Menu

Nejde spustit - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Haremheb » ned 11. říj 2015 17:41:45 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Ahoj, mám nový notesa win 8.1. Při instalaci mi to píše, že má málo paměti. Nemůžu to ani nainstalovat. Help pleas...
Haremheb
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. říj 2015 17:32:55

Příspěvekod Haremheb » ned 11. říj 2015 18:11:04 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Tak problém s pamětíjsem vyřešl tím, že jsem dal instalaci spustit jako správce. Teď to ve stejném bodě píše, že se nepřipojí k dinamicky přidělované knihovně DLL. přikládám prtsc. Jsem z toho hotovej. G2 byla asi nejlepší a jestli to nepůjde tak budu velmi smutný...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Haremheb
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. říj 2015 17:32:55

Příspěvekod Emperor » ned 11. říj 2015 20:04:44 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
možná blbost, ale napadá mě, zkusit instalovat jinam než klasicky do Program Files, třeba na disk D: ...
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Haremheb » ned 11. říj 2015 20:16:47 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
zkusil jsem to, ale stejný problém s knihovnou
Haremheb
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. říj 2015 17:32:55

Příspěvekod BBVenom » pon 12. říj 2015 6:12:25 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Otvor si CD ako by si otváral USB (myslím, že funkcia automatické prehrávanie po right-clicku) a knižnicu si natiahni manuálne.
V zozname by mala byť, ak nebude, môžem skúsiť poslať moju; ak toto nepomôže, tak neviem :)
Keď ti PC vypíše, že nemá miesto, tak tam radšej nič neinštaluj a pozri sa, čo všetko v ňom je (predinštalované hry/...)
Možné je, že PC ti vypne inštalácou, lebo prekročí rezervný limit pamäte (práve v bode tejto knižnice)
Uživatelský avatar
BBVenom
Uživatel
 
Příspěvky: 101
Registrován: sob 23. kvě 2015 15:37:48

Příspěvekod Haremheb » stř 14. říj 2015 9:32:55 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Tak jsem problém obešel instalací v safe modu. Protože se mi ale synek podepsal na druhý disk, tak instalace stejně nedopadla. Včera jsem stáhnul a jede to. Teď jen pohledám to nastavení zobrazení pro win 8.1 a už se těším na probdělé noci :-)
Haremheb
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. říj 2015 17:32:55

Příspěvekod BBVenom » stř 14. říj 2015 11:38:46 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Jáj, kde sú tie časy, keď pri prebdených nociach autor výroku myslel na Slovenské obrodenie a ako povzbudiť ľud v básniach x)
Uživatelský avatar
BBVenom
Uživatel
 
Příspěvky: 101
Registrován: sob 23. kvě 2015 15:37:48

Příspěvekod pitrik » ned 20. pro 2015 20:29:56 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zdravím, mám problém s češtinou do Gothic 2 Noc Havrana. Hru instaluju s CD Gothic 2 Gold Edition na windows 7. Instalace běži uplně v pohodě u všeho. Hru poprvé spustím a čeština funguje, ale když hru spustím podruhé z nějakého důvodu čeština zmizí a načtou se mi staré savy. Hru jsem skoušel několikrát přeinstalovat, počítač jsem čistil několikrát, skoušel jsem vypnout rudll jako u Gothic 1, ale nic nefunguje.
Předem děkuji za pomoc.
pitrik
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 20. pro 2015 20:19:53

Příspěvekod Emperor » ned 20. pro 2015 21:35:44 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Moc to nechápu - nahraje se ti starý save, když dáš novou hru?

Každopádně zkus po instalaci nahodit patch ...
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod dezo120 » pát 18. bře 2016 11:06:17 » Nezobrazuje konverzaciu
Kupil som si full pack Gothic cez steam. Jednotku som presiel v pohode na win 7 po nainstalovani fix patchu.
Nainstaloval som teda Gothic 2 Gold Edition nainstalov som cestinu stiahnutu s vasej stranky samozrejme som musel nainstalovat aj gothic2 fix_2.6.0.0 patch aby mi to na win 7 nacitalo hru ale nastal problem sice hra ide vsetko je CZ ale ked s niekym kecam tak mi to neukazuje vobec ze kecame proste to preskakuje tie dialogi a ja nevidim odpovede ktore mi postavy davaju.
Neviete mi s tym poradit ?

A este neda sa ta gold edition rozbehnut tak ze mi pojde len Gothic 2 classic a nie Night of the raven ?
dezo120
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát 18. bře 2016 10:54:09

Příspěvekod Emperor » pát 18. bře 2016 11:43:09 » Re: Nezobrazuje konverzaciu
máš v nastavení hry zapnutý titulky ?

dezo120 píše:A este neda sa ta gold edition rozbehnut tak ze mi pojde len Gothic 2 classic a nie Night of the raven ?

nedá
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod dezo120 » pát 18. bře 2016 12:08:32 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
mam ale mne vobec dialogi nejdu ani nic nekecaju to proste preskakuje

napr.: tuknem na postavu s ktorou chcem kecat ukaze mi to moznosti co sa ho mozem opytat dam "Co je nove?" a ani mooja postava nic nepovie ani postava ktorej sa pytam nic neodpovie proste to sekne a hned mi to zasa hodi dalsie moznosti otazok
dezo120
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát 18. bře 2016 10:54:09

Příspěvekod Milhaus » pát 18. bře 2016 12:59:31 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
A máš ve složce Gothic2\_work\Data\Scripts\CONTENT\CUTSCENE\

soubor OU.bin nebo OU.DAT?

Pokud tam není soubor bin, pak to bude tím, neboť si verzi předělal na 2.6 a ta načítá titulky z tohoto souboru (verze 2.7 je načítá ze souboru OU.DAT). Soubory jsou shodné, tedy lze jeden soubor přejmenovat na druhý a jde jen o tu koncovku.

Ideální je použít toto: viewtopic.php?f=140&t=17830

přesně dle návodu určeného pro steam verzi (který se liší od normálního). Mám za to, že bys pak neměl muset instalovat ani češtinu.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod dezo120 » sob 19. bře 2016 7:16:56 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Presne nad tym som rozmyslal ze mam hru vs. 2.7 cestinu 2.7 a patch 2.6 ze tam bude asi problem v kompatibilite neaky tak dik idem to vyskusat
dezo120
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát 18. bře 2016 10:54:09

Příspěvekod dezo120 » sob 19. bře 2016 9:10:47 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Tak som urobil vsetko podla toho "akurat neviem ako sa vypina automaticka aktualizacia" potom instal fix, playerkit, systempack ... a urobilo to akurat to prve okno co mi vybehne pri spusteni hry tak je tan napisane Noc havrana ale hra je zasa po anglicky a pri nacitani mi to zasa napise access violation
dezo120
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát 18. bře 2016 10:54:09

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé