Menu

Saturas/Lares bug

Nemůžete se ve hře někam dostat? Zde Vám poradíme.
Příspěvekod hendur » úte 18. srp 2015 18:07:33 » Saturas/Lares bug
Zdravím,

hraju Gothica po několikátý, nicméně tentokrát jsem hodně expil a nějak neřešil vedlejší příběhovou linii. Nicméně jsem asi prokecl špatnou postavu ve špatný moment nebo nevím. Momentálně mám donést dopis od Vatrase Saturasovi, nicméně ten můj dopis nepřijímá. Navíc mě Lares odmítá odvést za mágy. I když si nacheatuju ornament, tak se mnou nikdo z mágů odmítá mluvit o něčem co by mě posunulo dál.

Existuje vůbec řešení abych nemusel začínat odznova? :D
hendur
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 12. úno 2011 10:37:53

Příspěvekod Emperor » úte 18. srp 2015 18:16:12 » Re: Saturas/Lares bug
nenechal ses od Larese nejprve doprovodit k žoldákům? Popř. ve který seš kapitole?
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4419
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Dolero » úte 18. srp 2015 18:22:32 » Re: Saturas/Lares bug
Pokud si to takto udělal, tak ti nepředá část ornamentu, ale přes cheat by ti to měli brát jako že ti ho dal a hra by měla jít normálně... Aspoň myslím.

Obrázek

Kdyby fakt nic nešlo, tak se nedá nic dělat a pokud bys nechtěl začínat hrát kompletně od znova, tak mám uložené 2 savy, jeden před vstupem do učení (neutrální, žádné modlení, tabulky atd.) a druhý před vstupem do kláštera k Mágům ohně, tam mám akorát vymodlenou obratnost a sílu, takže kdybys chtěl save, tak napiš...
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2103
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod hendur » úte 18. srp 2015 19:12:50 » Re: Saturas/Lares bug
Právě že k žoldákům jsem se odvést nenechal a to jestli mám ornament či nemám nějak nemá žádný vliv. Ledaže bych nějak prokecl Larese na začátku a teď se snažil s ním mluvit až když jsem v guildě. Ale nevím. V kapitole jsem v druhé.
hendur
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 12. úno 2011 10:37:53

Příspěvekod Dolero » úte 18. srp 2015 19:21:56 » Re: Saturas/Lares bug
Zřejmě to bude kvůli tomu, že jsi se k němu dostal moc pozdě, po přidání ke guildě a až ve 2. kapitole. Bug. Asi to už nijak nenapravíš, zřejmě zbývá nová hra... :)
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2103
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Emperor » úte 18. srp 2015 19:26:25 » Re: Saturas/Lares bug
No ono je lepší pochůzky s Laresem vyřídit hned na začátku jako nezávislý, nejsem si jistý, ale ve 2. kapitole s tebou jde jen pro ten druhý úlomek v lese. Pokud jsi včas nešel odevzdat ten první, tak máš asi smůlu a budeš muset znovu, a nebo se mezi Khorinisem a Jharkendarem pohybovat pomocí čítu - když projdeš káčkem skrz portál, vodní mágové by tam měli být ...

ještě bych si zkusil vložit zcelený ornament a zkusit portál aktivovat

ItMi_Portalring_Addon
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4419
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod hendur » úte 18. srp 2015 19:28:11 » Re: Saturas/Lares bug
Přesně právě nacheatování celého ornamentu jsem zkusil, a zdá se, že nyní už to funguje. :D Díky za pomoc, nicméně je fakt, že jsem možná přišel o nějaké expy, ale co se dá dělat, tuhle naexpenou postavu za kterou jsem začal hrát teď jsem nechtěl ztratit.
Naposledy upravil Emperor dne úte 18. srp 2015 19:32:30, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna citace předchozího příspěvku
hendur
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 12. úno 2011 10:37:53

Příspěvekod Dolero » úte 18. srp 2015 19:31:06 » Re: Saturas/Lares bug
No dle toho, jak si se nějak brzy bez splnění různých úkolů přidal ke guildě a přešel do druhé kapitoly si stejně zřejmě plno úkolů a expení na monstech vynechal. Jaký máš level? Já obvykle končím 1. kapitolu na 16. - 17. levelu...
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2103
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod hendur » úte 18. srp 2015 19:35:54 » Re: Saturas/Lares bug
Dolero píše:No dle toho, jak si se nějak brzy bez splnění různých úkolů přidal ke guildě a přešel do druhé kapitoly si stejně zřejmě plno úkolů a expení na monstech vynechal. Jaký máš level? Já obvykle končím 1. kapitolu na 16. - 17. levelu...


Byl jsem 14. na konci první :D
hendur
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 12. úno 2011 10:37:53

Příspěvekod Prochycz » pát 04. pro 2015 10:57:03 » Re: Saturas/Lares bug
Měl sem stejný problém, jsem v kapitole 2 na cestě do HÚ, už jsem u mágů vody, nechal jsem se laresem první odvést na Onarovi, takže jsem ornament nedostal. Pomocí vložení itmi_ornament_addon se mnou stejně Saturas o tom nechtěl mluvit, ale pak sem na netu našel ještě jinej typ ornamentu itmi_ornament_addon_vatras a to už fungovalo úspěšně, tak třeba to někomu pomůže.

Jinak mohu se zeptat, jak jste se dostali na 14 lvl už v první kapitole? :-) Jsem teprve na 9. lvl a to se snažím pobíjet v lese všechno, ale i tak se na takovej level snad nedá dostat :-D Vím, že potřebuji pořádnej level, jinak mě pak ty kašpaři v kápích, až bych se vrátil z HÚ, pobili jako malého kluka. :-D
Prochycz
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 18. pro 2008 20:01:22

Příspěvekod Emperor » pát 04. pro 2015 11:24:29 » Re: Saturas/Lares bug
Tak dá se to, já za nezávislého došel až na 16. level (viz), aniž bych dal bod do čehokoli ... poté, co splníš všechny možné úkoly a zabiješ, na co ti síly stačí, tak můžeš využít svitky přeměn, s těmi se dají vybít i těžší potvory jako skřetí psi, stínovky, kostlivci v celým Khorinisu. Občas jsem využíval nesmrtelnosti Larese a prošel jsem s ním nebezpečná místa, ale to mě s odstupem času přijde jako podvádění.
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4419
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Prochycz » pát 04. pro 2015 15:55:37 » Re: Saturas/Lares bug
Já nechtěl ztrati body života tím, že bych byl proměněný za nějaké zvíře, ale asi to je lepší než být na tak nízkém lvl. Možná sem si to pohnojil, že jsem celkem rychle přešel do druhé kapitoly, počítám, že novou kapitolou se respawnuji novy nepřátelé nebo se pletu? No vidím to do 14 lvl pak na ostrov, tam bych mohl dojít na 20 lvl a pak asi normální dějová linka.
Prochycz
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 18. pro 2008 20:01:22

Příspěvekod Emperor » pát 04. pro 2015 17:59:19 » Re: Saturas/Lares bug
Respawn tam nějaký je, ale dost se nabušíš hlavně v Jharkendaru, takže bych rozhodně nezoufal ... jinak životy, který ztratíš pře levlování v přeměně ve zvíře si můžeš vymodlit u Innose ... za jakou postavu hraješ?
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4419
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Prochycz » pát 04. pro 2015 19:15:22 » Re: Saturas/Lares bug
Já myslel, že ten 16. lvl bez Jharkendaru, to bych asi s tím ostrovem taky dal, no uvidíme. Jinak hraji za Žoldáka. Já většinou vyhořel na těch pátračích ve 3 kapitole, 3 koulema mě zabili :-D Asi sem měl špatnou ochranu proti ohni.
Prochycz
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 18. pro 2008 20:01:22

Příspěvekod Emperor » pát 04. pro 2015 19:39:16 » Re: Saturas/Lares bug
Však já to měl bez Jharkendaru, tam se jako nezávislý stejně nedostaneš :D ... jinak ti poradím, když chceš zabít pátrače, musíš se namáčknout těsně na něj, on sice posílá ohnivý koule, ale háže je jakoby za tebe, tudíž tě netrefí ... důležité je mít dost síly, dobrou zbraň a minimálně 60% skillu v jednoručkách (jsou rychlejší než obouručky). Já jsem při hře za žoldáka nejraději používal luky, to zdálky odstřílíš pátrače i draky, aniž by ti zkřivili jedinej chlup :D
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4419
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé