čtv 05. zář 2013 16:13:45 » Re: hrdina nevie skakat
neviem co znamena skocit ale uz od zaciatku hry ... prvej kapitoly .. ked stisknem medzernik alebo enter tak na mieste spravy taky len jeden drep .. alebo co ... medzernik funguje len ked ma na nieco vyliezt tak vylezie ale ak ma daco preskocit tak to nespravi .. len taky drep a spadne z utesu ... celu dobu som pouzival svitok na levitaciu ... ale v navode sa pise , ze to preskocim a aj v tom videonavode to tamten skace .. tak nechapem .. keby som mal stiahnuty risen tak to nepoviem ale mam original od distributora : CENEGA ... Kolekce klasiky .. vid obrazok : http://www.datart.sk/catalog_img/251/281/251281/IMAGE_FULL_1.jpg?1338468213000&CENEGA-NKK-Risen

EDIT :

nemoze to byt tym , ze son sa neucil este akrobaciu ? ... apropo ... da sa zmenit nejak ten skok v cheate ? :
pozri si toto video ... pre nas je dolezita 3:42 minuta .. cekni a povedz .. ci je to mozne
http://www.youtube.com/watch?v=h8fKv2szTAo
Nazrael
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 03. zář 2013 22:45:04

Příspěvekod Jémák » čtv 05. zář 2013 16:49:23 » Re: hrdina nevie skakat
ne ne, akrobacie je jen na to, aby jsi se nezabil z větší výšky atd. Jinak nevím no, ted to video nespustím, až zítra. Ještě mě napadá se mrknout do nastavení ovládání, zda tam není přiřazená jiná klávesa.. snad by to šlo přeletět uvolněnou kamerou, to je ale potřeba aktivovat klávesové zkratky, zapnout konzoli, uvolnit kameru, kterou přeletíš onu díru a na druhé straně se zase do ní vrátíš - a budeš na druhé straně..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8082
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Nazrael » pát 06. zář 2013 16:32:43 » Re: hrdina nevie skakat
ech ... tak to je pre mna troska zlozite co si popisal .. nenapises mi prosim postup ?
Nazrael
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 03. zář 2013 22:45:04

Příspěvekod Jémák » pát 06. zář 2013 17:38:30 » Re: hrdina nevie skakat
zapnutí konzole viewtopic.php?p=206473#p206473

aktivování klávesových zkratek viewtopic.php?p=206492#p206492

uvolnění kamery viewtopic.php?p=206493#p206493


:wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8082
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Nazrael » pát 06. zář 2013 22:03:03 » Re: hrdina nevie skakat
uvolnena kamera mi vobec nepomomhla .. ale preskocil som to ctrl+K ... moj hrdina to normalne preskocil .. consolu som si vypol .. lebo sa snazim hrat bez cheatov ... ale keby som potreboval skakat zase zapneem consolu a preskocim to pomocou tej skratky ... velmi pekne dakujem za pomoc .. GL v RL
Nazrael
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 03. zář 2013 22:45:04


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé