Menu

Postavy se nepřemísťují na své místo - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Tak přišel jsem, jak tento nepříjemný bug alespon trochu napravit.
Dělám to tak, že dojdu k postavě, kterou chci přemístit, zapnu si MARVIN mod, zaměřím postavu, zmáčknu C (postava na vás začne útočit) a utíkám k místu, kde má být. Až tam doběhneme, tak postavu zaměřím (pozor bude na vás stále útočit) a zmáčknu O (převtělíte se), pak se převtělím zpět do svého těla (postava už na vás nebude útočit) a promluvím si s tou postavu, kterou jsem chtěl přemístit. Teď už některé postavy na svém místě zůstanou, ale některé se vrátí, tam odkud jsem s ní běžel.

např. Erol mi po promluvení zůstal v té svoji chatce, ale třeba Cord (po vstupu do KV zůstal v hospodě) na Onarově farmě nezůstal ani po tom, co jsem mu oznámil, že se vrátil Patrick (quest Zmizelí lidé).

Doufám, že to někomu pomůže :)
Uživatelský avatar
duchda
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 30. říj 2009 19:07:23

uz nekdo prisel na neco
nezlepsi se to nahodou po zmene na verzi 2.6
Uživatelský avatar
Cursed
Trvalý ban
 
Příspěvky: 102
Registrován: pon 07. úno 2011 14:45:04

Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

mám podobný problém, ve třetí kapitole jsem opravil inossovo oko u kováře, promluvil s mágy a všichni odešli ke kruhu. avšak když jsem se tam dostavil já(obešel jsem všechny kamené kruhy ale zdá se mi že to má být ten v lese, nejdál od jakékoli civilizace), nikde nikdo nebyl, a ani na místech kde byli předtím mágové nejsou, jako by se propadli :D nevíte někdo jak je aspon najít, lépe zařídit aby byli tam kde být mají?
awen
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 27. říj 2011 10:10:57

Taky mám Gothic 2 Gold z XZone, a mám tam bugy s nepřemisťováním se postav. Erol, členové Kruhu vody po přijetí, aj.

Pořád nikdo nepřišel na nějaký patch? Ale takový co opraví JEN ty bugy, ale nezmění hru. Modifikace, co zvýší odolnost monster nechci.
Uživatelský avatar
Gilandhel
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 12. zář 2010 19:59:05

Mam uplně ty stejný problémy co tu píšete


Nenašel někdo nějaký patch nebo návod na opravu.....?????
Snad mi někdo pomuže
WhistlerCz
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 01. srp 2012 12:54:51
Bydliště: Varant

Je to celkem prosté, stačí do složky se hrou (např: C:\Program Files\Gothic 2\_Work\Data\Scripts\_Compiled) vložit soubor GOTHIC.DAT z neoficiální češtiny (viz http://www.gothicz.net/gothic-2-noc-havrana/cestina/) a nahradit ho stávajícím. Některé texty budou ve výběru odpovědí změněny (kamenné tabulky na desky atd..), ale problém s postavami se vyřeší.
Uživatelský avatar
Drazerak
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 23. dub 2010 5:45:59

Ten odkaz na download češtiny mi nefunguje.
Uživatelský avatar
Gilandhel
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 12. zář 2010 19:59:05

Drazerak má pravdu, jeho rada mi pomohla. U Gothic II: Gold prostě nainstalujte Češtinu, kterou dělali chlapi odtud na tu mizernou, kterou dělal CD Projekt, a vše poběží v pohodě, i na již uložených pozicích, které si ale během instalace musíte!!!!!! zalohovat, jinak zmizí.

Funkční odkaz na Češtinu od El Kamila a spol.: http://www.gothic.herniweb.cz/tnotr-cestina-addon

P.S.: Aktualizujte odkaz na Gothicz.net, protože nefunguje.
Lupiči od tebe chtějí peníze, nebo život. Ženy chtějí obojí.
Uživatelský avatar
Fathis
Uživatel
 
Příspěvky: 43
Registrován: úte 17. led 2012 21:22:16
Bydliště: Klášter Ohnivých mágů - Khorinis

Tak to je super :) po dlouhé době jsem se vrátil k mojí milované serií Gothic předchvílí jsem hrál Gothic 1 ale už je to tak ohrané že mě to nebaví :X....Tak jsem si řekl že si zahraju Gothic 2 Notr ale pak jsme si vzpomněl na ten bug že se postavy nepřemístují a ted když tady vidím řešení mam radost :D...Dík za pomoc
WhistlerCz
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: stř 01. srp 2012 12:54:51
Bydliště: Varant

Fathis píše:P.S.: Aktualizujte odkaz na Gothicz.net, protože nefunguje.


odkaz jsem opravil již hodně hodně dávno, měl by fungovat :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7750
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

češtinu mi po nainštalovaní zmenilo,ale problém s postavami sa vobec nevyriešil.Erol stále sedí na lavičke a nepohne sa,Cord postáva v krčme atd.

čo mám spraviť?
TruePaladin
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 17. črc 2013 21:20:36

Tak hrajte anglickou verzi - ta ten bug nemá. Pokud to není vaše první hra, budete rozumět ikdyž neumíte moc anglicky - já hraju hry už jenom v angličtině. Díky tomu taky dobře rozumím. Navíc se nemusím kašlat s instalací češtiny a můžu mít různá fanouškovská rozšíření, které jsou většinou v angličtině, popřípadě fixpacky opravující chyby v textech... Taky u her nemusím čekat než se vytvoří čeština, která u některých her může být dosti rozsáhlá.
unnamed user
Uživatel
 
Příspěvky: 69
Registrován: pát 22. úno 2013 18:14:25

Těm co nemají hluboko do kapsy bych na tenhle problém doporučil koupit si Gothica z gog. V jejich verzi tenhle problém není. Akorát to hold nebudete mít v češtině. :???:
urráá....uráá za baťušku Stalina!
Kdo četl pochopil, kdo nečetl pochopil špatně.
Uživatelský avatar
Truhlář
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: ned 10. lis 2013 10:36:53
Bydliště: někde támhle

Já jsem tenhle problém řešil tím, že jsem dotyčnou postavu přes Marvin zabil a pak naspawnoval na místě, kde by údajně měla být. Tady je odkaz na databanku: http://www.gothicz.net/MDB.cz/
BZh11AY&SYJi˛W ?€@…0@ ?ď˙° PŠ†šôÔjžM•<jŚŚ™S)±O
<ŁÂ‡`ßQ·ť
ÖmÍ:´ˇ" €Ôˆ¤˘ˇäěeÓJűF˝&ŠŻĂsˇoTzßWGWN„˘ˆi¸dĂ" ľiŔ'Řň™‘ó"ifºٜp˜,€ć°ô.Ł˝ÇÇA˝ŮĂKcń4u#qÝY×R¶Ú#Ç~÷I&3Aˆó­QD˘ŕ·Ocߡ,źäA r aă{5°ŞËň—ŘoĄşÇżß9ÝBGj¤–Đ ;‚ ´f\XZ«QW‡ëvA*łĹÝłďť`é}Ă"ˆ@îÚ7f1ťq˘rń©Ć¶¨Eľ/I˘*­ť+—ÓR آęăŃđ¬;D dł%›üHŮJÍĚĂ‹ą"ś(H%4Ů+€


Použita komprese BZ2.
Uživatelský avatar
Martin Putzer
Uživatel
 
Příspěvky: 248
Registrován: pon 04. srp 2014 18:31:02
Bydliště: Chrám Pátračů na konci světa

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé