Menu

Gothic2 na Windows7

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Milhaus » sob 10. srp 2013 16:49:24 » Re: Gothic2 na Windows7
no ono nejde o to, co si na tom rozjel nebo ne. Gothic prostě nefunguje ve win7úplně nejlíp.

Co se ovladačů týče, on nejspíš ten systém (přepínání mezi integrovanou a klasickou grafickou kartou) bude mít své vlastní ovladače (z těmi nemám zkušenost), ale můžeš zkusit nastavit ovladače grafiky nVidia. Tedy kliknout pravým na plochu, vybrat ovládací panel NVIDIA a pak zde jít v levém sloupci na na Spravovat 3D nastavení - v lištách Nastavení programu a zde se podívat, jestli tu je gothic2 a popřípadě ho tam přidat.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Algirion » sob 10. srp 2013 21:20:57 » Re: Gothic2 na Windows7
Tak díky, zkusim to, ale asi se musim smířit s tím, že mám smůlu.
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Originals37 » pát 27. pro 2013 15:03:19 » Re: Gothic2 na Windows7
Je to velká hloupost zkoušet instalovat Gothic 2 GOLD na Windows 8.1 ?
Uživatelský avatar
Originals37
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. dub 2012 18:44:38
Bydliště: Big City Life

Příspěvekod sleeper » pát 27. pro 2013 15:23:45 » Re: Gothic2 na Windows7
Nie, za skúšku nič nedáš, ale nainštaloval by som si ten plugin (neviem teraz kde je). Ale ten je len na počítače s grafikou od Nvidie. :wink:
Uživatelský avatar
sleeper
Uživatel
 
Příspěvky: 2279
Registrován: ned 25. kvě 2008 13:30:40
Bydliště: Tam, kde sa dobre pije!

Příspěvekod Originals37 » pát 27. pro 2013 16:49:24 » Re: Gothic2 na Windows7
Tak jsem to nainstaloval ale bohužel hra neběží tak jak má obraz je pouze ve středu nedá se roztáhnout po celé obrazovce navíc je z části kolem něj jakýsi windows rámeček vypadá jak z windows 7 :D a taky se hra seká :/

jinak moje grafika AMD Radeon HD 7670m 2GB

Nevíte někdo prosím jak bych mohl hru zprovoznit? Gothic je moje srdcovka a ted mě mrzí že si ji kvůli novým windows nemůžu zahrát :cry:
Uživatelský avatar
Originals37
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. dub 2012 18:44:38
Bydliště: Big City Life

Příspěvekod helpo1 » pát 27. pro 2013 17:23:44 » Re: Gothic2 na Windows7
Proč to dáváš do tématu o W7?
K problémům - projdi si tohle (zejména tenhle bod).
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 529
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod Originals37 » pát 27. pro 2013 17:45:16 » Re: Gothic2 na Windows7
helpo1 píše:Proč to dáváš do tématu o W7?
K problémům - projdi si tohle (zejména tenhle bod).



nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nové téma jinak díky moc za tip :wink:
Uživatelský avatar
Originals37
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. dub 2012 18:44:38
Bydliště: Big City Life

Příspěvekod Originals37 » sob 28. pro 2013 11:52:09 » Re: Gothic2 na Windows7
Snažím se udělat tuto operaci Nastavit zStartupWindowed = 1 v Gothic.ini ale když to chci uložit napíše mi to přístup odepřen nevíte někdo co s tím pls ??
Uživatelský avatar
Originals37
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. dub 2012 18:44:38
Bydliště: Big City Life

Příspěvekod helpo1 » sob 28. pro 2013 12:36:10 » Re: Gothic2 na Windows7
1) Jsi administrátor?
2) Máš Gothic nainstalovaný v Cčku (C:\)?
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 529
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod reprosave » pát 11. črc 2014 20:07:28 » Re: Gothic2 na Windows7
Mám Windows 7 a grafiku Nvidia .... nainstaloval sem originální 3-diskový gothic 2 ale po spuštění se nic nestalo. Ve správci úloh hra běží ale bohužel jen tam..... Zkoušel sem vše co jsem se v téhle diskusi dočetl a nic.... Jinak zajímavé že Gothic 1 mi šel.... stáhl jsem ho už předinstalovaný z uložta....

odkaz smazán, viz pravidla fóra. EMP
Naposledy upravil Emperor dne sob 12. črc 2014 0:06:37, celkově upraveno 1
Důvod: smazán odkaz
Uživatelský avatar
reprosave
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 15. led 2011 18:26:15
Bydliště: Bengarova farma

Příspěvekod Emperor » pát 11. črc 2014 20:15:33 » Re: Gothic2 na Windows7
Nevím, zda to pomůže i tobě, ale mě to funguje

F1l1mA [82.100.31.xxx], 28.08.2012 09:44

Tak jsem si našel řešení sám. Nevím proč to jde ale jde to. Spustím hru dvakrát. Dám CTRL+ALT+DELETE procesy a ukončím proces rundll32.exe a hra se najednou spustí :D :D :D Ještě to musím zkusit na druhém pc.
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod ondralukas1010 » pát 11. črc 2014 21:12:02 » Re: Gothic2 na Windows7
Já mám Win7 na notebooku a G2 a jede v pohodě.
Nejhorší to bude až i Alabama bude mít svou vlastní atomovou bombu.
Věta: "Pošlete Mariňáky!" je ultimátní řešení na všechny vaše problémy.
Uživatelský avatar
ondralukas1010
Uživatel
 
Příspěvky: 213
Registrován: čtv 29. lis 2012 14:38:52
Bydliště: Kasárna domobrany Města Khorinis

Příspěvekod Milhaus » pát 11. črc 2014 23:45:02 » Re: Gothic2 na Windows7
reprosave píše:Mám Windows 7 a grafiku Nvidia .... nainstaloval sem originální 3-diskový gothic 2 ale po spuštění se nic nestalo. Ve správci úloh hra běží ale bohužel jen tam..... Zkoušel sem vše co jsem se v téhle diskusi dočetl a nic.... Jinak zajímavé že Gothic 1 mi šel.... stáhl jsem ho už předinstalovaný z uložta....


Tenhle problém by mělo opět řešit todle:
viewtopic.php?f=140&t=17830

Na stránkách autorů i přímo vysvětlují, čím to je, že k tomu dochází.

ps. dávat sem linky na warrez je zde zakázáno.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé