Menu

Nejde spustit - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod jkGALAKTUS » ned 09. srp 2015 9:40:38 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Dal by si mi prosím odkaz kde to stáhnout ?
jkGALAKTUS
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 08. srp 2015 20:12:14

Příspěvekod Lee77 » ned 09. srp 2015 10:00:17 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Snad mi za to emperor neutrhne hlavu :D

hlavu ti neutrhnu, ale varování udělím, pravidla jsou stejná pro všechny, hra se dá koupit za pár šestáků, stačí si zadat název do vyhledávače a porovnat ceny :wink: EMP
Gotham City Impostors: ☜?☞ PIRATE☜!☞
Lee77
Uživatel
 
Příspěvky: 309
Registrován: pát 15. kvě 2015 20:59:26
Bydliště: Gotham City

Příspěvekod Emperor » ned 09. srp 2015 10:28:37 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
třeba tady , i s poštovným za dvě kila ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4470
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod jkGALAKTUS » ned 09. srp 2015 12:32:49 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Lee70 mám tam stáhnout všechny ty části ?
jkGALAKTUS
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 08. srp 2015 20:12:14

Příspěvekod Lee77 » ned 09. srp 2015 12:34:17 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
:)
Už si někdy stahoval?

Tak co, funguje ?
Gotham City Impostors: ☜?☞ PIRATE☜!☞
Lee77
Uživatel
 
Příspěvky: 309
Registrován: pát 15. kvě 2015 20:59:26
Bydliště: Gotham City

Příspěvekod Aragorn465 » stř 26. srp 2015 9:32:12 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zdar decka, mam G2 Gold, kdyzho spustim, tak se mi u sipky zobrazi kolecko jako ze se nacita a nic...driv jsem to resit tak, ze Gothic jsem pustil dvakrat a ve spustenych procesech pak vypl rundll32. Gothic pak fungoval. Dneska uz se mi v procesech ani rundll neukaze...a Gothic se nespusti.
Aragorn465
Čas není skutečný...
Uživatelský avatar
Aragorn465
Uživatel
 
Příspěvky: 234
Registrován: čtv 23. dub 2009 13:44:14
Bydliště: Minas Tirith

Příspěvekod Emperor » stř 26. srp 2015 10:34:27 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Aragorn465 píše:.driv jsem to resit tak, ze Gothic jsem pustil dvakrat a ve spustenych procesech pak vypl rundll32.

to máš podle mého "návodu", ne ? :D

Zkus si nainstalovat tento patch ... (já ho zatím ještě nemám, spouštím to taky přes rudnla :D , ale prý to pomůže) ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4470
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Aragorn465 » stř 26. srp 2015 10:51:47 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Emperor píše:
Aragorn465 píše:.driv jsem to resit tak, ze Gothic jsem pustil dvakrat a ve spustenych procesech pak vypl rundll32.

to máš podle mého "návodu", ne ? :D

Zkus si nainstalovat tento patch ... (já ho zatím ještě nemám, spouštím to taky přes rudnla :D , ale prý to pomůže) ...

Je to možné. :) Používám ho už dlouho...dobrá doma se na to podívám.
Aragorn465
Čas není skutečný...
Uživatelský avatar
Aragorn465
Uživatel
 
Příspěvky: 234
Registrován: čtv 23. dub 2009 13:44:14
Bydliště: Minas Tirith

Příspěvekod bufford » stř 26. srp 2015 11:34:29 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
mam windows 7 x86 Nainstaloval jsem hru , ale nejde mi zapnout , hledal jsem všechno možný na netu jak to opravit , ale nenašel jsem žádnou pochopitelnou odpověď . poradíte ?
bufford
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř 26. srp 2015 11:30:13

Příspěvekod Emperor » stř 26. srp 2015 11:43:31 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
právě to tu řešíme - zkus ten patch v mém předchozím příspěvku ... jako provizorium můžeš zkusit ten trik s dvojitým zapnutím hry a vypnutím rundll32 v procesech ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4470
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Aragorn465 » stř 26. srp 2015 17:31:55 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Tisíc ran do hlavy! Jede to i s videi! :shock: Díky :wink:
Aragorn465
Čas není skutečný...
Uživatelský avatar
Aragorn465
Uživatel
 
Příspěvky: 234
Registrován: čtv 23. dub 2009 13:44:14
Bydliště: Minas Tirith

Příspěvekod bufford » pát 28. srp 2015 13:59:37 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
stahnul jsem vsechny tri patche pro classic , ale nejdou mi vlozit do slozky a kdyz zapinam gothic tak mi to pise , ze je to blokovany anti virem . jsem docela levej na pc a vubec nevim co s tim :D
bufford
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř 26. srp 2015 11:30:13

Příspěvekod Milhaus » pon 31. srp 2015 12:50:00 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Musíš stáhnout správný (classic je pro gothic2 bez datadisku).

Pak hodně záleží na tom, kde máš hru nainstalovanou. Jestliže v program files, tak doporučuji odinstalovat a nainstalovat jinam.

Také je dobré instalační program spouštět jako správce (tj kliknout na exe soubor pravým tlačítkem a zde v menu vybrat Spustit jako správce).
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5432
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Dolero » pon 31. srp 2015 13:05:25 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Já sem musel nainstalovat všechny ty patche i fixy, na které dal odkaz MaGoth. I když sem měl patch 1.08k i Playerkit u G1, tak mě SP nechtěl pustit, musel sem si nainstalovat ty od MaGotha.

Takže postup u G1 je - hra mimo Program Files, poté Gothic Patch 1.08k (je nutný, i když nemáš hru přes Steam) -> PlayerKit ver. 1.08k -> g1classic-systempack-1.1.exe (na stránkách už je novější verze). A takto to udělat u všech dílů. Záleží ještě na tom, jestli Géčko nemá bufford přes Steam, tam je to jinak. A navíc, když píše, že tomu moc nerozumí, tak aby taky instalátor nevložil do složky místo instalace... :)
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2119
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod buliban » pon 07. zář 2015 7:42:38 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zdravím, mám jeden menší problém se kterým si nevím rady..........mám G2 a dělá mi na Windows 10 přesně to, co všem ostatním to jest nespouští se.......zkoušel jsem tip s rundlll, ale bohužel žádný takový proces spuštěný nemam........tak jsem zkoušel nainstalovat servisekit nebo jak se to jmenuje......ovšem když chci rozjet instalaci, tak tlačítko "instalovat" nejde stisknout....stejný problém je když chci vybrat jinou složku, kam by se to mělo nainstalovat......nejde vybrat žádná............nemá někdo podobné zkušenosti popř. radu jak na to? Předem díky
buliban
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 10. úno 2009 16:16:19

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé