Menu

Nejde spustit - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod dezo120 » sob 19. bře 2016 9:56:37 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
skusim to este s tym prepisom suboru
dezo120
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát 18. bře 2016 10:54:09

Příspěvekod dezo120 » sob 19. bře 2016 10:58:56 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Uz mi ide vsetko hru zapnem cez tu cestinu uz to aj je v cestine nacita mi aj hru uz aj kecaju normalne ale posledny problem je ze sice ja davam otazky v cestine questy mam pisane v cestine ale titulky co mi odpovedaju su v anglictine :(
dezo120
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát 18. bře 2016 10:54:09

Příspěvekod dezo120 » sob 19. bře 2016 12:47:51 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
uz som to rozbehal na 100 % !!!! :twisted:
Tak moj postup je nasledovny keby to nahodou este niekomu neislo podla navodu na tejto stranka:
1.instal Gothic 2 Gold edition cez steam
2.Instal gothic2_fix-2.6.0.0-rev2 .exe
3.Instal cestiny s tejto stranky
4.prepis suboru ou.dat na ou.bin
5.spustil hru cez /Gtohic2/cestina/noc havrana.exe
dezo120
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát 18. bře 2016 10:54:09

Příspěvekod Janinkovrahoun » úte 10. kvě 2016 10:25:25 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
ahoj mi nejde spustit ani G1 ani G2 po zapnutí se nic nespustí,ani mi to nevisí v procesech....nevíte někdo co s tím...přeinstalovala jsem to už několikrát a nic nepomohlo...a G3 spustím,najede mi, ale zas nefunguje ovládání...na nic nereaguje. :(
Janinkovrahoun
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 09. kvě 2016 12:27:00

Příspěvekod Emperor » úte 10. kvě 2016 11:44:34 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
nevím, jakou máš verzi hry (krabice nebo steam), jaký máš wéčka, důvodů může být vícero ... zkusil bych nainstalovat patch, případně pustit jako správce, zkusit nainstalovat jinam, než na céčko ...
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Gilandhel » stř 18. kvě 2016 14:53:25 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Pokud máš Skype, možná bude stačit ho vypnout. Já si taky Gothic nezahraju, pokud ho mám zapnutý...
Uživatelský avatar
Gilandhel
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 12. zář 2010 19:59:05

Příspěvekod Rinceoir » pon 09. led 2017 16:42:29 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Čaute! Mám takový problém. Chytila mě nostalgická vlna, a tak si instaluji starší hry, na kterých jsem vyrůstal.
Právě jsem dohrál Gothic 1 a říkal jsem si, že bych se rovnou pustil do Gothic 2a. Jenže je tu problém, a to je tenhle.
Zkoušel jsem to přeinstalovat, ale nic naplat. Mám Windows 8.1, už mě napadlo, že je ta hra jednoduše zastaralá, ale proč by to po mě chtělo ten lepší driver (či co to je?) + G1 jela docela v pohodě a dvojku jsem na tomhle kompu dříve rozjel.

Pokud by měl někdo tušení, oč jde, poraďte mi prosím co s tím. Jen chci předem říci, že nejsem žádný ajťák a takové té "odborné IT mluvě" moc nerozumím.
amatérský pisálek s profesionální leností
Uživatelský avatar
Rinceoir
Uživatel
 
Příspěvky: 476
Registrován: úte 14. srp 2012 22:03:45
Bydliště: Pod tvojí postelí

Příspěvekod Dolero » pon 09. led 2017 17:09:35 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Rinceoir » pon 09. led 2017 20:32:20 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Děkuji:) Hodím do EDIT, zda fungovalo či ne.

EDIT: tak jo, jsem zaseklý u instalace. Co mám dělat? Žádnou cílovou složku mi to nebere a už jsem z toho docela zoufalý. Začínám se docela cítit trapně, že ani blbou instalačkou se neproklikám
amatérský pisálek s profesionální leností
Uživatelský avatar
Rinceoir
Uživatel
 
Příspěvky: 476
Registrován: úte 14. srp 2012 22:03:45
Bydliště: Pod tvojí postelí

Příspěvekod Emperor » pon 09. led 2017 22:36:00 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Já mám gothic nainstalovaný ne v Program Files na céčku, ale na D:, tam jsem také při instalaci modu zadával cestu, zkus si přeinstalovat Gothic jinam ...
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Dolero » pon 09. led 2017 23:02:32 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
viz. Milda

viewtopic.php?f=57&t=17830&start=15#p558796

Akorát použij aktualizované soubory, co jsou na WoG :)

EDIT: Tak všiml sem si, že instaluješ datadiskový fix do složky s Gothicem bez datadisku, to bude možná ta chyba :D
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Rinceoir » úte 10. led 2017 14:14:50 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Ano vím, ale taky to neinstaluji na G2a, ale na G2. Chci mít fixy na obojích :)

Děkuji za rady. Jde se reinstalovat do DÉČKA

Nic, stále stejný problém. A to i přesto, že mám jak Gothic 2 tak Gothic 2 Gold v D
amatérský pisálek s profesionální leností
Uživatelský avatar
Rinceoir
Uživatel
 
Příspěvky: 476
Registrován: úte 14. srp 2012 22:03:45
Bydliště: Pod tvojí postelí

Příspěvekod woker » stř 11. led 2017 8:13:33 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
V zložke s hrou si otvor súbor Gothic.ini. V nastaveniach videa vyber natívne rozlíšenie a hĺbku farieb 32. :wink:
woker
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 10. čer 2016 11:07:27

Příspěvekod Rinceoir » stř 11. led 2017 11:53:55 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
To je pro koho, mohu-li se zeptat? :)
amatérský pisálek s profesionální leností
Uživatelský avatar
Rinceoir
Uživatel
 
Příspěvky: 476
Registrován: úte 14. srp 2012 22:03:45
Bydliště: Pod tvojí postelí

Příspěvekod Lee77 » stř 11. led 2017 13:22:54 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
To bude asi na tebe. :)
Gotham City Impostors: ☜?☞ PIRATE☜!☞
Lee77
Uživatel
 
Příspěvky: 309
Registrován: pát 15. kvě 2015 20:59:26
Bydliště: Gotham City

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé