Menu

Postavy se nepřemísťují na své místo - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod gortok » pon 05. dub 2010 14:57:44 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
Na niečo som prišiel ono to je spravené tak asi že sa premiestnuju po kap. lebo Erol mal isť od 1 kap. to mesta/buster chajda a mne išiel od 3 kap.
Obrázek
Uživatelský avatar
gortok
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: úte 26. kvě 2009 18:03:14

Příspěvekod Ardor » pon 05. dub 2010 15:00:39 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
ja som sa do 3. kap nedostal tak neviem ale má na predaj dobré veci
Check out youtube channel : http://www.youtube.com/ardorpcgames
Uživatelský avatar
Ardor
Uživatel
 
Příspěvky: 312
Registrován: pát 20. bře 2009 16:14:41
Bydliště: Chernarus

Příspěvekod gortok » pon 05. dub 2010 15:28:00 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
njn ma ale chcel by som normálne gothic v ktorom ide od 1 kap.
Obrázek
Uživatelský avatar
gortok
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: úte 26. kvě 2009 18:03:14

Příspěvekod Ardor » pon 05. dub 2010 15:29:04 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
no jj to by bolo fajn jediná možnosť je si ho insertnúť
Check out youtube channel : http://www.youtube.com/ardorpcgames
Uživatelský avatar
Ardor
Uživatel
 
Příspěvky: 312
Registrován: pát 20. bře 2009 16:14:41
Bydliště: Chernarus

Příspěvekod gortok » pon 05. dub 2010 15:43:38 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
heh teraz trosku od veci nepoznáte nejaké miesto kde sa dá expit killovanim som lvl 8.
Obrázek
Uživatelský avatar
gortok
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: úte 26. kvě 2009 18:03:14

Příspěvekod Ardor » pon 05. dub 2010 15:44:41 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
no ja expím s Niclasom (v tom lese pri Lobartovej farme) on zabije každého
Check out youtube channel : http://www.youtube.com/ardorpcgames
Uživatelský avatar
Ardor
Uživatel
 
Příspěvky: 312
Registrován: pát 20. bře 2009 16:14:41
Bydliště: Chernarus

Příspěvekod gortok » pon 05. dub 2010 15:57:43 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
uf to si nemyslím je tam stinovka asi tam pôjdem s bartokem
Obrázek
Uživatelský avatar
gortok
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: úte 26. kvě 2009 18:03:14

Příspěvekod Ardor » pon 05. dub 2010 16:29:09 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
uf sry chod tam s Bartokem (pomilil som si ich) a on stinovku da v poho lukom (prave som začal znova hrať)Notr
Check out youtube channel : http://www.youtube.com/ardorpcgames
Uživatelský avatar
Ardor
Uživatel
 
Příspěvky: 312
Registrován: pát 20. bře 2009 16:14:41
Bydliště: Chernarus

Příspěvekod Kristi » čtv 08. dub 2010 18:39:46 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
gortok píše:heh teraz trosku od veci nepoznáte nejaké miesto kde sa dá expit killovanim som lvl 8.

Síce OT, ako si povedal, ale môžeš skúsiť pár trikov z viewtopic.php?f=29&t=9587.
if i hadn't buried my feelings so deep that they only come up when i watch stepmom, i would totally be tearing up right now
Uživatelský avatar
Kristi
Uživatel
 
Příspěvky: 651
Registrován: ned 22. čer 2008 19:42:11
Bydliště: nie

Příspěvekod duchda » pát 09. dub 2010 13:51:27 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
gortok píše:Na niečo som prišiel ono to je spravené tak asi že sa premiestnuju po kap. lebo Erol mal isť od 1 kap. to mesta/buster chajda a mne išiel od 3 kap.

No tak nevím...
U mě tam sedí i když už mám 4. kapitolu.
Uživatelský avatar
duchda
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 30. říj 2009 19:07:23

Příspěvekod Hindenburg » úte 25. kvě 2010 16:04:58 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
Tak ja mám úplne ten istý problém. Mám platinovú edíciu, objednával som ju tuším že z progamingshop.sk ale to už neviem.

Chcem sa spýtať, to insertovanie NPCčok, ako sa robí a kde zistím ID NPCčka, či to spraví nového chlapíka alebo ho proste presunie na iné miesto. Prosím poraďte, alebo ma aspoň pošlite do ri*i a dajte mi link na nejakú stránku.

Ďakujem.
Uživatelský avatar
Hindenburg
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 17. kvě 2010 18:53:39

Příspěvekod Ardor » úte 25. kvě 2010 16:27:56 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
keď insertuješ NPC tak sa spraví jeho kópia a originál zostane
Check out youtube channel : http://www.youtube.com/ardorpcgames
Uživatelský avatar
Ardor
Uživatel
 
Příspěvky: 312
Registrován: pát 20. bře 2009 16:14:41
Bydliště: Chernarus

Příspěvekod Hindenburg » úte 25. kvě 2010 18:30:51 » Re: Postavy se nepřemísťujou na své místo
Ďakujem za info. A kde nájdem nejaký návod ako insertovať, a ten zoznam tých NPCčiek? Marvina som do teraz nikdy nepoužíval.

Ďakujem.
Uživatelský avatar
Hindenburg
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 17. kvě 2010 18:53:39

Check out youtube channel : http://www.youtube.com/ardorpcgames
Uživatelský avatar
Ardor
Uživatel
 
Příspěvky: 312
Registrován: pát 20. bře 2009 16:14:41
Bydliště: Chernarus



Vďaka! Ešte sa chcem spýtať, tá insertnutá postava bude presná kópia tej pôvodnej aj s tým, že sa počas hry nejako zmení? Napríklad keby som chcel insertnuť Gorna v 5. kapitole, spawne mi ho ako bol úplne na začiatku alebo už ako drakobijcu?
Uživatelský avatar
Hindenburg
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 17. kvě 2010 18:53:39

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé