Kompletní česká Minsky databanka + Úkolové příkazy

Moderátor: Moderátoři RISEN.CZ fóra

Nejede? Padá? Veškeré technické problémy a jiné věci piště sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Chci se jen zeptat, jak je možné se v Risen jakoby převtělovat do jiných postav (jestli to teda jde:)
Senki
Uživatel
 
Příspěvky: 500
Registrován: ned 11. črc 2010 21:06:38

Obrázek
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8008
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

cau mam tady takovej malej problem kdiž zadám give It_Scr_RedBarrier tak semi ten svitek v inventáři nebojevím napišeto pod to že item byl přidán do inventáře 0 krát ale kam mam zadat počet kolik krát to mam dát to číslo abych jsi třeba item mohl dát do invetáře npř. 2 krát ??
Murys
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 15. led 2011 13:35:55

napiš to tam takto:

Kód: Vybrat vše
give It_Scr_RedBarrier 2


před 2 je mezera - mělo by to takto fungovat a přidat se ti do inventáře . :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8008
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

tak jsem to skusil a nic píšeto Target entity could not be found
Murys
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 15. led 2011 13:35:55

a máš to tam napsané přesně i s velkými počátečními písmeny? a opravdu mezeru mezi koncem slova a dvojkou? já nevím, v tomhle problém nikdy nebyl - zkus využít Tab - napiš malými písmeny give it_scr a mačkej tak dlouho Tab, dokud se ti tam neobjeví přesný název toho svitku - pak už jen udělej mezeru a přidej 2+ potvrď entrem..
Obrázek
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8008
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

hey diky nevím sice čím to bylo asi nejak špatně napsane ale už to funguje
Murys
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 15. led 2011 13:35:55

v poho, právě ten TAB hodně v tomto pomáhá - odkryje ti to všechno, stačí jen vědět, pod čím hledat :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8008
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Chtěl bych se zeptat, jak zruším ukazatel zdraví a many. Vím že je to drobnost ale já sem prostě blbej :)
Obrázek
Arcan
Uživatel
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 15. dub 2012 19:10:28
Bydliště: Infernum

tam když máš aktivované klávesové zkratky, tak dáš myslím CTRL + H a oni ty ukazatelé zmizí..
Obrázek
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8008
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

A kde jsou na disky???
Lester100
Trvalý ban
 
Příspěvky: 225
Registrován: pon 05. srp 2013 11:49:45
Bydliště: Skyrim

Obrázek
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8008
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Dík ale jeden tam naní není tam ten co mí opravit ten druid???
Lester100
Trvalý ban
 
Příspěvky: 225
Registrován: pon 05. srp 2013 11:49:45
Bydliště: Skyrim

před opravou Poškozený disk - It_Artifact_Disc_broken

po opravě Zlatý disk - It_Artifact_Disc_Druid
Obrázek
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8008
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Mám takovou otázku- totiž když si upravím staty hrdiny (přes edit_PC_Hero, např. rychlost pohybu atd...), hra tohle všechno resetuje na tovární hodnoty po každém načtení hry... a to se mi nelíbí :) Potřeboval bych to nějak přepsat natrvalo :?:
Sailem
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: pát 21. říj 2016 6:39:07

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé