Menu

WINDOWS VISTA (všechny dotazy sem)

Problémy s operečním systémem (Windows 7 atd.) a softwarem.
Odpovědný moderátor: Watty Watts
Pravidla fóra
  • Sekce Technické problémy má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..

Tato sekce slouží k řešení vašich problémů se hrou (programem) jako takovou, ne problémů herních. K tomu slouží sekce jiná - Zákysy.
Příspěvekod arded.bei » stř 26. zář 2007 16:57:56 » WINDOWS VISTA (všechny dotazy sem)
Zdar, lidi. Mám problém. Teď mi přišel novej procák a dal jsem si tam Visty. Hra padá tím způsobem, že se objeví černá obrazovka a pak to vyplivne něco "where is guru". Patche jsem tam dal. Děkuji za odpověď
Naposledy upravil Keldorn dne pát 13. bře 2009 20:27:59, celkově upraveno 5
Důvod: Veškeré problémy s G3 a Win Vista směřujte sem.
ObrázekObrázekObrázek
arded.bei
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 21. zář 2007 19:47:56

Příspěvekod Koci..miluju gothic » stř 26. zář 2007 17:49:31 » Re: Win Vista a Gothic3
ano ano.....ja mam sice windowsXP ale kdyz vysvobodim dul v hammer klanu....tak na konci me to vzdy vyhodi....a tabulka....where is the guru?a stava se to porad...skousel jsem to asi 10krat...a pokazde se ukazala ta tabulka :cry:
Koci..miluju gothic
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 25. zář 2007 12:29:32

Příspěvekod arded.bei » stř 26. zář 2007 17:58:13 » Re: Win Vista a Gothic3
A jakou máš sestavu? Já mám Intel Core 2 Duo E6750, GeForce 7600 GS, 2 GB ram, deska Intel P35 DS3. Zde je něco o dual core systémech a já, ale mám nový ovladače grafiky. Díky za odpověď
ObrázekObrázekObrázek
arded.bei
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 21. zář 2007 19:47:56

Příspěvekod Koci..miluju gothic » stř 26. zář 2007 18:03:44 » Re: Win Vista a Gothic3
no ja mam na gothic 3 slaby operacni system...takze se bude kupovat 5GIGA RAM
a zatim mam tohle...
AMD Sempron(tm)
3000+
2.00 GHz,512 MB RAM...to potrebuje vylepsit ta ramka
Koci..miluju gothic
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 25. zář 2007 12:29:32

Příspěvekod arded.bei » stř 26. zář 2007 18:29:19 » Re: Win Vista a Gothic3
takže nemáš dvou jádro? Pak je to jasný jako facka, je to pathcema. To smažu a znovu to napatchu a je to
ObrázekObrázekObrázek
arded.bei
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 21. zář 2007 19:47:56

Příspěvekod Koci..miluju gothic » stř 26. zář 2007 18:33:42 » Re: Win Vista a Gothic3
no kdyby neco ja mam k tomu nainstalovane patch-CZ FIX MOD a Community patch v 1.4
Koci..miluju gothic
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 25. zář 2007 12:29:32

Příspěvekod Mr.Disaster » stř 26. zář 2007 20:07:43 » Re: Win Vista a Gothic3
To samé se mi stává občas taky.Pomohlo mi, když jsem ukončil co nejvíce programů. co běžely na pozadí (antivirák a tak)
Mr.Disaster
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 11. zář 2007 17:02:57

Příspěvekod Koci..miluju gothic » čtv 27. zář 2007 6:21:24 » Re: Win Vista a Gothic3
myslis? no ja nevim.......ja se na ten dul ted vykaslu.......a pujdu do varantu :wink:
Koci..miluju gothic
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 25. zář 2007 12:29:32

Příspěvekod Bloody » pon 01. říj 2007 12:56:00 » Re: Win Vista a Gothic3
mam WIN vista 32bit, nainstaluju hru G3 a na konci instalace naskoči tabulka "COMMAND LINE OPTION SYNTAX ERROR. TYPE COMMAND/? FOR HELP" a když potom chci hru spustit naskočí mi tabulka "Spuštění této aplikace se nezdařilo, protože její souběžná konfigurace není správná. Podrobnosti naleznete v protokolu událostí aplikace." nevíte si nekdo rady? diky
Bloody
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 01. říj 2007 12:47:49

Příspěvekod Feodaron » úte 02. říj 2007 22:43:07 » Re: Win Vista a Gothic3
Z čeho jsi to instaloval? Řekl bych, že to bude poškozené médium nebo instalační soubor.
Na světě je vždy o jednoho blba víc, než si každý myslí.
Uživatelský avatar
Feodaron
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: sob 01. zář 2007 10:38:37

Příspěvekod Bloody » stř 03. říj 2007 15:02:13 » Re: Win Vista a Gothic3
stahnutej torrent, štve me to protože ostatni co maj G3 a maj visty tem to de jenom to nejak blbne ale ja to ani sputit nemužu
Bloody
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 01. říj 2007 12:47:49

Příspěvekod Bloody » stř 03. říj 2007 15:05:13 » Re: Win Vista a Gothic3
pro bližší informaci pokud to někomu něco řekne (spíš neřekne) název torrentu: "Gothic 3 ENG MDS Torrent DVD"
Bloody
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 01. říj 2007 12:47:49

Příspěvekod Feodaron » stř 03. říj 2007 15:13:36 » Re: Win Vista a Gothic3
No to neřekne. No hold to zkus z něčeho jiného.
Na světě je vždy o jednoho blba víc, než si každý myslí.
Uživatelský avatar
Feodaron
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: sob 01. zář 2007 10:38:37

Příspěvekod Twelve » stř 03. říj 2007 16:01:44 » Re: Win Vista a Gothic3
Visty jsou na hry opravdu špatné. Můj kámoš je má a rozjede na tom tak 40% her. Jinak to Visty nevezmou. Někdy instalaci někdy spuštění je to různé. Já bych zkusil sehnat XP a dát si je tam. Konec konců, můžeš si z toho udělat Windows jenom pro hry, nic jiného tam mít nebudeš. Aspoň hry pojedou plynuleji.... 8-)
Twelve
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte 02. říj 2007 16:12:07

Příspěvekod Bloody » stř 03. říj 2007 16:29:45 » Re: Win Vista a Gothic3
prave že XPčka mi sniži vykon počitače a to nechci musim mit visty nebo bych mel mit
Bloody
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 01. říj 2007 12:47:49

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé